Trzeba zbierać info (forum autoklubu też przeglądam) i wybrać co najlepsze. Proponuję w czwartek naradę bojową.

A ja kiwnę głową, udając, że wiem o co Wam chodzi.eMTi pisze: No to Wy chłopaki dzielnie działajcie, a ja na miejscu tylko przytaknę, że tak będzie najlepiej
Arti pisze: I przełkniesz duży kawał żółtego śniegu zamykając oczy przed nadlatującym budyniem.![]()
Arti pisze: Ja też się cholernie obawiam chaosu, korków i tłumów. Trzeba będzie dla bezpieczenstwa wyjechać na OSy dużo wcześniej niż normalnie.
Może to głupi pomysł, ale czy kiedykolwiek zastanawialiście się, żeby zabrać ze sobą na rajd.... rowery? Można zaparkować trochę dalej, być bardziej mobilnym i co najważniejsze, przeciskać się bardzo skutecznie przez korki...Arti pisze:Ja też się cholernie obawiam chaosu, korków i tłumów. Trzeba będzie dla bezpieczenstwa wyjechać na OSy dużo wcześniej niż normalnie.
Może uda mi się to jakoś druknąć na czano-biało chociaż... tylko muszę bindownicę znaleźć. A jak będzie trzeba to i jakiegoś netbooka z netem też się znajdzie.Arti pisze: Tu link -> http://rajdpolski.pl/files/2009_MSF[2].rar
To swoją drogą, ale link został ucięty i nie cały jest aktywny, bo forum jak ma w url [] to się gubi... skopiuj sobie cały razem z rozszerzeniem, to będzie działać..MAZI pisze:Nie dzałało bo mi internet sie wysr.... i dlatego heheheh![]()
Niby po co?MAZI pisze: Jest apel Policji :Osoby ktore jada na WRC proszone sa o wsadzenie kartki białej za przednia szybe a co bardziej pomysłowi z napisem WRC