A jeszcze nie tak dawno narzekało się na diesle... że nie poprawne politycznie są a tu FHI trafiło w samo sedno tarczy

E nie bo PanieFUX pisze: Cicho, bo Zonie post o hostessie podlinkuję...
pkh pisze: Oj coś ten De Niro miał minę nie tęgą...![]()
Witek pisze: Dziwisz się? Gdyby mnie kazali jeździć takim paskudnym autem to też miałbym nietęgą minę i co chwila zaglądał w lusterko sprawdzając czy nikt mnie nie widzi. Roberta przyłapała owca i dlatego jego nietęga mina była wtedy jakby bardziej nietęga.
"na całość"?FUX pisze:To ja pojdę na calość i biorę 330d xDrive...
A co...
Moja żona robi rocznie sporo poniżej 10kkm, a jeździ codziennie.FUX pisze: Pytanie, ile rocznie robią właściciele aut typu STi, EVO, M itd.
15-20kkm
Patrząc na ta M5, to ona wcale nie jeździla; 10kkm rocznie.
Widzisz, system jest u nas w miarę prosty: ja jeżdżę nowym autem przez około dwa lata, robiąc wówczas 150-160 kkm, a potem auto dostaje moja żona i sobie nim jeździ koło domu.gregski pisze:gootek, chwal sie co wymysliles
Po pierwsze jest jeszcze wersja benzynowa, po drugie diesel po ostatniej modernizacji (200KM) jest już całkiem mocny,FUX pisze:Oglądałem także Pajero, ale 12-14s do setki to masakra....
Podwoltować? Tak, ale pod warunkiem, że kupisz wersję bez filtra cząstek stałych. Mój ma i dlatego grymasi, gdy go się podrasuje.FUX pisze:gootek, a Pajero można jakoś podwoltować, żeby to jeździło szybciej, czy raczej próżny trud?
Jak tym sie tak wogóle jeździ w trasie w porownaniu do forestera. Chodzi mi o komfort, halas, etc.
Eeee... za duże nudy.gregski pisze:ja przy takim jezdzeniu bym sie na 100% wpasowal w cos wygodnego, nawet jesli nie nowego (seria 7, sklasse czy 8ka).. a minimum to Eklasse..
A mialeś mozliwośc pojeżdżenia z czymś takim i jak wygląda gwarancja + LPG.gootek pisze: Jeśli chcesz coś mocniejszego, to benzyna+LPG. To też jakaś opcja.
Patero 4-tej generacji z silnikiem benzynowym to na polskich drogach prawdziwa rzadkość.FUX pisze:A mialeś mozliwośc pojeżdżenia z czymś takim i jak wygląda gwarancja + LPG.gootek pisze: Jeśli chcesz coś mocniejszego, to benzyna+LPG. To też jakaś opcja.
gootek pisze: Tak, ale pod warunkiem, że kupisz wersję bez filtra cząstek stałych. Mój ma i dlatego grymasi, gdy go się podrasuje.
Podjadę w takim razie do was do firmy w W-wie tak około 16-18 czerwca, bo będe tam w okolicy, to omówimy sprawę. OK?Azrael pisze:gootek pisze: Tak, ale pod warunkiem, że kupisz wersję bez filtra cząstek stałych. Mój ma i dlatego grymasi, gdy go się podrasuje.
Możliwe że mogę coś pomóc, w przypadku innych DiD, mogę, w przypadku Pajero musiałbym zbadać temat.