So What! pisze: W żadnym wymienionych przez Ciebie aut nie liczyłbym na spalanie poniżej 9l/100 km w Warszawskich korkach.
Bez przesady. W g.... toyocie spalałem 8,2-8,5 w warsiawce. Ja spokojnie jeżdżę

So What! pisze: W żadnym wymienionych przez Ciebie aut nie liczyłbym na spalanie poniżej 9l/100 km w Warszawskich korkach.
Ja pisałem o jeździe w mieście. Bez dojazdu dońKonto usunięte pisze: Bez przesady. W g.... toyocie spalałem 8,2-8,5 w warsiawce.
Dojazd doń jest bardziej zakorkowany niż przejazd przezeńSo What! pisze: a pisałem o jeździe w mieście. Bez dojazdu doń![]()
DokładnieChloru pisze: Konto usunięte, benzynowe Hondy znane są z rozsądnego zapotrzebowania na paliwo. Nie wiem jak nowsze modele ale te do VI generacji podobno są całkiem ekonomiczne.
I łatwiej się do tyłu wsiada, bo drzwi są dłuższePiter 35 pisze: Dokładniei trzy drzwiowe mniej palą
![]()
Konto usunięte pisze: W sumie to ciekawa propozycja gdyby nie to, ze wolny ssak jest na gwarancji do 09.2010![]()
Colt gejowski? Ależ skąd!Konto usunięte pisze:A ja gejowskim dupowozem nie będę się przemieszczał, więc bez obaw
Metro...Azrael pisze:Jezu jakie wy liczby podajecie.... W Wawie to nic tyle nie pali.
FUX pisze:
Metro...![]()
Ale uwaga - jeśli chcesz nowego, to już nie produkują, a użytka znaleźć pewnego - nie tak łatwo.Konto usunięte pisze: suzuki ignis (choć odstrasza mnie spore spalanie - nawet 9 litrów)
[/quote]Konto usunięte pisze: (oczekiwane spalanie 7-8 litrów)
damaz pisze: suzuki SX4. podobno ogólnie świetnie jeździ. doskonałe do miasta. no i też ma 4x4 (dołączane, z możliwością blokady przy mniejszych prędkościach)
Nasz SX ma na komputerze wyświetlone średnie spalanie 8.3 (fifty-fifty miasta - tak, miasta, różne, w tym Wawa - i trasa, przy czym trasa z reguły dość dynamicznie....)esilon pisze: SX4jeździ fajnie (jest tu spec od tego auta) ale wersja 4x4 juz nie spełnia kryterium 7-8l/100
Ponieważ to jest pół-Subaru, to pali też jak Subaru - ile wlejesz i ile zdąży... - ale tylko półWitek pisze: WiS, a ile pali Yarek?
Nie wiem, jak Dido - ale ja z tej dwójki wolę YarkaWitek pisze: Może to jako alternatywa dla Fido?
Witek pisze: WiS, a ile pali Yarek? Może to jako alternatywa dla Fido?
Cholera 12 to moja honda spaliła jak jechałem 200 .....WiS pisze: Mówiąc serio, średnio pod dychę (jak jeździ Małgosia, to o litr mniej) - ale np. w trasie, jak się kiedyś trochę spieszyłem na zatłoczonej drodze, to wyszło chyba ze 12...
Spox, ja swojego nie oddaję - ale za to SX-a ewentualnie mogę na S-Forka wymienić...Konto usunięte pisze: sprzedałem szrota yarisa ponad rok temu i raczej nikt mnie na to auto ponownie nie namówi.
...ale Ty tam masz licznik w milach chybaPiter 35 pisze: jak jechałem 200
Yarek do 200 na szczeście nie dochodzi wcale, ale za to do 180 - szybkoPiter 35 pisze: trwało to bardzo długo
Konto usunięte pisze: Witek, Ty nowy na forum jesteś, to masz prawo nie pamiętać. Ale sprzedałem szrota yarisa ponad rok temu i raczej nikt mnie na to auto ponownie nie namówi.
Licząc z maską i drzwiczkami od schowkaArno pisze: 5 drzwi ma takze fiat 500