Coś niedobrego
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 312 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Coś niedobrego
Witek, najważniejsze, że nikomu nic się nie stało! Trzymaj się mocno i nie zniechęcaj do jazdy!
oj. to dopiero niedobra wiadomosc.
dobrze, że wszyscy cali.
jaki (z grubsza chociaż) stan auta (jeśli chcesz o tym pisać)?

dobrze, że wszyscy cali.
jaki (z grubsza chociaż) stan auta (jeśli chcesz o tym pisać)?
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wyrazy. Szczere.Witek pisze:W poniedziałek dość skutecznie popsuło się niebieskie auto o barierkę. Na mokrym tył wyprzedził przód i auto zabawiło się w ping-ponga. Na szczęście wszyscy cali, niepołamani. Ciężkie przeżycie. Nie bardzo chcę o tym rozmawiać, ale jakby co to PW.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
owoc666, też kogoś tyłem wyprzedzałeś i Ci ten mur z Niecaka i z podporządkowanej wybiegł? 

owocowy, przyjm wyrazy rozmaite. Strasznie agresywny musiał być ten murek skoro tyle popsuł.
Ale sezon...
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Przemeq
- 3 gwiazdki
owoc666, pocieszę Cię: z tego się wyrasta. Mimo tego, że zawsze bardzo dbałem o swoje wozy, przez pierwsze lata kariery kierowcy każdemu serwowałem takie "nieprzyjemności". Z tego się na szczęście (odpukać!) wyrasta. Potraktuj to więc jako naturalną część życia i nie myśl, że było to nieszczęście, a wyłącznie realizacja czegoś, co i tak musiało się stać
.
I tak dziękuj Bogu, że w tym wieku latasz takim wozem
.

I tak dziękuj Bogu, że w tym wieku latasz takim wozem

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
owoc666, pojeździj tak trochę a laskom mów, że to na oesie
Jak kosmetyka to nie ma się czym przejmować za bardzo - szit hepens.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Nie, no bez lampy i z wgniecioną klapą jeździć się nie da. Ale przeszło mi to przez myśl
.

411KM @ 575Nm
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Przemeq pisze:owoc666, pocieszę Cię: z tego się wyrasta. Mimo tego, że zawsze bardzo dbałem o swoje wozy, przez pierwsze lata kariery kierowcy każdemu serwowałem takie "nieprzyjemności". Z tego się na szczęście (odpukać!) wyrasta. Potraktuj to więc jako naturalną część życia i nie myśl, że było to nieszczęście, a wyłącznie realizacja czegoś, co i tak musiało się stać.
I tak dziękuj Bogu, że w tym wieku latasz takim wozem.
Zgadza się. Tym bardziej, że jak ktoś jest zmęczony to taka głupota może się i najlepszemu przytrafić

P.S. Nie chcę was martwić, ale nieszczęścia chodzą parami. Para, za parą...
- Przemeq
- 3 gwiazdki
Tym bardziej, że jak ktoś jest zmęczony to taka głupota może się i najlepszemu przytrafićNa parkingu nikt nie ma takiej koncentracji i mobilizacji jak na drodze.
Ano właśnie - tę treść chciałem przekazać. Teraz jestem czujny, jak ważka, choć realnie rzecz biorąc nie wykluczam, że nie raz zdarzy mi się jeszcze "przycierka parkingowa" - właśnie z powodu dekoncentracji.
owoc666, trochę szkoda ale trzeba czasem w coś przymierzyć
Wyrazy ...
Są wyjątki od reguły

Witek pisze: Zgadza się. Tym bardziej, że jak ktoś jest zmęczony to taka głupota może się i najlepszemu przytrafić![]()
Są wyjątki od reguły

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No wiem, to było bardzo późno, ja zmęczony, spieszyłem się... No cóż... Zrobi się.

411KM @ 575Nm
Chłopaki - współczuję... na szczęście bez poważnych urazów się obyło...
Ja mam za to po każdym deszczu wodę w bagażniku - to się dopiero można wkurzyć...

Ja mam za to po każdym deszczu wodę w bagażniku - to się dopiero można wkurzyć...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...