Czy ktoś ma ochotę na super OS Mikołajki? Prawdopodobnie w niedzielę, bo zdaje się jest to połączone z ceremonią mety i nie ma pewności, czy coś z obiadokolacji zostanie
WRC Rajd Polski
Re: WRC Rajd Polski
Ok, Jarmaj, przelew poszedł za 2 karnety, powinien dotrzeć dzisiaj jakoś po 16.
Czy ktoś ma ochotę na super OS Mikołajki? Prawdopodobnie w niedzielę, bo zdaje się jest to połączone z ceremonią mety i nie ma pewności, czy coś z obiadokolacji zostanie
Anyone? To jest dodatkowo płatne 89pln i trzeba się streszczać, bo miejsca są ograniczone (będą tylko siedzące na trybunach).
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Sam nad tym się zastanawiameMTi pisze: Czy ktoś ma ochotę na super OS Mikołajki? Prawdopodobnie w niedzielę, bo zdaje się jest to połączone z ceremonią mety i nie ma pewności, czy coś z obiadokolacji zostanieAnyone? To jest dodatkowo płatne 89pln i trzeba się streszczać, bo miejsca są ograniczone (będą tylko siedzące na trybunach).
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jarmaj a to co nie idziemy na super osy czy co ?? Dlaczego?? Popołudniu dam znac co z kasa na konto czy sam kupie 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jak pisałem ja na super oesy się nie wybieram, ale to przecież nie znaczy, że jak ktoś chce to nie może iść. 
dla niezdecydowanych, tak to wygląda (pełna kultura, krzesełka na podwyższeniu (najniższy rząd jest na wysokości prawie 2m):

Będzie hopka, tunel, no i oczywiście 2 krzyżujące się tory, biegnące obok siebie, więc wg mnie będzie ogień, bo całość będzie widoczna z trybun.. Ja nigdy na super OS nie byłem, więc jestem mocno za.. Kto jeszcze? Arti fanatyku, a Ty?

Będzie hopka, tunel, no i oczywiście 2 krzyżujące się tory, biegnące obok siebie, więc wg mnie będzie ogień, bo całość będzie widoczna z trybun.. Ja nigdy na super OS nie byłem, więc jestem mocno za.. Kto jeszcze? Arti fanatyku, a Ty?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No niestety ,nie mam gwarancji że mi się uda pojechać więc miejsce zwalniam.
Może wpadnę na chwilkę w sobotę na szybkie piwko
Może wpadnę na chwilkę w sobotę na szybkie piwko
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn pisze: Może wpadnę na chwilkę w sobotę na szybkie piwko
I w niedzielę rano wydmuchasz 5 promili
LouCyphre, małe piwko to 2 promile 
no przecież napisał, że wpadnie tylko na chwilę, więc więcej nie wydmucha...LouCyphre pisze:Kruszyn pisze: Może wpadnę na chwilkę w sobotę na szybkie piwko
I w niedzielę rano wydmuchasz 5 promili
chyba 0,2 jak jużKruszyn pisze:LouCyphre, małe piwko to 2 promile
Dla zainteresowanych teorią, ile miał bym po czym oraz co z czego wynika i na co wpływa:
http://piro.wikidot.com/teoria
no i jeszcze wirtualny alkomat
- Pati
- 0 gwiazdek
- Auto: obecnie prawy fotel eMTiego
To ja kobitka jadę, a Ty nie eeee.....Kruszyn pisze:No niestety ,nie mam gwarancji że mi się uda pojechać
Pati, to chodzi o pracę a nie o płeć 
- qrczatko
- 0 gwiazdek
- Auto: Biały Chilloutowóz
kasa jest za karnety, a nie za nocleg... Za nocleg i/lub wyżywienie będzie płacone na miejscu. Of course została już tylko opcja namiotowo/przyczepowa :) Swoją drogą to jestem ciekaw, jeśli jedzie się nas sporo więcej, niż Jarmaj przewidywał, czy te 2 łazienki nas obsłużą... 
- qrczatko
- 0 gwiazdek
Czyli tak naprawdę nie ma jakiegoś konkretnego terminu wpłaty kasy za te karnety, tak?
Opcja namiotowo-przyczepowa jest jedyną słuszną opcją
Opcja namiotowo-przyczepowa jest jedyną słuszną opcją
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
W sumie to właśnie te dwie łazienki są tu jakimś jedynym limiterem.
Ake ponieważ Kruszyn się wykruszył ze składu, to nie ma problemu żeby na jego miejsce wskoczyła qrczatko.
Tyle że Kruszyn był poza 10-tką, czyli przyczepa Stefana.
Jak coś, to mogę Cię zabrać do auta (jak pamiętam, to gdzieś z okolic jesteś?). Już teraz na Chlejadach przerabialiśmy wariant jazdy we 3 i jak pasażer użyje zwykłe pasy, to nie ma problemu.
Ake ponieważ Kruszyn się wykruszył ze składu, to nie ma problemu żeby na jego miejsce wskoczyła qrczatko.
Tyle że Kruszyn był poza 10-tką, czyli przyczepa Stefana.
Jak coś, to mogę Cię zabrać do auta (jak pamiętam, to gdzieś z okolic jesteś?). Już teraz na Chlejadach przerabialiśmy wariant jazdy we 3 i jak pasażer użyje zwykłe pasy, to nie ma problemu.
- qrczatko
- 0 gwiazdek
Jarmaj, dokładnie - z Dąbrowy Górniczej jestem. Myślę, że opcję ze zwykłymi pasami jestem w stanie przeżyć, bo nieraz już tak jechałam na prawym na sprintach. Ale kask to masz?
Z tym, że kurcze, ja bym w namiot wolała
Przyczyny finansowe, sam rozumiesz ;)
Z tym, że kurcze, ja bym w namiot wolała
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Kasku nie mam, ale jak bardzo chcesz to mogę z roboty jakiś taki zabrać:

Co do noclegu, to przyczepa jest też nie płatna. Ale jak będziesz mieć swój namiot to też OK.

Co do noclegu, to przyczepa jest też nie płatna. Ale jak będziesz mieć swój namiot to też OK.
- qrczatko
- 0 gwiazdek
O, to prawie taki sam kask, jaki ostatnio miała jedna laska, która startowała w Kryterium Krokusów
Jarmaj, ja mogę wszedzie - w przyczepie, na sianie, w namiocie, w samochodzie nawet jak by trzeba było - nie robi mi to dużej różnicy
Jarmaj, ja mogę wszedzie - w przyczepie, na sianie, w namiocie, w samochodzie nawet jak by trzeba było - nie robi mi to dużej różnicy
A w bagażniku? I to takim, w którym jest też butla z gazem?qrczatko pisze:Jarmaj, ja mogę wszedzie - w przyczepie, na sianie, w namiocie, w samochodzie nawet jak by trzeba było - nie robi mi to dużej różnicy
Jarmaj, kasa doszła?
- Pati
- 0 gwiazdek
- Auto: obecnie prawy fotel eMTiego
Domyślam się, no trudno.....Kruszyn pisze:Pati, to chodzi o pracę a nie o płeć
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Wieczorem sprawdzę, teraz zarobiony w robocie jestemeMTi pisze: Jarmaj, kasa doszła?
no właśnie to widać na tym forum

- qrczatko
- 0 gwiazdek