how sweet...leinad pisze:siubaru preza werikś

how sweet...leinad pisze:siubaru preza werikś
Witaj, witaj i rozgość się, nie możemy przecież tracić czasu na jakieściś dyrdymały, może kawusi?Alek pisze:Witam,
jestem nowy na forum lecz od dłuższego czasu milosnikiem subaru (wczesniej forek i obk) od tygodnia legaś klekot.
pozdrowienia i do przeczytania!
Witaj i gratuluję...leinad pisze:Trochę późno, ale witam wszystkich subaru maniaków. Jest to moje pierwsze Subaru, ale chorowałem na ten samochód od około 9 lat no i wreszcie przyszła pora
O w mordę przytkało mnie normalnie...Konto usunięte pisze:Welkom leinad, zijn er Subaru enthousiasten in het Nederland?
Ik wou zegen, fietsen zijn meer populair daar...
No to chujemidah!leinad pisze:To prawda, sam jeżdżę rowerem,a moja narzeczona Subaru ponieważ wozi dziecko do żłobka, a samochód mam tylko w weekendWelkom leinad, zijn er Subaru enthousiasten in het Nederland?
Ik wou zegen, fietsen zijn meer populair daar...![]()
![]()
Mój syn na pytanie czyj to samochód, odpowiada mamy
O tej godzinie w Holandii mówi się goedemiddag (a wypowiedziane brzmi: chujemidah)![]()
Na początku jak usłyszałem to to pomyślałem, że mnie ktoś wyzywa
Witaj! Już zauważyłam - nudno nie jest!FUX pisze:Witaj na pokręconej platformie wymiany myśli niekoniecznie związanej z Subaru...
.. heteramucha pisze: Chiba straszna baba jestem
Już się bałem, że gdzieś wsiąkłeś, ale widzę, że to przez załatwianie formalności związanych ze zmianą danych osobowych.Witek pisze:Witajcie wszyscy![]()
P.S. Tak to ja.
esilon pisze: Żołędzia wykluł się Witek
eee... on już dotarty, olej wymieniony dwa razy, opony przekładane trzy razyeMTi pisze:spokojnie, daj mu się dotrzeć chociaż, olej wymień i wtedy chodu!
to można powtarzać tylko szeptemeMTi pisze: .. hetera