http://wyborcza.pl/10,82983,6688780,Nowy_spot_UKIE.html
Będę w niedzielę przez Wrocław przejeżdżać jakimś wczesnym przedpołudniem, jakby się dało jakimiś mało uczęszczanymi drogami przejechać coby dużo czasu nie stracić to może?Witek pisze: Właśnie się dowiedziałem, że Zagatka z Devlinem mają czas do końca weekendu, aby przyjechać i porobić zdjęcia unikalnej fontanny multimedialnej, tej o której pisałem, że jest najwyższa w Europie. Po weekendzie fontanna będzie działać na pół gwizdka, pokazując swe prawdziwe oblicze tylko na specjalne okazje (najprawdopodobniej 24.06 w Święto Wrocławia).
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 90842.htmlWitek pisze: Fajna jest ta fontanna. Ma ogromny potencjał, moim zdaniem jeszcze nie wykorzystany.
zagatka pisze: Łaaał :) fajna ta fontanna, szkoda tylko, że tak daleko...
noo, czyli daleko...Witek pisze:zagatka pisze: Łaaał :) fajna ta fontanna, szkoda tylko, że tak daleko...
Trochę ponad 5 godzin i jesteś.
Czemu nie?
Dzisiaj trochę kropi, ale jutro (ostatni termin) już ponoć nie będzie.
Ale wymyślasz.zagatka pisze:noo, czyli daleko...
zagatka pisze: poza tym tak jechać z miasta do miasta...to nie dla mnie![]()
Kruszyn pisze: Witek, normalnie jak w Barcelonie![]()
ja pamiętam dokładnie, jak dziś, pamięc u mnie jest fotograficzna wot i wsio...WRC fan pisze:Nie pamiętam tego dokładnie, ale 20 lat temu był piękny dzień.
nie łam się, to tylko chwila i pokumaszWitek pisze:Ha! Przyjechał nowy telefon. Wprawdzie kurier się sporo spóźnił, ale jest. Po raz pierwszy chciałem konkretny model i akurat to się złożyło z możliwością zmiany.Teraz najgorsze, czyli przyzwyczajanie się, ale wreszcie prawie mam nawigację, tylko kompletnie nie wiem jak jej używać
![]()
![]()
Zastanawia mnie tylko opcja "Ustawienie SIP", którą właśnie odkryłem.![]()
Ciekawe co mi się uda pozmieniać.W razie czego będzie na devlina (oczywiście niewinnego). Jak zawsze.
![]()
EDIT: I oczywiście jak zawsze w nowym telefonie nie wiem gdzie włączyć, aby mi pokazywało informację o tym gdzie jestem, tę na podstawie połączenia z przekaźnikiem, co się wyświetla pod nazwą sieci. Opcja się chyba nazywa "informacja o sieci", ale oczywiście tego nie mogę znaleźć.