EterycznyŻołądź pisze: Tylko nie wiem u kogo mi zostawił
Zostawił u vibowita w moim samochodzie, ale Ty zgłoś się do devlina

EterycznyŻołądź pisze: Tylko nie wiem u kogo mi zostawił
rrosiak pisze: Zostawił u vibowita w moim samochodzie, ale Ty zgłoś się do devlina![]()
Czyżbyś sugerował, że Ty jej już nie wystarczasz?damaz pisze: edit: tylko damazia nie chce być prawie sama. panowie, zróbcie coś z tym...
nie publicznie, tylko w grupie wsparcia (czy jak one tam się nazywają). a w takiej grupie to nawet podobno trzeba (się uzewnętrznić)EterycznyŻołądź pisze:Tak publicznie?! Chłopie...
damaz pisze:
o inne damy chodziło. ofkors
damaz pisze: czy zośka to zofija?
A już myślałem że w uczciwych zamiarach, chociażby jak Cię namierzać jak nie będziesz chciał oddaćEterycznyŻołądź pisze: Szczęściarz dostał mój numer. Kolejna pozycja, którą może sobie do CV wpisać.
To ja niestety odpadam. Piszę się na spotkanie w ciągu dnia, wieczorem niestety nie mam gdzie zostawić swoich latorośli.mały 5150 pisze: Tabaka może być np. o 20.00. Robię listę:
liwit pisze: Wolałabym to spotkanie u siebie. ZapraszamA tak to możecie vibka wpisać.
Ja się zgubiłem, ale wydawało mi się, że jutro.EterycznyŻołądź pisze:Ale to spotkanie jest dzisiaj czy jutro?
mały 5150 pisze:Kruszyn, Tabaka może być np. o 20.00. Robię listę:Kruszyn pisze: Dobra gdzie rezerwujemy knajpę na sobotę ? I na ile osób.
Może Tabaka
1. Kruszyn
2. mały
.
.
.
EterycznyŻołądź pisze: Powinienem mieć napis Driver Team na koszulce.![]()
EterycznyŻołądź pisze: Mnie chodziło o takiego Drivera,
EterycznyŻołądź pisze: Ewentualnie i wspaniałomyślnie mogę się zgodzić na Transporter.![]()