Pozdrawiamy się
- 12fasola12
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester '98 2.0 122KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
pozdrawiam cały wczorajszy korek od Białobrzegów do Grójca , w życiu nie widziałem tylu przepisowo jadących (stojących) polskich kierowców w jednym miejscu
aha, no i jeszcze Konto usunięte pozdrawiam

aha, no i jeszcze Konto usunięte pozdrawiam

Pozdrawiam niebieską Imprezkę jadącą w minioną sobotę w kierunku Wrocławia trasą ze Świdnicy, goniłem
, dogoniłem na Bielanach, ale poszła na lekko czerwonym świetle 

Pozdrawiamy!esilon pisze:własnie dostałem cynk od znajomych kompletnie niezainteresowanych subaru, że po mazurach zasuwaja tabuny Subaraków, wszyscy w niebieski koszulkach i szukaja żab do sfotografowania (pytaja o żaby wszystkich napotkanych turystów)![]()
fajne te plejady![]()
pozdrawiamy ?

Pozdrowionka również dla kierownika czarnej imprezy drop-eye (STi/WRX?), mijanej dziś na borowskiej.
A i jeszcze pozdrowionka dla srebrnego, oświniaczonego GT z nieco niestandardowym grillem, wyjeżdżającego z Długopolskiej na Borowską w kierunku Grota.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pozdrawiam rrosiaka, który właśnie pilnuje mojego Czarnucha. 

czarne jest piękne...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
A ja nie odpozdrawiam, bo po przemyśleniu strzelam fochavibowit pisze:Pozdrawiam rrosiaka, który właśnie pilnuje mojego Czarnucha.

Widziałem (najpierw usłyszałem) jak zwalniasz miejscówkę o 17:56, dzieciaki wyciągneły mnie na pobliski plac zabaw.
A tak na serio, to kolejny urbanistyczny debilizm. Wybudowali kompleks biurowców dla kiklu tysięcy ludzi, a miejsc parkingowych jak na lekarstwo

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Sru, sru! Rano kilka minut kluczenia, by znaleźć miejsce.rrosiak pisze:A tak na serio, to kolejny urbanistyczny debilizm. Wybudowali kompleks biurowców dla kiklu tysięcy ludzi, a miejsc parkingowych jak na lekarstwo

Rozglądałem się gdy odjeżdżałem, ale nie dostrzegłem Cię?
czarne jest piękne...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
vibowit pisze: Rozglądałem się gdy odjeżdżałem, ale nie dostrzegłem Cię?
Z dzieciakami byłem na placu przed blokiem dzielącym Twoje miejsce parkingowe od firmy, myślałem nawet, że może skrót sobie tamtędy zrobisz, a auto stało na chodniku kawałek za apteką.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pozdrowienia dla Szymona Majewskiego, którego mijaliśmy kolumną w sobotę. Ładny ten czarny OBK 

Konto usunięte, On przyjechał w niedzielę pod bramę jak już wszyscy pojechali i żebym go wpuścił, bo on na tę imprezę by chciał z tymi od Subaraków
Przegoniłem w diabły 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Jako portier dorabiasz?mały 5150 pisze: On przyjechał w niedzielę pod bramę jak już wszyscy pojechali i żebym go wpuścił
Dolce far niente 

Konto usunięte, też zauważyłem :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
pozdrowienia dla srebrnego , oświniaczonego STI mijanego dzisiaj w Bielawie rano koło Eco , było odmachnięcie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Pozdrowionka ,dla młodego pana z gabloty Subaru WRX numer rejestracyjny WI 8891C spotkanego dzisiaj na stacji benzynowej w Przemyślu ,czas i okoliczności nie pozwoliły na dłuższą pogawędkę niechaj się ujawni, na forum pisuje co jakiś czas 

- 12fasola12
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester '98 2.0 122KM
oj nie, przez parking U.W. tylko się codziennie przeciskam do pl. strzeleckiego, do robotyj33mbo pisze:12fasola12, nie parkujesz przypadkiem przy Wyszyńskiego?
i pozdrawiam kolegów zagazowanych w Sparko na Bogusławskiego, byłem dzisiaj na pierwszym przeglądzie, a tu dwa subaraki stoją
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Niesamowita sprawa. Wczoraj (w środę) pozdrowił mnie niebieskawy Forester (ten ostatni prawdziwy), do tego wolnossący i DW i bez świnek.
Na szczęście udało mi się opanować moje zaskoczenie na tyle, że zdążyłem odmachać.

Za często Cię ludzie zaskakują...Witek pisze: Na szczęście udało mi się opanować moje zaskoczenie na tyle, że zdążyłem odmachać.

Musisz nad koordynacją popracować...

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pozdrawiam granatowego bug-eye kombi, za którym jechałem kawałek w deszczu za Nadarzynem. Chyba przedwczoraj.
Kiwka była.
Kiwka była.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Na pewno STi a nie WRX z moim ojcem na pokładzie ?burat pisze: pozdrowienia dla srebrnego , oświniaczonego STI mijanego dzisiaj w Bielawie rano koło Eco

Arti, cóż pewnie tak , ja do końca ich jeszcze nie odróżniam
, ale póła na klapie mnie zmyliła 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Pozdrowienia dla Mały5150, który zaparkował swoją strzałę na moim ulubionym miejscu!
Tuż pod miejscem mojego dzisiejszego świstakowania.
pozdro
goory

Tuż pod miejscem mojego dzisiejszego świstakowania.
pozdro
goory
ktoś z forum kręcił się STi ajem na grodzkiej, brucknera, sienkiewicza wczoraj okolo 21.30?