Prosba do poznaniakow

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Skwara
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: Leszek 2.5xt+kawalki STI=300 spartan
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Prosba do poznaniakow

Post 15 cze 2009, o 08:45

Witam

jestem w tej chwili przed bardzo wazna decyzja w moim zyciu to znaczy zakupem pierwszego subaru :thumb:

niestety mieszkam w gdansku a pracuje za granica a samochod ktory sobie upatrzylem jest w Poznaniu

mam teraz 2 tyg wolnego i mam zamiar zakupic tego forka 2.5xt ale po mojej prosbie o zdjecia i otrzymaniu ich mam male wapliwosci

http://img.photobucket.com/albums/v620/ ... G_8942.jpg

naprzyklad ten zamek korka paliwa nie powinien byc przypadkiem na jednej lini z reszta nadwozia

auto bylo ponoc lekko uderzone w prawy tylni blotnik ,ale teraz nie wiem czy nie jest skoszone symetria pojazdu

bardzo mi zalezy na tym aucie ale niechce sie wpuscic w jakies maliny ,tymbardziej ze bede tym samochodem jezdzil jakies 3 miesiace w roku a reszte czasu bedzie sie nim zajmowac zona

i stad moja prosba czy jest w poznaniu ktos kto moglby obejrzec to auto ,przejechac sie nim i podzielic sie swoja opinia

oczywiscie pokrywam wszystkie koszty

bylbym bardzo zoobowiazany

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Re: Prosba do poznaniakow

Post 15 cze 2009, o 10:14

Klapka wygląda na niewyregulowaną względem otworu i będzią ją trudno w tej plaszczyźnie ustalić. Regulacja na zewnątrz, przy tym systemie mocowania, będzie trudna lub niemożliwa; konieczność podginania blachy. Sądzę, że za duzo tam szpachlu nałożono.
Dolce far niente ;-)

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 15 cze 2009, o 10:21

Podstawa to sprawdzenie samochodu w salonie lub innym znającym sie na tych sprawach serwisie ( koszt 169 zł ) . Nie ma ci sie bawić w mechanika , bo później będziesz tego gorzko żałować :idea:

Skwara
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 15 cze 2009, o 10:29

no wlasnie dziwi mnie troche cena 55tys za 2005 rok i 56tys przebiegu w pelnej wersji za fajne zeby bez haczykow bylo

auto stoi w centrum Poznania na grunwaldzkiej w autohandlu Dalid

ma niby wszystkie dokumenty i komplet kluczykow tylko poprostu chcialby jak przylece do domu do gdanska spakowac rodzine pojechac do poznania kupic samochod i ruszyc w trase a tak slabo to widze zeby z dzieciakami po serwisach sie tulac :-(

gosciu niechce nic robic bo twierdzi ze wszystkie dokumenty juz ma i auto jest w super stanie

niemam nikgo z rodziny ani znajomych w Poznani dlatego sobie wymyslilem zeby szukac pomocy wlasnie tu
Q:How many Subaru Rally Team mechanics is needet to change the light bulb?
A:Depends how much hp it should have

Skwara
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 15 cze 2009, o 20:27

ok dzieki za help
jakos sobie poradze
Q:How many Subaru Rally Team mechanics is needet to change the light bulb?
A:Depends how much hp it should have

deLux
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: X.X

Post 15 cze 2009, o 20:39

może podjedź do Kocara / Maptek(a/u) dłubią w tym tyle, że powinni móc Ci pomóc.

ODPOWIEDZ