Po Chlejadach
Re: Po Chlejadach
Sympatyczne Saabowskie forumFUX pisze: LouCyphre napisał(a):Brakowało mu takich rozrywek w repertuarze.
Czas wolny, który możemy spędzić na wspólnym odpoczynku na kocyku, kąpielach wodnych i słonecznych (możliwość wypożyczenia: żagiel, rowerek wodny, kajak, łódka), zamek z piasku
Zabawa w sali ośrodka blisko jeziorka. Podczas zabawy kolacja (schabowy, ziemniaki, surówka, sałatka z kebabem, jajka faszerowane, ryba po grecku, tombale, śledzie, Paella hiszpańska, pieczywo, napoje) Obowiązują dwie kategorie strojów – SEXY AND FUNNY czytaj seksownie i zabawnie dobre jaja gwarantowane.
No porywające...

Mógł powiedzieć to wszystko byśmy mu zorganizowali

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Szczerze mówiąc nie kumam kompletnie czegoście się czepili. Przeczytajcie na zimno naszą zapowiedź Chlejad i się zastanówcie czym się to niby tak bardzo różni 

barbie, miejscem spotkania 

właśnie! tak mi się przypomniało, że miał być staw, łowienie ryb i łapanie rakówbarbie pisze:Szczerze mówiąc nie kumam kompletnie czegoście się czepili. Przeczytajcie na zimno naszą zapowiedź Chlejad i się zastanówcie czym się to niby tak bardzo różni

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
zagatka pisze: miał być staw, łowienie ryb i łapanie raków
Równie dobrze można by dodać do takiej imprezy konkurs czytelniczy

No co? Konkurs krasomówczy przecież był.Konto usunięte pisze:zagatka pisze: miał być staw, łowienie ryb i łapanie raków

czarne jest piękne...
Konto usunięte pisze:
Równie dobrze można by dodać do takiej imprezy konkurs czytelniczy![]()
No czytelniczy też był ....czytaliśmy przecież

nie głupi pomysł ;) szczególnie jakby się odbywał tak około 2 w nocyKonto usunięte pisze:zagatka pisze: miał być staw, łowienie ryb i łapanie raków

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Barbiezon, cos sie goraczkujesz, nikt sie nie czepia tylko sie gieneralnie z kulturalnych garniturów wysmiewamy, Przyslali mnie invitation, to zajrzalem a tu takie hocki klocki.LouCyphre pisze:FUX, Ale Arno całkiem serio to napisał. Brakowało mu takich rozrywek w repertuarze.
I Barbie, to sie rozni. Rozni sie tym, ze nie czuc w tym zadnego jaja. Ktos sie sili na luz.
Ale co chcecie, garnitur od Srako Jebanne i brylki mahui jim.
A my co, szmatex, okluary do spawania i wytaniona wóda.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Lucjan, teraz to ja sie miotam, bo chodzi mi po glowie taka piosenka:
gdy mi ciebie zabraknie,
gdy zabraknie mi ciebie....
I ja sie pytam, co ja mam teraz poczac?
gdy mi ciebie zabraknie,
gdy zabraknie mi ciebie....
I ja sie pytam, co ja mam teraz poczac?
Czyli przedstawienie jednego czytającegozagatka pisze: nie głupi pomysł ;) szczególnie jakby się odbywał tak około 2 w nocy

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

citan pisze: barbie, pendrive sie znalazl. Moj plecak ma wiecej schowkow niz myslalem.![]()
oj ta Sidorówka

barbie pisze: Za to ktoś podobno zostawił w hotelu poduszkę
chyba ja.. mlodego ...

sprawdze to dzis.
chili jednak slaby ze mnie tatus

to cie gregski zonka fajnie ustawila. "nawet nie wiesz gdzie podusia dzieciecia jest!" - to skandal i granda jest! - tak tak, wzmagać w biednym małżonku poczucie winy. Niech cierpi i się boi.
Nie dac sie feministycznym siłom zła.
Jeden taki był co się poddał i potem napisał najgorsze feministyczne dzieło, podstępnie wkradające się w główki chłopięce:
Czarodziej z Oz. Było tych dzieł więcej, ale na szczęście tylko to jedno jest sławne.
Lyman Frank Baum - poczytajcie sobie o nim i jego matce feministce i zonie feministce.
Feminizm to piekielne moce w czystej postaci.
Nie dac sie feministycznym siłom zła.
Jeden taki był co się poddał i potem napisał najgorsze feministyczne dzieło, podstępnie wkradające się w główki chłopięce:
Czarodziej z Oz. Było tych dzieł więcej, ale na szczęście tylko to jedno jest sławne.
Lyman Frank Baum - poczytajcie sobie o nim i jego matce feministce i zonie feministce.
Feminizm to piekielne moce w czystej postaci.
Arno na szczescie zdecydowanie nadinterpretujesz ...
zona sama nie wie, czy dziecko ma poduszke czy nie.. pasujemy do siebie

zona sama nie wie, czy dziecko ma poduszke czy nie.. pasujemy do siebie

gregski, i tak trzymać 

Bergen, Franek nie Zbynio 

greg lze jak pies, wstyd mu ze jest zwyklym papuciarem. ale niech mu tam. ja tez jestem malorolny albo nawet bezrolny w domu.
cholera w klawisze nie trafiam, za duze tego piwska nad weltawa.
z okna mam normalnie barokowy jakis ogrod, gole baby i faceci biali cali jacysl.
cholera w klawisze nie trafiam, za duze tego piwska nad weltawa.
z okna mam normalnie barokowy jakis ogrod, gole baby i faceci biali cali jacysl.
czesc kolegow w kolorach forumowych wyladowala zupelnie gdzie indziej. Nawet kilku mozna rozpoznac, przy odrobinie dobrej woli
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 9.html?i=5
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 9.html?i=5
Tak coś w tym jest , poza domem to My jesteśmy takie kozaki ,że ho ho ho a w domu to przeistaczamy się w te no pizdy a nie niedzwiedzie czyliArno pisze: greg lze jak pies, wstyd mu ze jest zwyklym papuciarem. ale niech mu tam. ja tez jestem malorolny albo nawet bezrolny w domu.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
PIZDY żeby nie było, że wulgarnie : Prawomyślne I Zastraszone Domowe Yesmany