najważniejsze że piachy będą dla leśnikówcitan pisze:lukim, ale będziesz?

najważniejsze że piachy będą dla leśnikówcitan pisze:lukim, ale będziesz?
Chłopie następnym razem sprawd sie jako "organizator" i podaj dokładnie miejsce, godzine i sie pojaw przynajmniej, bo to co teraz zrobiłeś nie wyszło ci za dobrze i znowu nie zapowiada sie ciekawie. Jak chcesz specjalnie wynająć boisko na to okazje i tam upalać subaru to chyba coś ci sie pomieszało i zapomniałeś ze jezdzisz samochodem którym nie stoi sie w miejscu i nie pali kapcia aż do strzału.lukim pisze:O kurr chłopie, mieszkasz 3km od Okuninki, to chyba wiesz gdzie bociany pionowo startują.., ale gdzie jest bankowy to już nie:)wójo pisze:Za to ja wpadnę jutro nad białe bo mieszkam 3km od tego miejsca
Tą się pisze!!!wójo pisze:wynająć boisko na to okazjelukim pisze:O kurr chłopie, mieszkasz 3km od Okuninki, to chyba wiesz gdzie bociany pionowo startują.., ale gdzie jest bankowy to już nie:)wójo pisze:Za to ja wpadnę jutro nad białe bo mieszkam 3km od tego miejsca
wójo pisze: wynająć boisko na to okazje
lukim pisze:
Tą się pisze!!!![]()
oznaką inteligencji jest umiejętność śmiania się z samego siebie więc chyba źle cię na początku oceniałemlukim pisze:
Widzę że się pięknie pienicie:)burak, barbie
lukim pisze: Może powinniście się zrelaxować nad Białym???
Poczekamy aż się żółtym śniegiem pokryjelukim pisze: Może powinniście się zrelaxować nad Białym???
prosto z dystrybutoramały 5150 pisze: Poczekamy aż się żółtym śniegiem pokryje![]()
Arti, chyba do herbaty i to takiej cieńkiejArti pisze: A lukim pewnie je żółty śnieg codziennie rano do kawy.![]()
naLeśnik pisze: en wątek przerósł moje oczekiwania, myślałem że to ściema a się okazuje że zlot Suabaraków na Lubelszczyźnie ma swoich fanów i wszyscy czekają na następnyWzruszyłem się
![]()
adam.str a bo ty w mieście bywasz w jakichś dziwnych porach, a tu się pracuje jak czarny człowiek do 17 a potem trza "wytrzepać dywan, wyrzucić śmieci" i dopiero jest wolneadam.str pisze: teraz rządzą lubelskie spoty kebabowe :) ostatnio była jedna osoba - ale za to organizator![]()
no wydaje mi się ,że ty byś mu fajne koncerty zorganizował , napisz u niego na forum może coś da sie załatwićlukim pisze:Wy może nie klaszczcie więcej już rubikowi!!!:)hahahhaa