Barthol pisze: zbaboliłem zaliczenie na II terminie :(....zostaje III'cie podejście we wrześniu![]()
Don't worry...ja to chyba połowę egzaminów będę zaliczał we wrześniu

Barthol pisze: zbaboliłem zaliczenie na II terminie :(....zostaje III'cie podejście we wrześniu![]()
Przecież środa dopiero jutro.Konto usunięte pisze: Zmienił mi się opis pod awatarem
Q...a jak ja nie lubię takich wieściKonto usunięte pisze: Buuuuu, chlip, chlip
Buuuuu, chlip, chlip![]()
Zmienił mi się opis pod awatarem
rrosiak pisze: Przecież środa dopiero jutro.
mały 5150 pisze: Q...a jak ja nie lubię takich wieści![]()
Żałuj, bo naprawdę warto. Koszt porównywalny do kosztu dobrej zmywarki, a komfort niesamowity.rrosiak pisze: A tak przy okazji, to ukrop niemiłosierny. Znów żałuję, że jeszcze klimy w mieszkaniu nie zainstalowałem![]()
Godlik pisze: Zwłaszcza kiedy ma się ścianę okien od południowego-zachodu
tzn jaki to koszt? Może namówię właściciela mieszkania, w którym mieszkam na instalkę ;)Godlik pisze: Koszt porównywalny do kosztu dobrej zmywarki
Konto usunięte pisze: Zmienił mi się opis pod awatarem
...w rodzinieKonto usunięte pisze: Auto: Już tylko jeden foryś
Konto usunięte pisze: Zapoluję na czarne zło za dwa lata
Mały 5150 zapowiedział już dawno, że Czarne Zło odda tylko synowi, i tak myślę, i myślę, i nie mogę wykombinować, jak Fido to zrobiKruszyn pisze: mały 5150, jeść nie będzie a zła nie sprzeda
Przykra sprawa, przyjmij wyrazy. Najważniejsze, że nikomu się nic nie stało. Blachę się wyklepie.Witek pisze: W poniedziałek dość skutecznie popsuło się niebieskie auto o barierkę. Na mokrym tył wyprzedził przód i auto zabawiło się w ping-ponga. Na szczęście wszyscy cali, niepołamani. Ciężkie przeżycie. Nie bardzo chcę o tym rozmawiać, ale jakby co to PW.