CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
devlin, ok, to ja się przyczepię. Wszystko jest super, zwiedzanie zgodne z z tym co się działo.
Ale to lotnisko, ten samolot, hala odlotów - nijak nie pasują mi do zlotu maniaków subaru, rajdu samochodowego i jazdy w kolumnie kilku pięknych imprez (co na mnie zrobiło największe wrażenie) - szkoda że nie miałam kamery. 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Tak, wiem - natomiast ja mam wyraźną słabość do aeroplanów i nie mogłem się powstrzymać - dlatego jest to prolog, a nie jedna z trzech części. Zaczyna mi chodzić po głowie zrobienie jeszcze jednego odcinka, tylko z samym materiałem z Chlejad w ośrodku - żadnych zwiedzań, samolotów etc.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
no to koniecznie z głównym naciskiem na oratorium Wolaka 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
devlin pisze: Tak, wiem - natomiast ja mam wyraźną słabość do aeroplanów i nie mogłem się powstrzymać - dlatego jest to prolog, a nie jedna z trzech części. Zaczyna mi chodzić po głowie zrobienie jeszcze jednego odcinka, tylko z samym materiałem z Chlejad w ośrodku - żadnych zwiedzań, samolotów etc.

411KM @ 575Nm
Yes...yes...yesdevlin pisze: Zaczyna mi chodzić po głowie zrobienie jeszcze jednego odcinka, tylko z samym materiałem z Chlejad w ośrodku - żadnych zwiedzań, samolotów etc.

Z przemówieniem Wolaka w części głównej

No to się z lekka wkopałem, z tego co widzę.
I nie wstawiać piiiiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiii, etc.Dido pisze: Z przemówieniem Wolaka w części głównej
Dolce far niente 

dym będzie, jak zobaczy film 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dym będzie, jak nie zobaczy wersji dla dorosłych 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wow a taka bedzie
A tak poza to wszystko działa ( nowy komp i ciagle jakies dziwne zakazy ) a tak to profi mi sie podobało...

A tak poza to wszystko działa ( nowy komp i ciagle jakies dziwne zakazy ) a tak to profi mi sie podobało...

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
devlin pisze:Tak, wiem - natomiast ja mam wyraźną słabość do aeroplanów i nie mogłem się powstrzymać - dlatego jest to prolog, a nie jedna z trzech części. Zaczyna mi chodzić po głowie zrobienie jeszcze jednego odcinka, tylko z samym materiałem z Chlejad w ośrodku - żadnych zwiedzań, samolotów etc.

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
devlin, tak dużo się napisałem o filmie, a Ty nawet nie odpisałeś co to za muzyka w trzeciej części. 

A przez telefon Ci nie powiedziałem? Cinematic Orchestra, utwór Burn Out. Cała płyta jest bardzo przyzwoita.
devlin, to co zgrywaliśmy w tabace nie działa 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Witek
- 6 gwiazdek
devlin pisze: A przez telefon Ci nie powiedziałem? Cinematic Orchestra, utwór Burn Out. Cała płyta jest bardzo przyzwoita.
Nie powiedziałeś, w sumie sam się mogłem zapytać, jak już postanowiłem Ci znowu zawracać głowę.
Sprawdzę teraz resztę płyty bo utworu Burn Out nie jestem w stanie słuchać, bo mi się kojarzy z zakończeniem Chlejad.

Nie przejmuj się tą falą radości wywołaną okrojoną wersją. Prawdziwej sztuki na początku nikt nie rozumie.

- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
MAZI

nie ciesz sie tak bo dowody przemocy umiesci tam i co bedzie?MAZI pisze: Wow a taka bedzie

Bo ten... ja właśnie odkryłam że po ognisku Chlejadowym nie wrócił do mnie mój scyzoryk, który był w wielokrotnym użyciu jako korkociąg. Taki srebrny był
Jeśli ktoś niechcący znalazł się w jego posiadaniu, to ja tęsknię i chętnie odzyskam

Jeśli ktoś niechcący znalazł się w jego posiadaniu, to ja tęsknię i chętnie odzyskam

- Witek
- 6 gwiazdek
barbie, Subarbie jest jak zaczarowany kuferek. Remek w niedzielę co chwila się skarżył, że nie ma tego, czy tamtego, że zostawił właśnie w S. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jakie tam co chwila. Ze dwa razy: ladowarka samochodowa i narzeczonaWitek pisze: Remek w niedzielę co chwila się skarżył, że nie ma tego, czy tamtego, że zostawił właśnie w S

remek pisze:jakie tam co chwila. Ze dwa razy: ladowarka samochodowa i narzeczonaWitek pisze: Remek w niedzielę co chwila się skarżył, że nie ma tego, czy tamtego, że zostawił właśnie w S

To może jest tam moja zippo?barbie pisze: Bardzo się dobrze schował ale go dopadłam. Był w Subarbie![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru