3miasto?
Re: 3miasto?
w sumie ja też mogę wcześniej niż 18:30, ale chciałbym pamiętać jak dołączy resztamzy pisze:No to ja +3 na skrafiego, godzina dowolna w zasadzie :)

i nie pod słońce i nie przez szybę i nie tylko dlatego, że na mnie zaczekaszapal pisze:w sobotę będzie następna okazja, ale spokojniej i nie w biegu

to kto w końcu będzie w tym Scruffim? bo jak będzie nas duuuużo to może faktycznie stolik wziąć? o takiej porze może już tam być tłocznawo
swoją drogą to nie jest trochę szalone zasuwać równolegle na dwa fora? ja na dwa, Ty pewnie na więcejapal pisze:stolik koniecznie trzeba wziąć

mam tylko dwie ręcetomeko74 pisze: Ty pewnie na więcej

...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
lewą (kursowo zegarek) i prawą (kursowo obrączka)?FIREK pisze:dwie ale jakie.......

no dobra, się przekonam

o kurde, obrączki muszę poszukaćtomeko74 pisze:lewą (kursowo zegarek) i prawą (kursowo obrączka)?FIREK pisze:dwie ale jakie.......![]()
no dobra, się przekonamjuż za kilka godzin

tyż nie noszę - bardzo niebezpieczna przy prowadzeniu wszelakich maszyn (palec może urwać)apal pisze:o kurde, obrączki muszę poszukać

a poza tym niszczy kierę i drążek

yyy, znaczy ten od biegów, nie?

i reduktoratomeko74 pisze: yyy, znaczy ten od biegów, nie?

no i stało sie - kolejny spot można uznać za udany
Peksi - 3,50
piwo - 7,50
wrażenia jak Tomir śpiewa - bezcenne
Peksi - 3,50
piwo - 7,50

Whisky moja żono...

śpiewa to jedno, ale jak tańczy (wygina śmiało ciało) to drugie, trzecie i w pół do czwartej
było superrr
ale przez to super dziś nici z Borska
następną razą

było superrr

następną razą

moje piwo 13,FIREK pisze:no i stało sie - kolejny spot można uznać za udany
Peksi - 3,50
piwo - 7,50
Tomir nie tylko śpiewa, ale też tańczy

niezły spocik

no proszę Cię, a kto chciał ze mną tańczyćTomir pisze:To tam były jakieś drinki ?

apal pisze:no proszę Cię, a kto chciał ze mną tańczyćTomir pisze:To tam były jakieś drinki ?
To tam jakieś tańce były ?

A tak serio to drinki smakowite , a tańce to

Ok spot był super ale z naciskiem na słowo BYŁ!
Wiec tak czy siak czas pomyśleć o następnym. Może taki spontaniczy? Soczek na plazy? Małe piwko w przerwie?
Jutro? Moze?
Dzisiaj było fajnie w Jelitkowie - taka godzinka przerwy w pracy - szkoda tylko że deszczyk z plazy wygonił
Wiec tak czy siak czas pomyśleć o następnym. Może taki spontaniczy? Soczek na plazy? Małe piwko w przerwie?
Jutro? Moze?
Dzisiaj było fajnie w Jelitkowie - taka godzinka przerwy w pracy - szkoda tylko że deszczyk z plazy wygonił

Whisky moja żono...

- Skwara
- 1 gwiazdka
- Auto: Leszek 2.5xt+kawalki STI=300 spartan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
a co wy na jakiegos grilla naprzyklad na tym parkingu w lesie po drodze do Wiezycy?
dobre miejscena jakiegos spota a i ognisko mozna zrobic itd...
dobre miejscena jakiegos spota a i ognisko mozna zrobic itd...
Q:How many Subaru Rally Team mechanics is needet to change the light bulb?
A:Depends how much hp it should have
Skwara, jasne tylko jakos czasu chyba nam zaczyna brakować, Aga wyjechała, mnie nie ma bom w koszalinie, ale moze jak jakis termin zapodasz to sie dostosują ludziska
Whisky moja żono...

Skwara, powiem Ci ze ludzie z 3miasta są chętni na spoty i napewno ktoś się przyłączy. Organizuj 

No właśnie rzucasz termin i zapewne jak nie wszyscy to wiekszosc się zamelduje. No niestety im więcej nas tym trudniej wszystkich jednocześnie złapać
Whisky moja żono...

- Skwara
- 1 gwiazdka
- Auto: Leszek 2.5xt+kawalki STI=300 spartan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
no chetnie bym zoorganizowal ale we wtorek juz do stambulu wracam wiec pewnie dopiero za miesiac
Q:How many Subaru Rally Team mechanics is needet to change the light bulb?