Doktorku, kabelek i komputerek w serwisiku czekają Cię

jest tak'_ _ .    i  _ _ _ . . .to jest czujnik płynu chłodzącego i czujnik prędkości tego pierwszego gdzie szukać
  jest tak'_ _ .    i  _ _ _ . . .to jest czujnik płynu chłodzącego i czujnik prędkości tego pierwszego gdzie szukać

ketras pisze: Znacie jakiegoś mechanika w okolicach Poznania? Który byłby w stanie to naprawić?

deLux pisze: hehe, może nawet być jeden kabelek masy gdzieś przybrudny lub niedokręcony.
 ), jak wlaczal kieunki to wycieraczki zaczynaly chodzic
), jak wlaczal kieunki to wycieraczki zaczynaly chodzic   - szczegolnie efektownie to wygladalo, jak sie samochod zamykalo/otwieralo, bo wtedy m.in tylna wycieraczka chodzila
 - szczegolnie efektownie to wygladalo, jak sie samochod zamykalo/otwieralo, bo wtedy m.in tylna wycieraczka chodzila   . Silnik nierowno pracowal. Wszystko stalo sie nagle po nocy. Jeden serwis stwierdzil,ze do wymiany (chyba) Body computer, inny pol dnia szukal powiedzial ze nie wie, trzeci stwierdził, ze brak masy - poprawienie jednego zlacza i wszytsko ok
. Silnik nierowno pracowal. Wszystko stalo sie nagle po nocy. Jeden serwis stwierdzil,ze do wymiany (chyba) Body computer, inny pol dnia szukal powiedzial ze nie wie, trzeci stwierdził, ze brak masy - poprawienie jednego zlacza i wszytsko ok  

Ja u siebie zmieniałem licznik z wersji UK na UE i musiałem przepisać wartość mil przeliczoną na kilometry w nowym europejskim liczniku, to ze jedni oszukują nie znaczy ze wszyscy.deLux pisze:korekty.... faaaajnie
bo liczniki tak się psują, że ciągle coraz więcej pokazują i trzeba czasem poprawić?