Chyba będzie się musiała zebrać odpowiednia komisja i ocenić. Bo wychodzi na to, że każdy z tych, którzy odpowiedzieli, powinien dostać część Luckowego budyniu (w postaci dowolnej - ewentualnie ustalonej pomiędzy zainteresowanymi)Piter 35 pisze:Wygrałem ten masaż budyniemvicu pisze: Z tego co pamiętam to część dojazdówki to były płyty betonowe.![]()
WRC Rajd Polski
Re: WRC Rajd Polski
Tylko ryby nie biorąvicu pisze: Chyba będzie się musiała zebrać odpowiednia komisja i ocenić.
Ale werdykt ma być jeden
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A kto będzie zlizywałPiter 35 pisze:Wygrałem ten masaż budyniemvicu pisze: Z tego co pamiętam to część dojazdówki to były płyty betonowe.![]()
Lucek?
Dolce far niente 
Piter brzydalu, czy mi się wydaje, czy ja Ci wysłałem jakiś czas temu PW odnośnie tego, czy chcesz z nami jechać na super OS? I się nie odezwałeś, nieładnie, a chciałem Ci kupić bilet
Anyway w związku z brakiem odpowiedzi, jeśli byś chciał, to o bilet musisz już zawalczyć sam, bo ja nasze zamówiłem z piątek.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Cholewcia zapomniałem
, przepraszam . Dzięki za inicjatywę ale jestem zmuszony odmówić .
Z resztą zamierzam Was spić budyniem ,który wygram i zabrać bilety a potrzebuję trzy ( Lucjan ,Paweł I Ja )
Sorki to już ten wiek , skleroza
Z resztą zamierzam Was spić budyniem ,który wygram i zabrać bilety a potrzebuję trzy ( Lucjan ,Paweł I Ja )
Sorki to już ten wiek , skleroza
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Właśnie, byś sobie nick zaktualizował, stary człowieku.Piter 35 pisze:Sorki to już ten wiek , skleroza
czarne jest piękne...
Masz na myśli, bym dodał coś o pruchnie czy coś o neonikach i dywanikachvibowit pisze: Właśnie, byś sobie nick zaktualizował, stary człowieku.
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
eMTi, Piter byl zajety rozmyslaniem o budyniu, masazu, Lucku i cholera wie czym jeszcze. Co Ty mu glowe jakims SuperOS'em zawracasz? 
bo on nie wie, co będą na trybunie naszej rozdawać i czym będą pryskać zwyciezcy, zamiast szampana ....

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam ekipę z racji późnej reakcji nie jestem wstanie zadokować razem z wami
, ale również wybieram się z kilkoma zapaleńcami na WRC więc, jak będziecie hucznie, świętować to dajcie znać może, człowiek stanie na wysokości zadania wpadnie walnie parę piwek,
pozdrawiam.
lukwol (zmień sobie tego nicka, bo jest mylący
), dla Ciebie zawsze się miejsce znajdzie! :)
Dzięki, ale najgorzej zawieść drużynę pierścienia jest nas 8 osób wiec temat noclegu odpada ale piwko trzeba razem z chlejadowiczami rozsądnie zorganizować.
A koliberek też będzieeMTi pisze:lukwol (zmień sobie tego nicka, bo jest mylący), dla Ciebie zawsze się miejsce znajdzie! :)
niuniek pisze:A koliberek też będzieeMTi pisze:lukwol (zmień sobie tego nicka, bo jest mylący), dla Ciebie zawsze się miejsce znajdzie! :)
![]()
Pewnie, że tak.
Lukwol, to pójdziemy na tatarka z piwkiemlukwol pisze: Pewnie, że tak.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
no dobra misie i misiaczki, informuję wszem i wobec, że ticketsy są on board...
ja, mały 5150, Vibowit i Arti możemy spać spokojnie.. a Ty Niuniek? Ściska Cię w dołku na widok sylwetki czarnych samochodów?

ja, mały 5150, Vibowit i Arti możemy spać spokojnie.. a Ty Niuniek? Ściska Cię w dołku na widok sylwetki czarnych samochodów?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
w sensie bierzemy hostessy?mały 5150 pisze: Iiiiiiiiichchchchchchcaaaaaaaaaaaaaaa

musielibyśmy mieć jakiegoś busa.. albo każdy jedną na kolana, oprócz kierowcy.. Czyli Arti, jedziemy Twoim?

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
O Ty łotrze.eMTi pisze: musielibyśmy mieć jakiegoś busa.. albo każdy jedną na kolana, oprócz kierowcy.. Czyli Arti, jedziemy Twoim?

Zara, zara Wy obydwaj nie możecie
Ja za to jeśli Panowie pozwolą z przyjemnością 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
To zaszadze takie boczury, że ten litr szybko z Ciebie wyleci... I dekolt możesz ufajdać... I to nie swójArti pisze:O Ty łotrze.eMTi pisze: musielibyśmy mieć jakiegoś busa.. albo każdy jedną na kolana, oprócz kierowcy.. Czyli Arti, jedziemy Twoim?Celowo wychleję litr wódki na godzinę przed wyjazdem na OSy żebyś to Ty musiał prowadzić auto... bez hostessy na kolanach.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
I ja też.mały 5150 pisze:Zara, zara Wy obydwaj nie możecieJa za to jeśli Panowie pozwolą z przyjemnością
Czyli uzgodnione? Arti powozi autobusem pełnym hostess, a w nim my?