Bo mogę coś o tym pomyśleć , wcześniej zrobię projekt i dam na forum .
Co na to brać kreskowa

No dobra, zagiąłeś mnieeMTi pisze:A w bagażniku? I to takim, w którym jest też butla z gazem?qrczatko pisze:Jarmaj, ja mogę wszedzie - w przyczepie, na sianie, w namiocie, w samochodzie nawet jak by trzeba było - nie robi mi to dużej różnicy
Z tego co jarmaj napisał to dla namiotów nie ma ograniczeń, więc z noclegiem nie powinno być żadnego problemu.ALEX pisze:Można sie jeszcze załapać w cztery osoby pod namiot?
Ale są tylko dwie toalety, więc jednak jakieś ograniczenie jest. W sensie - jak będzie trzeba to ja mogę się namydlić i wskoczyć do jeziora, taki jestem twardy.vibowit pisze: Z tego co jarmaj napisał to dla namiotów nie ma ograniczeń, więc z noclegiem nie powinno być żadnego problemu.
I co na nich będzie? "BUDYNIOWY KSIĄŻE"?Piter 35 pisze: Bo mogę coś o tym pomyśleć , wcześniej zrobię projekt i dam na forum .
NieArti pisze: I co na nich będzie? "BUDYNIOWY KSIĄŻE"?
eMTi pisze:Mały, coś Cię Jarmaj w tych swoich ostatecznych rozliczeniach pominął..
No jak się zastanowiłem to faktycznie same na plus. Jedziemy.eMTi pisze: Arti, a jakie masz argumenty na minus super OS? Bo ja mam same na plus
Faktycznie. Jarmaj chyba to przeoczył. Moim zdaniem w takiej sytuacji Mały ma pierwszeństwo.mały 5150 pisze: Chciałem zauważyć, że już 30-go kwietnia, na 4 stronie tegoż tematu zasygnalizowałem chęć dołączenia do szanownego grona
jarmaj pisze: Za faux pas odstępuje moje miejsce w domku
No właśnie... Już się bałem, że się rozchorowałeś, czy coś...Arti pisze:No jak się zastanowiłem to faktycznie same na plus. Jedziemy.eMTi pisze: Arti, a jakie masz argumenty na minus super OS? Bo ja mam same na plusTylko co z biletami, trzeba chyba się spieszyć żeby coś dostać?
Jestem ZA!! Czterema łapami, tłokami i dyframi!Piter 35 pisze:Panowie i Panie czy robimy jakies okolicznościowe koszulki.
Bo mogę coś o tym pomyśleć , wcześniej zrobię projekt i dam na forum .
Co na to brać kreskowa
Może i tak. Tyle, że zamiast stada lokalnych dziewic na oesach lgną do niego roje much.Konto usunięte pisze: Myślałem, że prawdziwy mężczyzna kąpie się raz w tygodniu
a co z tym pomysłem warto by się z kolegami z dawnego bratniego bloku zbrataćseiken pisze: Koledzy mam pytanie: subaru club z Łotwy chca przyjechac: okolo 10 aut z namiotami
Arti pisze: Może i tak. Tyle, że zamiast stada lokalnych dziewic na oesach lgną do niego roje much.
W związku z zamknięciem przez Jarmaja listy, brać ze wschodu będzie się musiała chyba ulokować w Giżycku na polu namiotowym - szczegóły u Maziego, bo on tam będzie stacjonował..burat pisze:a co z tym pomysłem warto by się z kolegami z dawnego bratniego bloku zbrataćseiken pisze: Koledzy mam pytanie: subaru club z Łotwy chca przyjechac: okolo 10 aut z namiotami![]()