Dajcie znać na PW, kiedy będziecie dokladnie, to na dobre lody możemy się wybrać...vibowit pisze: 29.06-02.07 Ostrzeszów, Wrocław i okolice
Krawaciarze w karawanie, czyli poznaj swój kraj
Re: Krawaciarze w karawanie, czyli poznaj swój kraj
Dolce far niente 

BLAD wibowity!
powinno byc:
02.07-05.07 Gdynia, lotnisko orlowo
powinno byc:
02.07-05.07 Gdynia, lotnisko orlowo

gregski, na samym początku napisałem, że unikamy spędów.
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
2-4.07 najprawdopodobniej też wybierzemy się w te okolice (zwiedzanie Wrocławia bajnajt, niewykluczonevibowit pisze: 02.07-05.07 Jelenia Góra i okolice

Może Lucka wspólnie przywrócimy do życia?
A tu, wobec tego, zrobimy poprawinyvibowit pisze: 05.07-08.07 Kielce i okolice w tym 7.07 SJS w Miedzianej Górze IHAAAAAAAAA!

Szczegóły do uzgodnienia.
Wis zapraszamy , może wpadniecie do nas jak Vibki będą ( i ktoś jeszcze znajomy ) , ZapraszamyWiS pisze: 2-4.07 najprawdopodobniej też wybierzemy się w te okolice (zwiedzanie Wrocławia bajnajt, niewykluczone ), można więc skręcić jakiś wspólny wieczorek sudecki, abo cuś. Kto chętny na wódkę, palec pod budkę...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Się piszę...WiS pisze: 2-4.07 najprawdopodobniej też wybierzemy się w te okolice (zwiedzanie Wrocławia bajnajt, niewykluczone ),
Fux + Żona.
Dolce far niente 

będziecie w czarującym województwie05.07-08.07 Kielce i okolice w tym 7.07 SJS w Miedzianej Górze

Link: http://www.youtube.com/watch?v=utYv9RIM ... re=related
- WiS
- 6 gwiazdek
Ekhmmmm...
No to informuję, że "Wrocław bajnajt" ostatecznie przegrał rywalizację z Kłodzkiem i Kudową-Zdrojem - i to w tamtej okolicy, wraz z Małżonką Mą, będziem się relaksować 2.i 3.07.
Zawczasu pozdrawiamy wszystkich, którzy przypadkiem będą w pobliżu - i do zobaczenia na szlaku
PS1. Uwaga, tym razem jadziem małym-złotym, więc proszę odmachiwać nawet Matizom
PS2. Lecę do sklepu kupić mąkę i konserwy, bo jak się po emisji tego spotu turyści zlecą...
No to informuję, że "Wrocław bajnajt" ostatecznie przegrał rywalizację z Kłodzkiem i Kudową-Zdrojem - i to w tamtej okolicy, wraz z Małżonką Mą, będziem się relaksować 2.i 3.07.
Zawczasu pozdrawiamy wszystkich, którzy przypadkiem będą w pobliżu - i do zobaczenia na szlaku

PS1. Uwaga, tym razem jadziem małym-złotym, więc proszę odmachiwać nawet Matizom

PS2. Lecę do sklepu kupić mąkę i konserwy, bo jak się po emisji tego spotu turyści zlecą...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tozto u mnie pod domemWiS pisze: No to informuję, że "Wrocław bajnajt" ostatecznie przegrał rywalizację z Kłodzkiem i Kudową-Zdrojem - i to w tamtej okolicy, wraz z Małżonką Mą, będziem się relaksować 2.i 3.07.

- WiS
- 6 gwiazdek
Korekta, wobec kłopotów popowodziowych do Kłodzka nie będziemy się teraz pchać, za to mamy w czwartek geszefty do załatwienia w Poznaniu, więc w Karkonosze wjedziemy od północy. Bolków, Karpacz, Śnieżka...remek pisze: u mnie pod domem
...no i do Jeleniej może też wpadniemy, jakąś Fabię z neonami sobie kupić, jako pamiątkę z gór...Piter 35 pisze: zapraszamy

Ja Wam dam " może "WiS pisze: może

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Ty lepiej neony poleruj...Piter 35 pisze:Ja Wam dam " może "WiS pisze: może

Dolce far niente 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jesteś pewien, że neony się polerujeFUX pisze:Ty lepiej neony poleruj...Piter 35 pisze:Ja Wam dam " może "WiS pisze: może.

Dotychczas żyłem w przkonaniu, że jednak nie - polerowałem tylko tłumik końcowy

- WiS
- 6 gwiazdek
Szwajcarskie można polerować.So What! pisze: Jesteś pewien, że neony się poleruje
Ale ja wolę patynowane.
- So What!
- 6 gwiazdek
Piter 35. Pomocy, bo mi koledzy wodę z mózgu robią

A wiesz sprzedałem Fuxowi najnowszy zestaw i trzeba je polerowaćSo What! pisze: Dotychczas żyłem w przkonaniu, że jednak nie - polerowałem tylko tłumik końcowy

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
To to wszytko ok. Przez chwilę myślałem, że Fux spamuje. Okazało się to jednak nieprawdąPiter 35 pisze: A wiesz sprzedałem Fuxowi najnowszy zestaw i trzeba je polerować![]()

- So What!
- 6 gwiazdek
Gdybyś nie miał racji odnośnie neonów, Twój spełniałby kryteria wskazane zalinkowanej przez Ciebie definicji spamuFUX pisze: Czy aby na pewno?

Kwestia interpretacji, jak to pomiędzy osobami z granatowymi/zielonym a czerwonymi wyłogami na kołnierzach...So What! pisze:Gdybyś nie miał racji odnośnie neonów, Twój spełniałby kryteria wskazane zalinkowanej przez Ciebie definicji spamuFUX pisze: Czy aby na pewno?

Dolce far niente 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Doszły mnie słuchy, że autorzy wątku będą jutro, do pojutrza zabawiać we Wrocławiu i pewnie na rynku też będą. 

Ponoć mieli być we środę i do tego doszły problemy z zasięgiem telefonu tego samego dnia...Witek pisze: autorzy wątku będą jutro, do pojutrza zabawiać we Wrocławiu i pewnie na rynku też będą.

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
Dobra, karawan z krawaciarzami zdaje się jakoś wreszcie się doturlał do mety... pora odświeżyć wątek.
Uwaga. WSTĘPNIE tak sobie myślę, żeby w sierpniu przypomnieć sobie, jak wyglądają Bieszczady. Trzy-cztery dni podziwiania cerkiewek, obłażenia ostępów dzikich i picia piwa wieczorami
Ktoś chętny, by ewentualnie dołączyć...?
Dla tych, co z daleka - możliwy po drodze postój w Świętokrzyskiem; w programie artystycznym oferujemy dinozaury, jaskinie, wino, kobiety i nawet śpiew...

Uwaga. WSTĘPNIE tak sobie myślę, żeby w sierpniu przypomnieć sobie, jak wyglądają Bieszczady. Trzy-cztery dni podziwiania cerkiewek, obłażenia ostępów dzikich i picia piwa wieczorami

Ktoś chętny, by ewentualnie dołączyć...?
Dla tych, co z daleka - możliwy po drodze postój w Świętokrzyskiem; w programie artystycznym oferujemy dinozaury, jaskinie, wino, kobiety i nawet śpiew...