To odpozdrawiam na piśmie, lecz myślę, że to było z 2 godziny później...j33mbo pisze:tak, to bylem jaFUX pisze:Byłeś w garniturze i wlączyłeś awaryjne później?j33mbo pisze: pozdrowienia dla czarnego forka poprzedniej generacji - wczoraj wylot na Poznań - około 15.30
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Dolce far niente 
nie możliwe, na mszę w Prusicach o 16.00 weszliśmy równo z księdzem
później tego dnia już nie mogłem prowadzić
później tego dnia już nie mogłem prowadzić
trzeba będzie się dobić do ich archiwumjarmaj pisze:A ja pozdrawiam serdecznie Radio Rajdowe (http://www.rajdy.v10.pl/galeria/radio,r ... 0,jpg.html) które nas namierzyło i na żywo z anteny pozdrowiło naszą skromną kolumnę przemieszczająca się wczoraj z Mikołajek do Orzysza.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- 12fasola12
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester '98 2.0 122KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam Kierowcę Legacy II Kombi, który na złotych felgach pomykał dzisiaj rano w stronę Wyszyńskiego i którego godzinę później
widziałem zaparkowanego pod TESCO na Długiej
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Pozdrowienia dla kierownika (oświnionego) czarnego Forka XT (MY '03), z którym wymieniliśmy kiwki ok 12.30, na ul. Wybiskiego w Krakowie 
Pozdro dla kierownika klasycznego niebieskiego STI ze świniakiem na parapecie zauważonego około 14 na Marszałkowskiej.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Włochaty najpewniej.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Pozdrowienia dla kierowców czarnej Imprezy WRX (abo nawet STi?) oraz wiśniowego Legacy kombi, widzianych dzisiaj u Jako 
oraz pozdro dla kierowcy kolejnego wiśniowego Legacy kombi, z którym wymieniliśmy kiwki chyba na ulicy Płowieckiej czy jak jej tam
oraz pozdro dla kierowcy kolejnego wiśniowego Legacy kombi, z którym wymieniliśmy kiwki chyba na ulicy Płowieckiej czy jak jej tam
Pozdro dla Legacy mijanego koło Statoila na Suchej przy wiadukcie oraz dla białego SVXa, zaparkowanego na Ratajów..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pozdrawiam kilku kierowników różnej maści subaraków widzianych dzisiaj w Gostyniu i Poznaniu.
Dolce far niente 
pozdrowienia od małżonki dla kierownika niebieskiej SI obmruganego z wzajemnością wczoraj koło 20 na skrzyżowaniu ostatni grosz / orlińskiego (obok tego wielkiego kościoła)
ja pozdrawiam dwa jadące za sobą czarne forki w kierunku wałbrzycha na wysokości ślęży koło 20 , jeden miał blachy SC.....
ja pozdrawiam dwa jadące za sobą czarne forki w kierunku wałbrzycha na wysokości ślęży koło 20 , jeden miał blachy SC.....
Zaległe pozdro dla dwóch subaraków spotkanych w Czwartek 25.06 na stacji BP w Łomży:

I oczywiście spotkanych tamże forumowiczów i forumowiczkę(?)
- miło było poznać
Dzięki za wspólną podróż w stronę Pisza, szkoda, że w Kolnie musiałem się odłączyć..
Oraz dla subaraka i właściciela jego spotkanego na parkingu przy starcie OS Danowo

I oczywiście spotkanych tamże forumowiczów i forumowiczkę(?)
Dzięki za wspólną podróż w stronę Pisza, szkoda, że w Kolnie musiałem się odłączyć..
Oraz dla subaraka i właściciela jego spotkanego na parkingu przy starcie OS Danowo

Ostatnio zmieniony 2 lip 2009, o 12:25 przez qTi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr,
qTi
Ha! Toż to Mazi i Witek 
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
qTi, to Ty jesteś ten co ociągał się za nami wolnym ssakiem wyglądającym jak GT?
Witek, Tak to ja się ociągałem. Ogólnie rzecz biorąc to auto gwizda tylko kierowca piz...
A tak na serio to jedna z pasażerek z którą jechałem strasznie boi się szybko jeździć, a dla niej szybko jest już od 100km/h
A tak na serio to jedna z pasażerek z którą jechałem strasznie boi się szybko jeździć, a dla niej szybko jest już od 100km/h
Pozdr,
qTi
i ona pojechała na rajd?! Czy może autostopowiczka? 
Pozdrowienia dla srebrnego legasia z czarną świnką na tylnej klapie i rejestracją WPI, który jechał dzisiaj koszykową od al. róż z telefonem przy uchu 
Nie do końca.. pojechała do rodziny w celach towarzyskich. Na rajd pojechałem jaeMTi pisze:i ona pojechała na rajd?!
No niestety..eMTi pisze:Czy może autostopowiczka?
Pozdr,
qTi
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Ano ja. Dlatego świnię mam na klapie, żeby było łatwiej rozpoznać. A i okolice "moje" (pracuję przy Marszałkowskiej).inquiz pisze:Pozdro dla kierownika klasycznego niebieskiego STI ze świniakiem na parapecie zauważonego około 14 na Marszałkowskiej.
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
A, zapomniałbym: pozdro dla kierowcy oświnionego czarnego WRXa z mojej generacji - wczoraj na Bemowie; była kiwka.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Przemeq pisze: no ja. Dlatego świnię mam na klapie, żeby było łatwiej rozpoznać.
Ty naprawdę myślisz, że ktoś tak wolno jeździ? Ja to bym Ciebie nawet tyłem wyprzedził.
- Filip Cz
- 2 gwiazdki
- Auto: Legacy dizel H6
Pozdro dla zielonego forka, który mi pierdnął koło ucha jak stałem w korku z Nadarzyna do Magdalenki wczoraj o 16:34.
Grzesiek_67?
Grzesiek_67?
To nie ja, chwilowo Vectrą jeżdżęPrzemeq pisze: A, zapomniałbym: pozdro dla kierowcy oświnionego czarnego WRXa z mojej generacji - wczoraj na Bemowie; była kiwka.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru