Po Chlejadach
Re: Po Chlejadach
rozmiem, ze eteryczny jeszcze nie ma zony i nie wie co to jest permanentny strach polaczony z kontrola, nadzorem i penalizacja wykroczen.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Dobrze zapewne rozumujesz...
Pozdrowienia dla Malżonki!
Spodnie dopraly się?
Pozdrowienia dla Malżonki!
Spodnie dopraly się?

Dolce far niente 

chyba sie doprali. nie sprawdzalem. bylem u Gala, widzialem zdjecia pątnicze
EterycznyŻołądź pisze: Bo kwiatki są super! Ja mam tylko jeden, zielony, coby moje auto było ekologiczne i już ów kwiatek zawłaszczył sobie honorowe miejsce za lusterkiem.
A ja nie dostałem kwiatka - to pewnie zemsta za to, że zapomniałem chińskich cukierków

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WRC fan pisze: A ja nie dostałem kwiatka - to pewnie zemsta za to, że zapomniałem chińskich cukierków![]()
Ja też nie dostałem.

Za pozwoleniem tej zagatkowej osoby, której się chciało tak nad nimi pracować (cały czas jestem pod wrażeniem, pewnie dlatego, że dla mnie szycie niewiele się różni od fizyki kwantowej).
Ja byłem grzeczny i sobie zaslużyłem.EterycznyŻołądź pisze:Ja też nie dostałem.Ale ukradłem jednego.
![]()

Pochwali się nimi szerzej, czy to tylko za okazaniem karty VIP?Arno pisze:bylem u Gala, widzialem zdjecia pątnicze

czarne jest piękne...
mam nadzieje ze zamiesci moja pielgrzymke
Patrz, bana się ten Gal nie boivibowit pisze: Pochwali się nimi szerzej, czy to tylko za okazaniem karty VIP?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Arno pisze: bo nie dosc ze kolor lekko pedalski
No ale dzięki temu koloru auto Ci się nie nudzi

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Chloru pisze:
No ale dzięki temu koloru auto Ci się nie nudzi![]()
Czy Ty sugerujesz jakieś nowe znajomości, które dzięki owemu kolorowi arno nawiązuje?

Arno pisze: bylem u Gala, widzialem zdjecia pątnicze

No chyba, że Gal z innej perspektywy robił...

Dolce far niente 

szkoda, że akurat wtedy kamera uciekłaFUX pisze:Arno pisze: bylem u Gala, widzialem zdjecia pątniczePrzecież je dostaleś...
No chyba, że Gal z innej perspektywy robił...

mam pewne znajomości w temacieWRC fan pisze: A ja nie dostałem kwiatka - to pewnie zemsta za to, że zapomniałem chińskich cukierków

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Kochani organizatorzy.
Mam taką prośbę. Czy moglibyście się skontaktować z właścicielem "trzeciego" domku i zapytać, czy w pokoju "na dole" nie znaleźli pendrive z kluczami (czerwony Verbatim, do tego fioletowa smycz Siemens i 2 klucze). Nie przypominam sobie, żebym go tam wyciągał, ale nie mogę znaleźć nigdzie, więc pewnie go posiałem w Srebrnej Górze.
Przepraszam za kłopot i dziękuję.
Mam taką prośbę. Czy moglibyście się skontaktować z właścicielem "trzeciego" domku i zapytać, czy w pokoju "na dole" nie znaleźli pendrive z kluczami (czerwony Verbatim, do tego fioletowa smycz Siemens i 2 klucze). Nie przypominam sobie, żebym go tam wyciągał, ale nie mogę znaleźć nigdzie, więc pewnie go posiałem w Srebrnej Górze.
Przepraszam za kłopot i dziękuję.

citan, zadzwonim dzisiaj i zasygnalizujem sprawę 
Edit: dzwoniłam i niestety nic nie znaleźli. Mają sprawdzić jeszcze raz i w razie czego dadzą mi znać.
Za to ktoś podobno zostawił w hotelu poduszkę

Edit: dzwoniłam i niestety nic nie znaleźli. Mają sprawdzić jeszcze raz i w razie czego dadzą mi znać.
Za to ktoś podobno zostawił w hotelu poduszkę

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
ja bym poszukał tego tam gdzie pewien wizytator jeleniogórskiego domu publicznego miał.... nieważne (kto zna historię ten wie gdzie)citan pisze: kurcze, gdzie ja to podziałem, czarną plamę mam normalnie.

ja to jestem pod wrazeniem domu publicznego u urszulanek, co mi o onim ktos na Chlejadach opowiedzial.
Arno pisze:ja to jestem pod wrazeniem domu publicznego u urszulanek, co mi o onim ktos na Chlejadach opowiedzial.

Nie bądź skromny; ożabie też niczego sobie...

Dolce far niente 

O, to ja rozumiem, to jest cos:
http://www.saabklub.pl/index.php?option ... 8&Itemid=1
http://www.saabklub.pl/index.php?option ... 8&Itemid=1
FUX, Ale Arno całkiem serio to napisał. Brakowało mu takich rozrywek w repertuarze.

LouCyphre pisze: Brakowało mu takich rozrywek w repertuarze.
Czas wolny, który możemy spędzić na wspólnym odpoczynku na kocyku, kąpielach wodnych i słonecznych (możliwość wypożyczenia: żagiel, rowerek wodny, kajak, łódka), zamek z piasku
Zabawa w sali ośrodka blisko jeziorka. Podczas zabawy kolacja (schabowy, ziemniaki, surówka, sałatka z kebabem, jajka faszerowane, ryba po grecku, tombale, śledzie, Paella hiszpańska, pieczywo, napoje) Obowiązują dwie kategorie strojów – SEXY AND FUNNY czytaj seksownie i zabawnie dobre jaja gwarantowane.

Dolce far niente