Po Chlejadach
Re: Po Chlejadach
oto co zostalo po uwkeiceniu pojazdu mego przez kwiaciarke ( mam nadzieje, ze jednak nie kwiaciarza).
I jezdza teraz zasuszone kwiatostany meskie na tylenj polce pod oknem i tylko inni tak dziwnie patrza teraz na mnie, bo nie dosc ze kolor lekko pedalski, to jest kwiatki se dal. No i dwa corka powiesila od srodka na szybie obok pasazera. Masakra.
I jezdza teraz zasuszone kwiatostany meskie na tylenj polce pod oknem i tylko inni tak dziwnie patrza teraz na mnie, bo nie dosc ze kolor lekko pedalski, to jest kwiatki se dal. No i dwa corka powiesila od srodka na szybie obok pasazera. Masakra.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Nie przesadzajmyFUX pisze:Kolor masz pierwsza klasa....

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Fux, ilez to smichu bylo na temat koloru. Ale najlepsze ze po rusku GOłUBOJ - czyli niebieski, to pedał.
Tak, że ja bohaterskich kolegów w Niebiewskich Imprezach ostrzegam. To jest kolor dwuznaczny.
Bo mój to taki prawie niebieski, ale te wasze, o matko jedyna. Wyrażny sygnał jeszcze se można pierdyknąć tę no, tęczę.
Tak, że ja bohaterskich kolegów w Niebiewskich Imprezach ostrzegam. To jest kolor dwuznaczny.
Bo mój to taki prawie niebieski, ale te wasze, o matko jedyna. Wyrażny sygnał jeszcze se można pierdyknąć tę no, tęczę.
Arno, oglądywałem dzisiaj A4 olrołd i Q5; miod malyna...
W sobotę jadę na lotnisko pod Poznań na pojeżdżawki bemami z literką X...
Zapodam relację .
Na marginesach. Coś z tym kierunkiem północnym; coś znalazłeś?
W sobotę jadę na lotnisko pod Poznań na pojeżdżawki bemami z literką X...
Zapodam relację .
Na marginesach. Coś z tym kierunkiem północnym; coś znalazłeś?
Dolce far niente 

ja na polnocy dopiero jesienia szukam.
Wlasnie ogladalem te AUDI w internecie, nawet se skonfigurowalem :)
BMW, to poza zasiegiem, bo x3 to niebardzo a x 5 i 6 nieco drogawe sa.
Jutro pojde obok do audi zobaczyc tego allroada co mowisz.
No i cay czas mozliwy C 4matic.....
I mnie wnerwil ten facet w AMG, ale potem widzialem TOp Gear z porownaniem M3, RS4 i C63 amg.
No i powiedzial ze C63 to w zasadzie stara sie zabic kierowce, i ze trzeba ogaraniac bardzo. Ale ze niebywale auto.
I oszczedne. 20 plus przy świńskim truchcie.
A i tak firma mi zaserwuje PRIUSA, wypluj to slowo ARNO, wypluj. NIE NA EKRAN kretynie.
Wlasnie ogladalem te AUDI w internecie, nawet se skonfigurowalem :)
BMW, to poza zasiegiem, bo x3 to niebardzo a x 5 i 6 nieco drogawe sa.
Jutro pojde obok do audi zobaczyc tego allroada co mowisz.
No i cay czas mozliwy C 4matic.....
I mnie wnerwil ten facet w AMG, ale potem widzialem TOp Gear z porownaniem M3, RS4 i C63 amg.
No i powiedzial ze C63 to w zasadzie stara sie zabic kierowce, i ze trzeba ogaraniac bardzo. Ale ze niebywale auto.
I oszczedne. 20 plus przy świńskim truchcie.
A i tak firma mi zaserwuje PRIUSA, wypluj to slowo ARNO, wypluj. NIE NA EKRAN kretynie.
No to sie wymienimy doświadczeniami. Na tych pojeżdżawkach w Poznaniu ma być slalom, poślizgi, teren; może boki uda się porobić i coś zepsuć
.
Czy jest jakiś prawnik na forum, żeby się wyłgac jakbyco?
EDIT:
To A4 to z TFSI robi do setki na automacie poniżej 7s.
Muszę wyskoczyć do wrocka i zrobić test drive na autobahnie. Pewnie ponad 200 poleci...
Szkoda, że takiego w sobotę na testach nie mieliśmy...
Środek, jakość ponad przeciętna, ilość miejsca z przodu wystarczająca, a nawet za dużo. Z tyłu dla mnie do przeżycia, a dla młodzieży musi wystarczyć...

Czy jest jakiś prawnik na forum, żeby się wyłgac jakbyco?

EDIT:
To A4 to z TFSI robi do setki na automacie poniżej 7s.
Muszę wyskoczyć do wrocka i zrobić test drive na autobahnie. Pewnie ponad 200 poleci...

Środek, jakość ponad przeciętna, ilość miejsca z przodu wystarczająca, a nawet za dużo. Z tyłu dla mnie do przeżycia, a dla młodzieży musi wystarczyć...

Ostatnio zmieniony 20 maja 2009, o 19:28 przez FUX, łącznie zmieniany 1 raz.
Dolce far niente 

Arno pisze: A i tak firma mi zaserwuje PRIUSA, wypluj to slowo ARNO, wypluj. NIE NA EKRAN kretynie.
A dla syna STI? ;)

411KM @ 575Nm
toż to zwykła zazdrość, te spojrzenia. A kwiatki naprawde super wyglądały na aucie :)) pięknie wyszłoArno pisze: I jezdza teraz zasuszone kwiatostany meskie na tylenj polce pod oknem i tylko inni tak dziwnie patrza teraz na mnie, bo nie dosc ze kolor lekko pedalski, to jest kwiatki se dal.

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
na adpocje sie nie pisze, nie wiadoo po jakich rodzicach.
Arno, robiłem edit; popatrz na to, co pisałem.
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 15#p103115
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 15#p103115
Dolce far niente 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bo kwiatki są super! Ja mam tylko jeden, zielony, coby moje auto było ekologiczne i już ów kwiatek zawłaszczył sobie honorowe miejsce za lusterkiem.
Także Arno, drogi! Skoro obawiasz się firmowego Priusa poprzyklejaj sobie do auta zielone kwiatki i będziesz bardziej ekologiczny niż cała Kalifornia ze Szwajcarią Kalifornia razem wzięte.
Także Arno, drogi! Skoro obawiasz się firmowego Priusa poprzyklejaj sobie do auta zielone kwiatki i będziesz bardziej ekologiczny niż cała Kalifornia ze Szwajcarią Kalifornia razem wzięte.

FUX pisze: To A4 to z TFSI robi do setki na automacie poniżej 7s.
Środek, jakość ponad przeciętna, ilość miejsca z przodu wystarczająca, a nawet za dużo. Z tyłu dla mnie do przeżycia, a dla młodzieży musi wystarczyć...![]()
Fuxsio, zobacz co sie dzieje z A4 w 3,0tdi tym co go do porsza wsadzili.. 6 sekund, plynnie przyspiesza do 250 km/h..
ja wam pisze o tym q5 2,0tfsi dsg od dawna, tyle, ze nikt nie slucha..

Nie ten budżetgregski pisze:FUX pisze: To A4 to z TFSI robi do setki na automacie poniżej 7s.
Środek, jakość ponad przeciętna, ilość miejsca z przodu wystarczająca, a nawet za dużo. Z tyłu dla mnie do przeżycia, a dla młodzieży musi wystarczyć...![]()
Fuxsio, zobacz co sie dzieje z A4 w 3,0tdi tym co go do porsza wsadzili.. 6 sekund, plynnie przyspiesza do 250 km/h..
ja wam pisze o tym q5 2,0tfsi dsg od dawna, tyle, ze nikt nie slucha..

Q5 jest zbyt ostentacyjny. Ten olrołd jest taki troche cichociemny. W RP akcyza na ponad 2l poj. to + 20% za nic. Moze sie przepisy zmienią

Dolce far niente 

A bo Ty na gazie jeździszgregski pisze: ja wam pisze o tym q5 2,0tfsi dsg od dawna, tyle, ze nikt nie slucha..

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Bo Go Jarmaj nie przewiezie...gregski pisze:Piter 35 tez bys chcial i sie boisz czy co?
Dolce far niente 

FUX pisze: Bo Go Jarmaj nie przewiezie...
cos w tym jest, Jamraj na chlejadach nie zamienil ze mna ani slowa..

I Ty BrutusieFUX pisze: Bo Go Jarmaj nie przewiezie...

Mało kto zna dialekt berlińskigregski pisze: cos w tym jest, Jamraj na chlejadach nie zamienil ze mna ani slowa..

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
FUX, A4.
Raz wzialem na aly dzien nowe A4, obo mam wielki salon.
To byl podstawowy diesel albo benzyna, w kazdym razie jakas nedza.
I jezdzilismy tym z synem i nam sie to bardzo niepodobalo.
Wersja byla jakas zubozona. Siedzenia byly do kitu. jezdzilo to do kitu.
No i powstaje pytanie, czy w nieco lepszych wersjach siedzenia lepsze, hamulce moze lepsze, no i silnik zdecydowanie lepszy. Jak to sie wtedy sprawdza. Bo pierwsze wrazenie mielismy nietegie. Zwlaszcza w porownaniu z mercedesem i bmw.
Ale podczas innych wizyt w salonie, auta nie sa zle. tez bym sie zastanawial nad 2.0 TFSI czy diesel...
Ludnosc twierdzi ze te 2.0 to poezja.
Raz wzialem na aly dzien nowe A4, obo mam wielki salon.
To byl podstawowy diesel albo benzyna, w kazdym razie jakas nedza.
I jezdzilismy tym z synem i nam sie to bardzo niepodobalo.
Wersja byla jakas zubozona. Siedzenia byly do kitu. jezdzilo to do kitu.
No i powstaje pytanie, czy w nieco lepszych wersjach siedzenia lepsze, hamulce moze lepsze, no i silnik zdecydowanie lepszy. Jak to sie wtedy sprawdza. Bo pierwsze wrazenie mielismy nietegie. Zwlaszcza w porownaniu z mercedesem i bmw.
Ale podczas innych wizyt w salonie, auta nie sa zle. tez bym sie zastanawial nad 2.0 TFSI czy diesel...
Ludnosc twierdzi ze te 2.0 to poezja.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Piter 35 pisze:Mało kto zna dialekt berlińskigregski pisze: cos w tym jest, Jamraj na chlejadach nie zamienil ze mna ani slowa..
Pewnie jarmaj pomyślał, że to hanys, a nie berliner. I to jeszcze z LPG

greg, Ty zamiast się dopominać spotkania, to lepiej się ciesz, żeś cało z Chlejad wrócił.

Fakt, Żona w domu już ostrzyła noże , bo Gregu syna zagubiłEterycznyŻołądź pisze: żeś cało z Chlejad wrócił.

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Piter 35 pisze:
Fakt, Żona w domu już ostrzyła noże , bo Gregu syna zagubiła Ona chciała przez telefon pogadać z dzieciakiem
![]()
Co on taki mało sprytny? Mógł coś na poczekaniu wymyślić, np. że syn jest zalany w trupa i nie może odpowiadać, albo że właśnie się dorwał do jakiegoś eSTiaja i jest poza zasięgiem.

EterycznyŻołądź pisze: Co on taki mało sprytny? Mógł coś na poczekaniu wymyślić, np. że syn jest zalany w trupa i nie może odpowiadać, albo że właśnie się dorwał do jakiegoś eSTiaja i jest poza zasięgiem.

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa