hm... wychodzi na to, że wy jesteście hostessamijarmaj pisze:I ja też.mały 5150 pisze:Zara, zara Wy obydwaj nie możecieJa za to jeśli Panowie pozwolą z przyjemnością
![]()
Czyli uzgodnione? Arti powozi autobusem pełnym hostess, a w nim my?
WRC Rajd Polski
Re: WRC Rajd Polski
Life's too short to get upset.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Baficzka pisze:hm... wychodzi na to, że wy jesteście hostessamijarmaj pisze:I ja też.mały 5150 pisze:Zara, zara Wy obydwaj nie możecieJa za to jeśli Panowie pozwolą z przyjemnością
![]()
Czyli uzgodnione? Arti powozi autobusem pełnym hostess, a w nim my?![]()
W takim autobusie, byle się załapać, mogę być nawet żyrafą.
Pięknie to zaczyna wyglądaćjarmaj pisze: Czyli uzgodnione? Arti powozi autobusem pełnym hostess, a w nim my?![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Bafi, jak tak to rozumiesz to zapraszamy do autobusuBaficzka pisze: hm... wychodzi na to, że wy jesteście hostessami![]()
![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Jako hostessa, kierowca, czy żyrafa...? Czy też może mam wam plecaków pilnować? ;>mały 5150 pisze:Bafi, jak tak to rozumiesz to zapraszamy do autobusuBaficzka pisze: hm... wychodzi na to, że wy jesteście hostessami![]()
![]()
Life's too short to get upset.

Hola, hola... Przecież nie chciałeś jechać na Super OS...jarmaj pisze:I ja też.mały 5150 pisze:Zara, zara Wy obydwaj nie możecieJa za to jeśli Panowie pozwolą z przyjemnością
![]()
Czyli uzgodnione? Arti powozi autobusem pełnym hostess, a w nim my?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nie, jarmaj nie chciał jechać na Super OS swoim autem, więc zostawi je u mnie, bo ma po drodze, a ja do Was dojadę.eMTi pisze: Przecież nie chciałeś jechać na Super OS...
... chyba warto poświęcić hostessy dla takiej przejażdżki.
nieprawda... Jarmaj na Super OS w ogóle się nie wybiera.. Niech teraz żałuje 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Gdzie się znajduje ta słynna już leśniczówka? Może bym zaleciał do Was z krótką wizytą w piątek wieczorem? 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
eMTi pisze:Hola, hola... Przecież nie chciałeś jechać na Super OS...jarmaj pisze:I ja też.mały 5150 pisze:Zara, zara Wy obydwaj nie możecieJa za to jeśli Panowie pozwolą z przyjemnością
![]()
Czyli uzgodnione? Arti powozi autobusem pełnym hostess, a w nim my?![]()
Nie, nie, nie.
Ja nie chcę BYĆ na super OeSie. Ale w tym przypadku bardzo chętnie mogę na niego JECHAĆ.
Leśniczówka (która tak naprawdę nie jest do końca leśniczówką, tylko chałupą zapalonego myśliwego), jest we wiosce Pilchy. O dokłdany adres jeszcze nie pytałem, ale Pilchy to chyba trzy domy na krzyż, więc znajdziesz bez problemu.
jarmaj pisze: Nie, nie, nie.
Ja nie chcę BYĆ na super OeSie. Ale w tym przypadku bardzo chętnie mogę na niego JECHAĆ.![]()
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
Miło by było.pablonas pisze: Gdzie się znajduje ta słynna już leśniczówka? Może bym zaleciał do Was z krótką wizytą w piątek wieczorem?

Mały, tylko szklaneczki weź. Bo ostatnim razem tak głupi było robić drina w gębiemały 5150 pisze:Zara, zara Wy obydwaj nie możecieJa za to jeśli Panowie pozwolą z przyjemnością
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
niuniek pisze: Mały, tylko szklaneczki weź. Bo ostatnim razem tak głupi było robić drina w gębie
Był Silver Shaker to będzie White Shaker
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru pisze:niuniek pisze: Mały, tylko szklaneczki weź. Bo ostatnim razem tak głupi było robić drina w gębie
Był Silver Shaker to będzie White Shaker
Hmmm, jestem za
Niuniek, Ty mi lepiej powiedz, czy tam gdzieś koło siebie beemki nie widziałeś, bo mi się gdzieś chłopaki zapodziały i noclegu szukają w Kraku

Mówisz że mam się rozglądać, wczoraj jedynie o 24 jakieś volvo się mnie trzymało 
to grube volvo musiało być... S60R? 
no to nie S60R.. a V70R chyba nie było...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Jest już lista zgłoszeń:
http://rajdpolski.pl/files/app6[1].pdf
Liczyłem, że ktoś jeszcze poza Hołkiem się na wurca szarpnie. No i szkoda że Kajto i Kuzaj nie startują.
Za to Szutka wraca.
http://rajdpolski.pl/files/app6[1].pdf
Liczyłem, że ktoś jeszcze poza Hołkiem się na wurca szarpnie. No i szkoda że Kajto i Kuzaj nie startują.
Za to Szutka wraca.
no chyba, że w nocy rozkradną na części park serwisowy 
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
Zapowiada sie ciekawie...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
o.. nie wiedziałem, że Pan Prezenter z TVN będzie jechał....
numer 20:
PROKOP Martin
numer 20:
PROKOP Martin