ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
Re: ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
No nie wiem jak sie najarałem na ten 3 zlot suvaru. Always Rebel :d
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Powodzenia!!!!!!!!1111111jedenjedenlukim pisze: Właśnie że się da!!!!!!!!:)

UWAGA!!!!!!
BOISKO MOSIR`U DOGRANE!!!!
Automobilkluby robią co w ich mocy by Zlot wypalił, bo pogódka zamówiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Organizowany zlot przez : Szubrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........i chorych na SUBARU.
BOISKO MOSIR`U DOGRANE!!!!
Automobilkluby robią co w ich mocy by Zlot wypalił, bo pogódka zamówiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Organizowany zlot przez : Szubrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........i chorych na SUBARU.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
lukim, ja Ci dobrze radzę: mniej wykrzykników, ogólników i egzaltowanych ochów i achów, a nieco więcej konkretów.
Raz. Co tam nad tym Białym jest takiego fajnego, że warto się przywlec? Bo póki co, to wiem tylko od kolegi naLeśnika, że "muza na fula i budki z goframi", można domniemywać, że baloniki na druciku i dziewczęta w białych kozaczkach też "w standardzie"...?
Dwa. Jakie atrakcje są w planie zlotu?
"Zlecim się" - i co?
Będziem stać i gapić się na swoje auta (ja mam złote, to na chwilę wystarczy jako obiekt, zwłaszcza w słońcu...
), wypijem browara, popływamy w jeziorze, a kto wypłynie, to do domu?
Na tym boisku MOSiRu to zagramy w siatkówkę, czy da się tam np. popalić gumy?
Zachęć nas jakoś, bo na razie - to, szczerze mówiąc, nie czuję motywacji, żeby sobie ten 20. w kalendarz wpisać...
Marketing coś u organizatorów taki bardziej amatorski...
Raz. Co tam nad tym Białym jest takiego fajnego, że warto się przywlec? Bo póki co, to wiem tylko od kolegi naLeśnika, że "muza na fula i budki z goframi", można domniemywać, że baloniki na druciku i dziewczęta w białych kozaczkach też "w standardzie"...?

Dwa. Jakie atrakcje są w planie zlotu?
"Zlecim się" - i co?
Będziem stać i gapić się na swoje auta (ja mam złote, to na chwilę wystarczy jako obiekt, zwłaszcza w słońcu...

Na tym boisku MOSiRu to zagramy w siatkówkę, czy da się tam np. popalić gumy?
Zachęć nas jakoś, bo na razie - to, szczerze mówiąc, nie czuję motywacji, żeby sobie ten 20. w kalendarz wpisać...

Marketing coś u organizatorów taki bardziej amatorski...

http://www.napolesie.pl/rozr_kez_biale.php
lukim jeśli baza zlotu byłaby troszkę dalej od tego zgiełku to byłoby może fajnie tylko jak narazie nie podałeś żadnego planu akcji. No ale tak jak napisał WiS: podaj może jakieś szczegóły
lukim jeśli baza zlotu byłaby troszkę dalej od tego zgiełku to byłoby może fajnie tylko jak narazie nie podałeś żadnego planu akcji. No ale tak jak napisał WiS: podaj może jakieś szczegóły

Fakt,
katem samochodu nie jestem i palenia gumy np. nie zabardzo fanem jestem, zapalonym klubowiczem w Plejadach itp też nie. Normalka chyba że każdy choruje już przez Subarę, ale ja tylko zachęcam.
Jestem raz reklamą, stąd tyle znaczków, dwa chory na tą markę, dlatego nikogo nie zmuszam przecież....................
Plan działania?
Popalić można, i jest gdzie jak pisze koleżka z Lubelca-napewno wie, bo był. A to że jeszcze Subaraka nie było nigdy, w przeciwieństwie do jakichś Vagenów czy Suzi, Subar bedzie raz atrakcją, dwa nowością.
Co do planu, choć jeżdżę już 3cim, nic sam nie zorganizuję przecież nie???
Dlatego myślę choć niewiele tych bryk, kwestia dogadania.., zrzuć temat planu zlotu i lecimy.(nie jeździłem, nie czaje klimy co i jak na zlocie..)
katem samochodu nie jestem i palenia gumy np. nie zabardzo fanem jestem, zapalonym klubowiczem w Plejadach itp też nie. Normalka chyba że każdy choruje już przez Subarę, ale ja tylko zachęcam.
Jestem raz reklamą, stąd tyle znaczków, dwa chory na tą markę, dlatego nikogo nie zmuszam przecież....................
Plan działania?
Popalić można, i jest gdzie jak pisze koleżka z Lubelca-napewno wie, bo był. A to że jeszcze Subaraka nie było nigdy, w przeciwieństwie do jakichś Vagenów czy Suzi, Subar bedzie raz atrakcją, dwa nowością.
Co do planu, choć jeżdżę już 3cim, nic sam nie zorganizuję przecież nie???
Dlatego myślę choć niewiele tych bryk, kwestia dogadania.., zrzuć temat planu zlotu i lecimy.(nie jeździłem, nie czaje klimy co i jak na zlocie..)
Hmm.., może przelot przez kraine "lepszych jezior w okolicy krainy"???
a nie lepiej tor przy Zemborzyckiej wynająć? ustawić ciekawą próbę i upalać, zamiast stać i gapić się nie wiadomo na co?
Oczywiście można, lecz w 25 C Celsjusza wolał bym skąpać się, potem pobrykać na PRD np. we Włodawce może?
W sumie dobre propozycje się zaczynają sypać...
W sumie dobre propozycje się zaczynają sypać...
lukim pisze: Dlatego myślę choć niewiele tych bryk, kwestia dogadania.., zrzuć temat planu zlotu i lecimy.(nie jeździłem, nie czaje klimy co i jak na zlocie..)
Jak to co palenie ,grabienie ,gwałcenie

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Może być!!!K-series 1.4 GTI.str pisze:von to nie wpadaj bo w programie ma byc palenie evo:)
Tak więc wmieszajmy już tą EVĘ w ZLOT nad BIAŁYM 20 . 06 . 2009 ????
Ludziska, macie (WIĘKSZOŚĆ) nad j. Białe zaledwie 200 km a może delikatnie bliżej..
Więc może strzelić mapkę?
http://mapy.google.pl/maps?f=q&hl=pl&ge ... =UTF8&z=12
Mój znajomy miałby bardzo precyzyjne określenie dla takiej lokalizacji...lukim pisze:Ludziska, macie (WIĘKSZOŚĆ) nad j. Białe zaledwie 200 km a może delikatnie bliżej..
ENDE WELT!

Dolce far niente 

lukim, coś Ciebie wyjaśnię.
Jak się chce zorganizować taką imprezę to trzeba się zająć kilkoma podstawowymi rzeczami:
- Zarządzić listę obecności
- Podać dokładne info o zbiórce: gdzie, kiedy, ile czasu ma trwać balowanie
- Jeśli balowanie trwa długo to trzeba zaaranżować jakiś nocleg
- Jeśli bez noclegu to trzeba zapodać jakiś cel podróży - większość zainteresowana by była pewnie jakimś torem, albo kawałkiem szutru albo czymś do pojeżdżenia. Mało wśród nas znajdziesz amatorów lansu poprzez stanie przy samochodzie na targowisku.
Więc zarządź trochę organizacyjnie, to chętni się znajdą
Jak się chce zorganizować taką imprezę to trzeba się zająć kilkoma podstawowymi rzeczami:
- Zarządzić listę obecności
- Podać dokładne info o zbiórce: gdzie, kiedy, ile czasu ma trwać balowanie
- Jeśli balowanie trwa długo to trzeba zaaranżować jakiś nocleg
- Jeśli bez noclegu to trzeba zapodać jakiś cel podróży - większość zainteresowana by była pewnie jakimś torem, albo kawałkiem szutru albo czymś do pojeżdżenia. Mało wśród nas znajdziesz amatorów lansu poprzez stanie przy samochodzie na targowisku.
Więc zarządź trochę organizacyjnie, to chętni się znajdą

barbie pisze: lukim, coś Ciebie wyjaśnię.
Ja nie wiem, co Ty tutaj rozmawiasz. Skąd Ty mieszkasz?!

Moja babiczka pohazi z ChrzanowaBergen pisze:barbie pisze: lukim, coś Ciebie wyjaśnię.
Ja nie wiem, co Ty tutaj rozmawiasz. Skąd Ty mieszkasz?!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
FUX pisze: ENDE WELT!
In der Mitte der Arsch der Welt?

Można i na tor się umówić, lecz i w okolicy Białego można po szutrze pośmigać, placu MOSIR`u poupalać i z pivko pogotować pod wodą, tylko rzeba jednego kolunia obejść od makroregionu i turystyki.adam.str pisze:a nie lepiej tor przy Zemborzyckiej wynająć? ustawić ciekawą próbę i upalać, zamiast stać i gapić się nie wiadomo na co?
adam.str masz niedaleko więc myślę że więcej się znajdzie fanów Szubrrrrawych..
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Lukim i jak sie udał zlot??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
MAZI, jest maj 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Kutwa a ktos do mnie dzwonił ze w okolicach dolnego slaska teraz cos sie działo w ten weeknd ale nie chodzi tu ani o CHLEJADY a tym bardziej te no mmm kurcze ... myy co to było.... no te takie inne..,
Spoko za info
Spoko za info
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
MAZI pisze: Kutwa a ktos do mnie dzwonił ze w okolicach dolnego slaska teraz cos sie działo w ten weeknd
Taaaaaaaaa, lubelskie to dość szeroko pojęta okolica

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -