3miasto?
Re: 3miasto?
no i w końcu jakiś ruch się tu zrobił, bo zwolenników marki w trójmieście sporo a tu wyjątkowa cisza jakaś była 

Whisky moja żono...

wątek ma ~roczek
, składam spóźnione życzenia: najlepszego, powrotu bergena i mniej spamu. jeszcze raz najlepszego. może by się wątek nauczył robić spamem na nocnik
Link: http://www.youtube.com/watch?v=PdsXQVQRWXM

Link: http://www.youtube.com/watch?v=PdsXQVQRWXM

a gdzieś wybył ???deLux pisze: powrotu bergena
e tam, nie ma pośpiechudeLux pisze: może by się wątek nauczył robić spamem na nocnik

...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
no to co z sobotnim spotem?
piwo w miescie czy kiełbaski z ogniska gdzieś gdzie wolno palić
piwo w miescie czy kiełbaski z ogniska gdzieś gdzie wolno palić
Whisky moja żono...

jeżeli o mnie chodzi to z racji zmotoryzowania (a raczej jego braku przy kwestiach piwnych) wolałbym piwo w mieście
a poza tym ognisko jest super jak jest pogoda

a poza tym ognisko jest super jak jest pogoda

tomeko74, niezły avatarek sobie wstawiłeś
co do soboty to ja się dostosuję

co do soboty to ja się dostosuję

oczywiście nie mój, przeróbka znaku znalezionego w necie, ale tak mi się spodobał, że...apal pisze: niezły avatarek sobie wstawiłeś![]()

może sobie na woza walnę? na klapę, o! zwykłego prosiaka godlikowego mam na lusterku to na klapę coś takiego, cool

każdy tak mówi (ja też) a tu trzeba coś postanowićapal pisze: co do soboty to ja się dostosuję

ja bardzo szybko podejmuję męskie decyzje
możecie się do mnie dostosować i spotkamy się na starówce w Gdańsku

możecie się do mnie dostosować i spotkamy się na starówce w Gdańsku

Jako potencjalny uczestnik spotkania mówię zdecydowane tak piwnym jawnopijcom (na starówce albo i gdzie indziej, byle z grubsza "na miejscu")apal pisze: możecie się do mnie dostosować i spotkamy się na starówce w Gdańsku![]()

o, Cinek się odezwał (mały szantażyk i już się odezwał)
też czyta od lat, ale nie pisze
a to On zaraził mię subarbi przed laty 

też czyta od lat, ale nie pisze

mam nadzieję, że to już koniec, czy jeszcze ktoś się pojawitomeko74 pisze: też czyta od lat, ale nie pisze

15 jest za wcześnie, raczej po 16tej, ja się nie wyrobię i Tomir z FIRKIEM też chyba nie dojadą tak wcześnie

knajpę proszę zaproponować, ostatnio byliśmy w Browarni ...
Zapomniało Ci się dodać, że "zarażenie" było poprzedzone ponad dwuletnią ciężką pracą związaną z wybijaniem Ci z głowy głupich pomysłów w stylu "a może A8", "albo raczej S-klasa", "lub może jednak grand szeroki" (ten to w sumie najmniej głupi)...tomeko74 pisze: a to On zaraził mię subarbi przed laty

no bez przesady, żaden merc, żadna S-klasa nigdy nie zagościła w moich planach
może tu mówisz o S8 (bo nigdy o A8 nie wspominałem)
i zapomniałeś o 350Z
a z niego się zawsze najbardziej natrząsałeś 
a na jakąś terenówkę budżetową na 2-3 kierowników to nadal poszukuję chętnych
ale Ty się skutecznie migasz 

i zapomniałeś o 350Z

a na jakąś terenówkę budżetową na 2-3 kierowników to nadal poszukuję chętnych

Ech, no dobra, zostawmy już wypominki. Widzę, że wyparłeś coniektóre wspomnienia (może i dobrze)
. A co do terenówki to niestety nie posiadam 1) wolnej kasy, żeby w nią pakować 2) wolnego czasu, żeby przy niej grzebać 3) garażu z kanałem, w którym można przy niej grzebać. Ale tak poza tym, to cały czas jestem jak najbardziej chętny 

tjaaa... Mzy (a w zasadzie ksywkę ma Mazi lub Muzzy, ale tu już były pozajmowane) pasuje do reszty historii - mieszka niedaleko Srebrzyska a w domu opiekę ma profesjonalnąapal pisze:mam nadzieję, że to już koniec, czy jeszcze ktoś się pojawi![]()

ja się tylko dostosowuję, nie ja wspomniałem pierwszy o 15:00apal pisze:15 jest za wcześnie, raczej po 16tej, ja się nie wyrobię i Tomir z FIRKIEM też chyba nie dojadą tak wcześnie![]()

i jak ich piwka Wam leżą? na drugi dzień ich fuzelek w głowę nie boli? bo smaczne są, to prawdaapal pisze:knajpę proszę zaproponować, ostatnio byliśmy w Browarni ...

tak teraz mnie naszło:
http://rozrywka.trojmiasto.pl/info_imp. ... imp=121170
jest jeszcze Coma symfonicznie, ale bilety dość drogawe (a poza tym ostatnio byłem na nich jakiś czas temu w Parlamencie

ale starówka nadal aktualna, nie każdy musi czuć (i lubić) bluesa

pomyślę jeszcze nad knajpą

mzy pisze:Widzę, że wyparłeś coniektóre wspomnienia (może i dobrze)![]()

jakbyś miał duuużo 1) to 2) i 3) już nie są niezbędnemzy pisze:A co do terenówki to niestety nie posiadam 1) wolnej kasy, żeby w nią pakować 2) wolnego czasu, żeby przy niej grzebać 3) garażu z kanałem, w którym można przy niej grzebać. Ale tak poza tym, to cały czas jestem jak najbardziej chętny

Jasne, że nie - subarynki się nie psujątomeko74 pisze: a jak już w końcu kupisz SI to żadne z 1-3 nie będzie potrzebne?

Heloł, co tu tak cicho? Sobota już niedługo...