son of a...leinad pisze: Znowu Ken Block, tym razem w Top Gear.

powinien latac w WRC, to by tych nudziarzy troche rozkrecil moze

son of a...leinad pisze: Znowu Ken Block, tym razem w Top Gear.
devlin pisze: Moim zdaniem też jest to nieoglądalne. W porównaniu z tym dowolny film z serii bmw movies jest genialny.
ja wiem. Ale ja nie padam na kolana przed stoperemjarmaj pisze: Efektownie, nie znaczy efektywnie.
Co nie znaczy, że gość nie umi.![]()
Mieszkam jakieś 800m od lotniskaremek pisze:ja wiem. Ale ja nie padam na kolana przed stoperemjarmaj pisze: Efektownie, nie znaczy efektywnie.
Co nie znaczy, że gość nie umi.![]()
![]()
Ten tego, nie masz tam jakiegos lotniska w Gliwicach?![]()
to robimy balet na dwie Wisnie, tylko mnie musisz naumiecjarmaj pisze: Mieszkam jakieś 800m od lotniska![]()
LouCyphre pisze: My life fades the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos
ruined dreams this wasted land.
But most of all, I remember the Road Warrior
the man we called Jarmaj.
Chloru pisze:Zwei
michal pisze:Brzmi trochę jak imię kierowcy wielbłądaremek pisze:Maddżar Al Myturbin-Izburnin
Czasem mu nie wychodziłoremek pisze: to tylko potwierdza, ze Colin to debesciak. To znaczy nie wiem dokladnie dlaczego, ale i tak debesciak![]()
Jest to gdzieś dostępne na innym trackerze, czy nie ma wyjscia i trzeba odżałować parę złotych na kod dostępu ?Arti pisze:Mam to. Kiedyś ściągnąłem, też z torrentów. Super, polecam, warto zassać.burat pisze: znalazłem coś takiego na stronce z torrentami , są tego dwie części i właśnie ściągam jak by ktoś był ciekaw
http://torrenty.org/torrent/376133
tutaj to chyba kibic chciał poczuć więcej niż mógł " ustać"WRC fan pisze: Czasem mu nie wychodziło
na Mazurach przegrałem to eMTiemu i Witkowi a ja nie bardzo umiem to puszczać w obieg więc pisz do nichWRC fan pisze: Jest to gdzieś dostępne na innym trackerze, czy nie ma wyjscia i trzeba odżałować parę złotych na kod dostępu ?
nawet jak mu nie wyszlo, to robil to tak, ze przewijalem film ze 30 razyWRC fan pisze: remek napisał(a):to tylko potwierdza, ze Colin to debesciak. To znaczy nie wiem dokladnie dlaczego, ale i tak debesciak
Czasem mu nie wychodziło
No fakt, zapomniałem o piracie. Ale już mnie Lucek poratował - dziękivicu pisze: WRC fan, jest. Ja bodajże stąd ściągałem.