Dobry mechanik we Wrocławiu?
Dobry mechanik we Wrocławiu?
Doradźcie dobrego mechanika z Wrocka albo okolic, który robi subaru. Dopiero nabyłem forestera i gdzie pytałem nawet paska nigdy nie wymieniali.
Re: Dobry mechanik we Wrocławiu?
Dzierżoniów masz w miarę niedaleko i Marek jest dobry. (MTS Dzierzoniów - Marek Kluszczyński).
Niekoniecznie chodziło mi o serwis ze wzgledu na ceny, ale zadzwonie, zapytam.
Lepszej oferty w okolicy nie masz...Azrael pisze:Dzierżoniów masz w miarę niedaleko i Marek jest dobry. (MTS Dzierzoniów - Marek Kluszczyński).
Na Bałtyckiej Cię złupią...
Dolce far niente 

A jaki autoryzowany serwis możecie Panowie polecić?, oprócz tego we Wrocławiu który nie ma zbyt dobrej opinii. Miałem małą stłuczkę(nie z mojej winy) i nie wiem który ASO wybrać. Auto chciałbym oddać do serwisu oddalonego max 250 km od Wrocławia. Moje Subaru jest na gwarancji i mam autocasco.
MTS ma autoryzację, z tego co pamiętam.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
stud83 pisze:A jaki autoryzowany serwis możecie Panowie polecić?, oprócz tego we Wrocławiu który nie ma zbyt dobrej opinii. Miałem małą stłuczkę(nie z mojej winy) i nie wiem który ASO wybrać. Auto chciałbym oddać do serwisu oddalonego max 250 km od Wrocławia. Moje Subaru jest na gwarancji i mam autocasco.
MTS jak pisze reszta...