Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Nieczęsto tu bywam, ale pozdrawiam kierownika zielonej imprezki kombi, która dziś nawiedziła os. Pogodne w Gdańsku :) (Strzelam, że ten sam kierownik jakis czas temu również nawiedził Pogodne, tylko że srebrną imprezką wolnymssakiem )
Gierraaaaaappppppppppaaaaaaaaa
pozdrowionka dla kierownika czarnego drop-eye'a, mijanego niedaleko Arkad Wrocławskich oraz dla kierownika niebieskiego GTeka na złotych felach, mijanego koło 22 w okolicach nowej akademii medycznej we wro 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a niedlugo pozdrawianie oswinaczonego priusaKonto usunięte pisze:
Niestety marka stała się popularna niczym daewoo, przynajmniej w wawce. W sumie to nie dziwi za bardzo. Jak wiadomo wawka jest górskim miastem, z niezliczoną liczbą serpentyn, trzeba mieć bezpieczne auto z modnym napędem na 4 koła
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Świniaki na Priusie????
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ty weź się z tego prjusa jakoś wykręć. No nie rób siary no.
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ty weź się z tego prjusa jakoś wykręć. No nie rób siary no.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
jarmaj, ja myślę, że powinien go wziąć w opiekę i zagazować 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Dzisiaj hurtowo:
pozdrowienia dla kierowcy niebieskiego czy też błękitnosiwego Forka MY09 z jakimś Harlejowym orłem na tylnej klapie. Pozdrowienia dla kierwcy Baja, który często bulgotał na Mełgiewskiej a dzisiaj spotkałem go na Krochmalnej. Oraz pozdrowienia dla kierwcy GT-ka który niedawno przesunął się po Filaretów (chyba z daleka widział tą suszącą na przystanku drogówkę w KIA)
pozdrowienia dla kierowcy niebieskiego czy też błękitnosiwego Forka MY09 z jakimś Harlejowym orłem na tylnej klapie. Pozdrowienia dla kierwcy Baja, który często bulgotał na Mełgiewskiej a dzisiaj spotkałem go na Krochmalnej. Oraz pozdrowienia dla kierwcy GT-ka który niedawno przesunął się po Filaretów (chyba z daleka widział tą suszącą na przystanku drogówkę w KIA)

Pozdrowionka dla czarnego STi o numerach "WX.." z napisem na klapie "Elvis żyje", widzianego na ulicy Ślężnej we Wro... Forumowy?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pozdrowienia dla właścicieli Subaraków widzianych dzisiaj pod Stadionem Śląskim na Monster Jam. Widziałem też kogoś w koszulce forumowej ze świnką 

naLeśnik, a może widziałeś mnie? Miałem Chlejadową, tegoroczną koszulkę i byłem z Pati.. Zgadza się, czy było nas więcej?
Ja również pozdrawiam Subarową brać.. widziałem trochę osób w polarach Subaru. Pozdrawiam szczególnie kierownika srebrnego GTka na numerach DWR, który wyjeżdżał ze mną z Chorzowa, ale odbił na Statoil...
Fajnie było zobaczyć inny aspekt motoryzacji

Ja również pozdrawiam Subarową brać.. widziałem trochę osób w polarach Subaru. Pozdrawiam szczególnie kierownika srebrnego GTka na numerach DWR, który wyjeżdżał ze mną z Chorzowa, ale odbił na Statoil...
Fajnie było zobaczyć inny aspekt motoryzacji

eMTi widziałem większą grupkę, ktoś był z dzieckiem.
Może się gdzieś w tym tłumie widzieliśmy, kto wie
My parkowaliśmy pod Carrefour'em a siedzieliśmy w sektorze 31 przy samym pasie bezpieczeństwa.
PS: przeżycie super i nie do opisania - zwłaszcza "quadzik" z silnikiem helikoptera
Może się gdzieś w tym tłumie widzieliśmy, kto wie

PS: przeżycie super i nie do opisania - zwłaszcza "quadzik" z silnikiem helikoptera

no to raczej nie byłem ja.. My byliśmy w sektorze 38. A quadzik zacny.. Szkoda, że nie rozwalali przyczepy campingowej... 

ktoś z forum kręcił się niebieskim GTkiem przed chwilą w okolicach Placu Grunwaldzkiego DDZ...... ?
- warp9
- 2 gwiazdki
- Auto: Celica ST182/ Vitara V6/Evo VIII/Impreza WRX
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pomachałem dziś na Okopowej przy Powązkowskiej kierownikowi Legacy kombi o identycznym kolorze. Skinienie głowy było
Oprócz nas w korku stał srebrny Forek, a z naprzeciwka (w kierunku Ronda Babki) czekał wiśniowy Leśnik.

It's evolution ...

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Hehe, to ja byłem. Ale nie GTkiem a RXem. Nie mam wlotu na masce.j33mbo pisze: ktoś z forum kręcił się niebieskim GTkiem przed chwilą w okolicach Placu Grunwaldzkiego DDZ...... ?

- wime
- 1 gwiazdka
- Auto: OBK
pozdrawiam granatowego forka na obwodnicy Wieliczki w sobotę mijanego
nie zdążyłem odmacha to teraz odmachuje :)
nie zdążyłem odmacha to teraz odmachuje :)
Jak mawiają górale, jeden wlot GTka nie czyni ;)Arti pisze:Hehe, to ja byłem. Ale nie GTkiem a RXem. Nie mam wlotu na masce.j33mbo pisze: ktoś z forum kręcił się niebieskim GTkiem przed chwilą w okolicach Placu Grunwaldzkiego DDZ...... ?
aj, dupke tylko widzialem, pozdrowieniaArti pisze:Hehe, to ja byłem. Ale nie GTkiem a RXem. Nie mam wlotu na masce.j33mbo pisze: ktoś z forum kręcił się niebieskim GTkiem przed chwilą w okolicach Placu Grunwaldzkiego DDZ...... ?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ale dźwięk wskazywał na GTka, co nie?j33mbo pisze: aj, dupke tylko widzialem, pozdrowienia

pozdro dla kierownika niebieskiej Imprezy "sound of GT" śmigajęcego wczoraj po trasie STREETFIGTER w Bielawce
pozdro Arti 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Pozdrowienia dla pierwszego użyszkodnika forum 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Ja pozdrawiam kierowniczkę oświniaczonego czarnego Golfa, którego spotkałem w weekend w Warszawie. Ledwo się za nim utrzymałem, a nawet raz mnie kierowniczka wyprzedziła, co ciekawe wcześniej podobnego Golfa, ale prowadzonego przez kierownika udało mi się wyprzedzić jadąc na wstecznym. 

Odpozdrawiam, bo chyba to o mnie, chociaż mój jest granatowy.
Było bardzo przyjemnie wyprzedzić Wrrrrriksa 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/