[s] Subaru Legacy 2002r. 2.5 Full Opcja lub 2.0 Klima

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
suse
0 gwiazdek
Auto: OBK 2.5 '00 DARK GREEN/WARM GRAY Mission MT
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [s] Subaru Legacy 2002r. 2.5 Full Opcja lub 2.0 Klima

Post 29 cze 2009, o 20:17

Nie dyskutuję z wiedzącymi zawsze lepiej i we wszystkim.Jam praktyk.

mateoos
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: Subaru Impreza Kombi 2.0GL '97

Post 29 cze 2009, o 21:08

Ja laik jestem, ze zdjęć nie wróżę :) Jestem idealnym kandydatem na pacana, któremu można wcisnąć najgorszy złom, dlatego też tak bardzo zależy mi na uczciwości sprzedającego. Co jest nie tak z tym srebrnym Legacy? Ja to się na takie wozy napalam jak łysy na grzebień, bo to kombi ze słusznym silnikiem ;)

Ustaliłem już z mechanikiem z ASO, że jeśli będę jechał po jakiekolwiek Subaru, to zabieram go w podróż i to on trzyma kasę - tak będzie bezpieczniej.

EDIT: już do mnie dotarło, co widzę na zdjęciach :) Chyba napiszę do Pitera35.
IMPREZA 2.0GL jest do wzięcia. Nadchodzi Legacy ;)

suse
0 gwiazdek
Auto: OBK 2.5 '00 DARK GREEN/WARM GRAY Mission MT

Post 29 cze 2009, o 22:07

mateoos pisze:Ja laik jestem, ze zdjęć nie wróżę :) Ja to się na takie wozy napalam jak łysy na grzebień, bo to kombi ze słusznym silnikiem ;)
Byle nie np. na to http://otomoto.pl/subaru-legacy-C8613295.html dzis oglądałam : po pierwsze odpicowane optycznie ze stajni Fabryki Samochodów Drezdenko , zarejestrowane na właściciela Z.P.H.U prowadzącego w tym "zagłębiu" komis,auto wystawił u kumpla w Pile, dwa ,że brak danych w serwisówce od 2005 roku co się działo z autem /przebieg wtedy miało 94.789 km czyli czas na OBOWIAZKOWA wymiane rozrzadu /,trzy ,brif i data zgłoszenia celnego stanowią tajemnicę firmy i nie są dostępne nawet do wglądu,po ente, grzebane z tyłu na wysokości tylnego zderzaka, "tuningowany" ;) tłumik końcowy,którego dźwięku nie powstydził by się rasowy wrc ,auto z byłego DDR(dwóch tamtejszych właścicieli),brak zdjeć przed sprowadzeniem auta.Ponoć tego ostatniego już nie praktykują.Dziwne :/ przy tej ilości dzwonów na rynku ,takie zdjęcie wszak broni ich interesów.Ettttam,szkoda gadać.
Generalnie bedę za 2-tyg w Rzeszy i raczej tam bedę szukać po lokalnych dealerach Subaru i zostawię im zlecenie ,że jak coś się pojawi w cenie do... moż być z uszkodzeniem mechanicznym /nie mylić z dzwonem :-) / lub w ich ocenie zżarte przez korniki. Ceny w internecie autoskaut ,mobile,etc. sa zawyżone.Auta na rynku lokalnym tańsze.

Motto:
Lepsze auto "zgnite",niźli bite i u kowala naprawiane.
Nie dyskutuję z wiedzącymi zawsze lepiej i we wszystkim.Jam praktyk.

mateoos
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: Subaru Impreza Kombi 2.0GL '97

Post 30 cze 2009, o 07:58

Generalnie bedę za 2-tyg w Rzeszy i raczej tam bedę szukać po lokalnych dealerach Subaru i zostawię im zleceniep
Jadę z Tobą ;) Ja też tak chcę.
IMPREZA 2.0GL jest do wzięcia. Nadchodzi Legacy ;)

ODPOWIEDZ