and bring sally down
Lift and squat
Gotta tear the ground
Old miss lucy's dead and gone
Left me here to weep and moan

Oj tam, kupi sie klapki na szpilce to nie będzie widać że za małeKruszyn pisze:zofija pisze: Kruszynko co jak co, ale na Queen, to ty nie wyglądasz.![]()
zofija, nie odzywałem się ale za bardzo zadowolony nie byłem![]()
![]()
Bo gdzie ja kieckę na siebie kupię a o szpilkach nr 45 nie wspomnę![]()
niuniek pisze: Chlorowi wraz z lepszą połową, naprawde lepszą![]()
Kruszynka, byłem tak zajęty unoszeniem, że mogłem nie najdokładniej ziornąćKruszyn pisze:Krakusie my tysz Cię ...a podniosłeś mnie na 0,4mm
Wierna w czymBaficzka pisze:Bym Ci odpowiedziała to samo, ale obiecałam, że będę wierna liwit
No tak, a tej siary okropnej to ile miałeśChloru pisze:niuniek pisze: Chlorowi wraz z lepszą połową, naprawde lepszą![]()
Tego lepszego to był litr a nie połowa !
niuniek pisze:
No tak, a tej siary okropnej to ile miałeś![]()
![]()
![]()
niuniek pisze: No moi mili, właśnie dopadłem do Komputera.
Do usługniuniek pisze: Małemu, hmmm za co tu podziękować małemu, no pomyślmy![]()
za upierdliwość uśmiech od ucha do ucha i to że jest poprostu mały
![]()
W jedzeniu kiełbasy :Pniuniek pisze:Wierna w czymBaficzka pisze:Bym Ci odpowiedziała to samo, ale obiecałam, że będę wierna liwit![]()
![]()
No dzięki ;(niuniek pisze:No tak, a tej siary okropnej to ile miałeśChloru pisze:niuniek pisze: Chlorowi wraz z lepszą połową, naprawde lepszą![]()
Tego lepszego to był litr a nie połowa !![]()
![]()
To tam była jakaś kiełbasaBaficzka pisze:W jedzeniu kiełbasy :Pniuniek pisze:Wierna w czymBaficzka pisze:Bym Ci odpowiedziała to samo, ale obiecałam, że będę wierna liwit![]()
![]()
Gdzie bywałem, hmm nie powiemmały 5150 pisze:niuniek pisze: No moi mili, właśnie dopadłem do Komputera.
To "Gdzieżeś Ty bywał Czarny Baranie..."![]()
Do usługniuniek pisze: Małemu, hmmm za co tu podziękować małemu, no pomyślmy![]()
za upierdliwość uśmiech od ucha do ucha i to że jest poprostu mały
![]()
A swoją drogą z powrotem to przecież mały jak anioł spał pół drogi
Ja bym się tam devlinem nie przejmował, mam gorszeniuniek pisze: Devlinowi, który był i mam nadzieje że nie opublikuje pewnych fot, choc jeszcze nie wiem jakich.
Normalnie idę zamknąć się w sobieliwit pisze: Czy jak powiem, że jestem pod wielkim wrażeniem spotkania i że bawiłam się naprawdę extra, i że może nawet lepiej niż na Chlejadach (niech nikt nie strzela), to będzie źle? No bo tu nawet tańce były i nawet starsze osobniki potrafią się ruszać![]()
![]()
i kulka z palpfikszon? ;)eMTi pisze:jak czegoś u niego ostatnio w furze szukałem, to się ze schowka mentosy wysypały