Ty, bohater, zaraz tu żona lub narzeczona wejdzie i bedziesz miał. Lepiej odszczekaj zaraz.Arti pisze:mów za siebiePiter 35 pisze: domu to przeistaczamy się w te no pizdy![]()
Po Chlejadach
Re: Po Chlejadach
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno pisze: Prawomyślne I Zastraszone Domowe Yesmany

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
od razu biedny..Bergen pisze:Biedny Zbynio, czy jak mu tam...
bedzie mial zdrowy kregoslup

no i pomyśleć, że wątek miał tylko na celu utajnienie "pewnych materiałów"
Arno - spoko luz, Devlin ma mega pro podejście do tematu.. Obserwowałem go kątem oka i widziałem, że żadnych ostrzejszych akcji, mogących być później wykorzystanych w złym celu nie nagrywał... Również foty, które się już pojawiły są przebrane..
Tak więc wszystko zostanie w rodzinie, a kto chciał mieć sensację i był żądny krwi, ten mógł przyjechać i oblookać wszystko live 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi - półtora tygodnia trzeźwiałeś?
A właśnie. Jak się okazało, wewnętrzny format mojej "kamery" faktycznie okazał się, jak to określił Devlin - "chiński" - mój Linux absolutnie go nie trawi. Także raczej nici z wykorzystania tego materiału - skoro Linuxowi się nie udało, to Macowi tym bardziej, obawiam się.
Aż tak źle nie było, ale jakoś dopiero teraz zauważyłem ten wątek... Myślałem, że 3 wątki związane z Chlejadami, w których pisałem to już wszystko w tym temacie, a tu proszęArno pisze:eMTi - półtora tygodnia trzeźwiałeś?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
tak tak tlumaczc to sie mozna. kazdy widzial jak bylo
Bergen, bierz jutro tę kamerę do Waw i spróbujemy jak to się sprawuje. Daj znać, jak będziesz.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
No ja właśnie widziałem... I zdjęcia robiłem..Arno pisze:tak tak tlumaczc to sie mozna. kazdy widzial jak bylo

Neonowiec; tos poszedł...
Co post, to wtopa. Jak nie hostessy to teraz o pantoflach...
Co post, to wtopa. Jak nie hostessy to teraz o pantoflach...
Dolce far niente 

devlin pisze: Bergen, bierz jutro tę kamerę do Waw i spróbujemy jak to się sprawuje. Daj znać, jak będziesz.
Do WAW to właśnie wjeżdżam :) Kamery nie wziąłem, ale mam zawartość w laptopie. Ale tak jak napisałem w "mentosach", jest wielce prawdopodobne, że nie uda mi się z Wami spotkać - chyba że odwiedzicie mnie dziś na mojej melinie na polnej.
Dziś? Kurna, nie dało się napisać zanim siadłem do dłubania z piwem w ręku? Dzwoń i wpadaj do mnie, daleko nie masz.
Jakby ktoś nadal czekał, to dwa filmy są wrzucone do wątku chlejadowego w spotkaniach.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi pisze: Dla ułatwienia, skoro devlin zapomniał wrzucić od razu linka, filmiki są TU
I wcale tutaj sobie posta nie nabijasz.

Mój post miał przynajmnie w sobie pożyteczną informację, więc akurat o nabijanie postów można by posądzić raczej CiebieEterycznyŻołądź pisze:eMTi pisze: Dla ułatwienia, skoro devlin zapomniał wrzucić od razu linka, filmiki są TU
I wcale tutaj sobie posta nie nabijasz.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0