WRC Rajd Polski

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
EterycznyŻołądź
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: WRC Rajd Polski

Post 21 maja 2009, o 21:41

Macie jakiś "kompleks Żołędzia", czy co? :roll:

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło
Polubione posty: 1 raz

Post 21 maja 2009, o 21:54

liwit pisze: mały 5150, ja tak tylko sobie myślę, czy Wy w ogóle dacie radę się zwlec na te niedzielne OS-y :evilgrin:
Piter 35 pisze: He he he właśnie :thumb: :-)
Muszę się zebrać w sobie, przecież nie mogę za każdym razem jechać kilkaset kilometrów i oglądać rajd ze zdjęć :mrgreen:
vibowit pisze: Tym bardziej, że mały 5150 o kolory to się może długo kłócić. :mrgreen:
Właśnie, ktoś chce podyskutować? :evilgrin:

Arti pisze: W takim razie ja podejmuję decyzję: bieremy trybunę czerwoną - tą, która jest w połowie zakrętu.
Ok, jestem za 8-)
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

niuniek
4 gwiazdki
Auto: impka

Post 21 maja 2009, o 22:13

No to widze, że wszystko ustalone :mrgreen:

Kupujta bilety a nie marudzić :!: :mrgreen: Bo tak jak Arti pisał, nie będzie ani tu ani tu.
Obrazek

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 22 maja 2009, o 12:45

Info dla tych, którzy się wybierają.
W dzisiejszym AMiS, jest wkladka dotycząca rajdu z mapkami i sugerowanymi, dobrymi miejscowkami na oglądanie OS-ów.
Dolce far niente ;-)

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 22 maja 2009, o 12:57

Ja bym jednak wziął zieloną... Czeknijcie na podgląd, który zrobiłem i sobie porównajcie, ile ciekawych fragmentów w rozsądnym zasięgu macie z jednej, a ile z drugiej. No i prawdopodobnie hopka też będzie jakoś po środku toru, na przeciw zielonej.. Pamiętajcie, że tam jest szuter, więc fury trochę przykurzą i pogorszą widoczność dalszych części toru.. Plus ceremonia mety, której clue na bank nie będzie na tym głównym zakręcie, tylko raczej w połowie prostej...

No więc? Co wy na taką argumentację? Czekam na odp i zaraz kupuję... Ja jestem za zieloną

Obrazek

Kupuję 5 sztuk, 89pln/szt, niedziela:
1. Arti
2. Niuniek
3. Mały
4. Vibowit
5. eMTi

ktoś chce się dopisać, rzutem na taśmę?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 22 maja 2009, o 13:42

Admin zarobiony, więc z nowiną przybywam ja.
Nowina nienajlepsza niestety. Z bólem serca, łzami w oczach i zgrzytaniem zębów niestety werdykt jest taki, że nie jedziemy :-(
Przykro mi naprawdę, ale takie czasy ;-(

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 13:53

barbie, to może jakąś zrzutkę zrobimy dla Was? A nie zastanawialiście się, czy by nie wziąć namiotu? Pomyśl o tym - odpada taszczenie przyczepy, więc mega koszt w dół.. Dodatkowo moglibyście zabrać się z Artim do Wrocka, a potem ze mną i z Pati.. Nie byłby to mega komfort, 5 osób na imprezę, ale koszty już minimalne, w porównaniu do kosztów dojazdu z przyczepą i innymi kombinowaniami z dojeżdżaniem Remka WRXem do Wawy... A nawet, jeśli byś jechała z Wawy, to i tak nam z Wrocka jest po drodze... Wtedy to już nie będzie ponad 1000, tylko dużo, dużo mniej... 110 za żarcie od osoby + ew. karnety na rajd... Co o tym myślisz?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 22 maja 2009, o 14:29

eMTi, no to bier zieloną u licha. :mrgreen: Z tymi trybunami to jak z zakrętami na tegorocznym Elmocie - stanęliśmy na partii, którą zawodnicy zawsze jechali ostrożnie i zachowawczo i były wielkie jaja a jak poszliśmy na dohamowanie gdzie zawsze w deszczu ktoś poszedł w bariery to nic sie nie działo. I w sumie tu też nie można przewidzieć gdzie będą najlepsze boki albo nie daj Bóg ( :mrgreen: ) ktoś się obetrze o zewnętrzną. Więc wszystko jedno - ważne żebyśmy byli wszyscy razem. 8-)
Obrazek

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 22 maja 2009, o 14:35

Arti pisze:ważne żebyśmy byli wszyscy razem. 8-)
No i się wzruszyłem. :mrgreen:

Może być i zielona.
czarne jest piękne...

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: H&H
Polubione posty: 3 razy

Post 22 maja 2009, o 14:49

barbie, My z Piterem 36 możemy Admina zabrać :-)

niuniek
4 gwiazdki

Post 22 maja 2009, o 15:00

vibowit pisze:
Arti pisze:ważne żebyśmy byli wszyscy razem. 8-)
No i się wzruszyłem. :mrgreen:
No to jak się wzruszyłeś to szykować butelke bo nadciągam PKP :mrgreen:
Obrazek

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 15:31

Kochani, ja rozumiem gesta i chęć pomocy, ale zrozumta, że to nie chodzi o to czy wydamy 200zł na paliwo czy nie. Jak byśmy nie zakręcili to wydamy sporo kasy, której po prostu trzeba pilnować bo potem nie ma na ZUS albo inny VAT. A jechać i dziadować, albo pasożytować na innych to nie jest fajna zabawa i ja się w takiej sytuacji nie czuję zbyt komfortowo. Jak się bawić to się bawić, a nie ściubić każdą złotówkę.
Nie każcie mi pokazywać stanu konta jako argumentu :oops:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 15:46

mówiłaś wcześniej, że 1200 za 2 osoby.. to zakładając, że transport mielibyście totalnie gratis, nocleg też, bo pod namiotem, to wyjdzie was 518pln... a nie 1200 :) Definitywnie pass? ;-(

niuniek
4 gwiazdki

Post 22 maja 2009, o 15:49

eMTi nie marudź, barbie jakby mogła to napewno by z nami pojechała. Wierze, że jeszcze troche czasu jest to może sie uda.
Obrazek

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 22 maja 2009, o 16:10

niuniek, mądre słowa....ja też odpadlem i nie mogę odżałować :wall:
Jak za rok będzie WRC to razem z chlejadami trzeba połączyć :-)
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 442 razy

Post 22 maja 2009, o 16:11

Za rok napewno nie będzie.
Nawet jeżeli Rajd Polski zotanie utrzymany przez FIA jako eliminacja WRC, to będzie nią co 2 lata.

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 22 maja 2009, o 16:14

eMTi pisze:Ja bym jednak wziął zieloną... Czeknijcie na podgląd, który zrobiłem i sobie porównajcie, ile ciekawych fragmentów w rozsądnym zasięgu macie z jednej, a ile z drugiej. No i prawdopodobnie hopka też będzie jakoś po środku toru, na przeciw zielonej.. Pamiętajcie, że tam jest szuter, więc fury trochę przykurzą i pogorszą widoczność dalszych części toru.. Plus ceremonia mety, której clue na bank nie będzie na tym głównym zakręcie, tylko raczej w połowie prostej...

No więc? Co wy na taką argumentację? Czekam na odp i zaraz kupuję... Ja jestem za zieloną

Obrazek

Kupuję 5 sztuk, 89pln/szt, niedziela:
1. Arti
2. Niuniek
3. Mały
4. Vibowit
5. eMTi

ktoś chce się dopisać, rzutem na taśmę?
Kupuj eMTi na zieloną, bo mnie zaraz coś trafi :mrgreen:

Przecież ja to zaproponowałem przedwczoraj:
mały 5150 pisze: Nie wiem jak Wy ale myślałem o tej zielonej trybunie...
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 16:20

Ok, misie i misiaczki, bileciki są w drodze do mnie 8-) :thumb: Wysyłam Wam na PW dane do przelewu. Czekam chwilę na kasiorkę, potem wysyłam czarnego bayerische motorwagena z kierowcą i pasażerami :evilgrin: :whistle:

Niuniek, ja nie marudzę, tylko staram się pomóc... :oops:

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 16:40

eMTi pisze: Wysyłam Wam na PW dane do przelewu.
Jakiego przelewu znowu? :? Ja sobie już dawno zamówiłem bilet na czerwoną. :cofee:

NOT ;- )
Obrazek

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 16:40

eMTi, ja doceniam, ale bardzo proszę nie każ mi się tu tłumaczyć z zawartości portfela i tego czy mam 518zł czy nie mam. Po prostu nie damy rady i basta.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 16:58

barbie, źle mnie zrozumiałaś.... chodziło mi po prostu o to, że może te kilkaset złotych mniej zrobiłoby różnicę i mogłabyś pojechać, a nie to, czy masz 500 czy nie :oops: W żadnym wypadku nie miało to na celu wymuszania jakichś dodatkowych tłumaczeń itp, ani tym bardziej wydźwięku, że 500 to żadna kasa, więc czemu nie chcesz jechać... Tak więc przykro nam, że nie dasz rady - do następnego razu!! Peace!

Arti,

to, że noszę okulary nie znaczy, że na luzaku mogę czytać te Twoje mróweczki... :P rozumiem z Twojej wypowiedzi, że już wypatrujesz czarnej beemki... :P

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 17:16

eMTi, luz. Do następnego 8-)

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 17:23

A ja właśnie się zorientowałem, że rajd jest nie za trzy tygodnie tylko za miesiąc. :o To znaczy, że mam jeden tydzień dodatkowo na zaliczanie projektów a to z tego wynika, że może, któryś przedmiot uda się pchnąć. :mrgreen: Niemniej podjarany jestem do tego stopnia, że aż wszedłem na stronę wrc.com żeby zobaczyć kto teraz się kręci w tym świecie i czego można się spodziewać. Szkoda wielka, że to już nie czasy Kankkunena, Makinena, Burnsa, Sainza i McRae. Ale i tak może być fajnie. ;-)
Obrazek

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 22 maja 2009, o 17:28

Arti pisze:Szkoda wielka, że to już nie czasy Kankkunena, Makinena, Burnsa, Sainza i McRae. Ale i tak może być fajnie. ;-)
:mrgreen:
No tak. Od jakiegoś czasu, to czasy Loeba, Loeba, Loeba i .... paru innych, ale i tak może być fajnie. :mrgreen:
czarne jest piękne...

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 maja 2009, o 17:30

Jarmaj, w związku z faktem, iż barbie nie będzie, co po niektóre osoby będą się musiały zacząć zastanawiać, nad skombinowaniem namiotu... Miałeś to dokładnie porozkładane, kto gdzie i z kim? Żeby dać ludziom, którzy mieli być w przyczepie czas na skombinowanie namiotu :-)

Arti, wiadomo... szkoda tym bardziej, że ten sezon jest także bez fabrycznego teamu subaru ;-(

ODPOWIEDZ