4. Impreza & Evo Rally Sprint
4. Impreza & Evo Rally Sprint
Znamy datę czwartego Impreza & Evo Rally Sprintu - 05.09. - piąty września, sobota.
Tor testowy Fiata w Tychach (woj. śląskie).
Zachęcam do uwzględnienia tej daty we wnioskach urlopowych i przede wszystkim w planach sportowych :)
W tym roku odbędzie się tylko jedna impreza. Postaramy się, żeby była maksymalnie dopracowana i atrakcyjna dla uczestników.
Szykujemy nowe próby i sporo niespodzianek, m.in. udział bardzo szybkich i znanych kierowców z zagranicy.
W sobotę po zawodach odbędzie się impreza klubowa dla uczestników oraz zaproszonych gości, połączona z wręczeniem nagród.
Już wkrótce więcej szczegółów...
Tor testowy Fiata w Tychach (woj. śląskie).
Zachęcam do uwzględnienia tej daty we wnioskach urlopowych i przede wszystkim w planach sportowych :)
W tym roku odbędzie się tylko jedna impreza. Postaramy się, żeby była maksymalnie dopracowana i atrakcyjna dla uczestników.
Szykujemy nowe próby i sporo niespodzianek, m.in. udział bardzo szybkich i znanych kierowców z zagranicy.
W sobotę po zawodach odbędzie się impreza klubowa dla uczestników oraz zaproszonych gości, połączona z wręczeniem nagród.
Już wkrótce więcej szczegółów...
Re: 4. Impreza & Evo Rally Sprint
Eee.. Poprosimy definicję słowa "wkrótce"GD GT pisze:Już wkrótce więcej szczegółów...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi, obawiam się, że marketoid GD GT nie zupdatuje już tego newsa.
A szczegóły będą pewnie tradycyjnie na forum i stronie 4t. Będziesz startował?

to zależy od szczegółów.. opłaty, regulamin itp, ale jeśli to jest tor asfaltowy, to chyba będę zainteresowany
Wystartowałbym w Cynie, ale trochę mnie ten szuter przeraża w kontekście zdemolowania lakieru samochodu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, tor w Tychach jest asfaltowy, ale opony i tak można zniszczyć. Nie jest to asfalt najlepszej klasy, ale lakieru raczej nie ruszy 

opony są po to, żeby je masakrować... na SJSach ich nie szczędziłem
Ale jest dziurawy jak Jodłownik??
Natomiast nie wiem, czy tak jest u wszystkich, ale mój lakier jest jakoś ultra, kosmicznie delikatny i da się go zarysować nawet tępym paznokciem bez specjalnego naciskania.....
Wiem, że nowe lakiery muszą być wodorozcieńczalne, ale to jest chyba przegięcie albo jakaś wada fabryczna... Polerkę robiłem 10k temu i już na drzwiach wygląda fatalnie, mając sporą ilość małych, białych rysek od kamieni itp... 

Natomiast nie wiem, czy tak jest u wszystkich, ale mój lakier jest jakoś ultra, kosmicznie delikatny i da się go zarysować nawet tępym paznokciem bez specjalnego naciskania.....

Pojawią się tutaj informacje. Jak wrócę z wyscigu i się wykopię spod ton roboty to spróbuję coś zamieścić. Na pewno będą też informacje na stronie firmowej, portalu i pewnie w portalach branżowych.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Tiaa...
Moze tak narazie odswierzyc watek ja wiem ze jeszcze troche czasu a moze juz sa jakies info co i jak ??
Moze tak narazie odswierzyc watek ja wiem ze jeszcze troche czasu a moze juz sa jakies info co i jak ??

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Arti
- 6 gwiazdek
Formuła imprezy będzie prawdobodobnie zupełnie zmieniona. Zawodnicy po odprawie w Tychach zostaną zapakowani wraz z autami do samolotu a ten wywiezie ich aż nad Jezioro Bajkał. Przelot zapewnia organizator. Trasa będzie prowadziła dookoła jeziora, głownie po drogach wyłożonych kupą jaków (RE070 się nie sprawdzą). Będą 3 przejazdy dookoła jeziora z pomiarem czasu z tym, że po każdym kółku kierowca będzie musiał zjeść dwie surowe ryby wyłowione z Morza Żółtego. Dodatkowym utrudnieniem będzie dokładanie 500 kilogramowych bali słomy na dach wozu za każdy koń mechaniczny mocy silnika powyżej 252. Na zwycięzce czeka rejs po Morzu Północnym wraz z wycieczką japońskich transwestytów. Zapowiada sie ciekawie. Jakieś pytania?MAZI pisze: Moze tak narazie odswierzyc watek ja wiem ze jeszcze troche czasu a moze juz sa jakies info co i jak ??

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Arti pisze:(...)MAZI pisze: Moze tak narazie odswierzyc watek ja wiem ze jeszcze troche czasu a moze juz sa jakies info co i jak ??

Arti za dużo pił... super sprint pomylił mu się z rally sprintem

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Arti
- 6 gwiazdek
Ej ej, hola hola! Nie śmiećcie tu tematu o charakterze informacyjnym. Można się dowiedzieć "co i jak i czy coś wiadomo"
Chloru, zdjęcie kupy jaka mam Ci tu wkleić?
A co do picia to teraz brzydzę się alkoholem, trenuje codziennie i w ogóle odcinam się od tej "bandy degeneratów".

Chloru, zdjęcie kupy jaka mam Ci tu wkleić?

A co do picia to teraz brzydzę się alkoholem, trenuje codziennie i w ogóle odcinam się od tej "bandy degeneratów".

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Arti pisze: Jezioro Bajkał
Nie jezioro Bajkał, a to większe, Białe. Jak je mogłeś pomylić.

"Teraz" było o 21:31. Minęło 25 minut. Jak się czujesz? Delirka się zaczyna?Arti pisze:A co do picia to teraz brzydzę się alkoholem(...)

P.S. "Brzydzę się" nie oznacza "nie piję" :P
Life's too short to get upset.

- MAZI
- 5 gwiazdek
Arti ruless!! A jesli chodzi o kupy jaków to mysle ze toyo r666 to jest to ....
To ja jestem ciekawy teraz co na to odpisze 4T??

To ja jestem ciekawy teraz co na to odpisze 4T??

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI pisze: To ja jestem ciekawy teraz co na to odpisze 4T??![]()
![]()
Ja też....

Bajkał to ma mały w garażu, jak zrobi zlot, o którym wspominał.. Tylko musi dużo browaru wypićWitek pisze:Arti pisze: Jezioro Bajkał
Nie jezioro Bajkał, a to większe, Białe. Jak je mogłeś pomylić.

Arti to było mocne

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- MAZI
- 5 gwiazdek
To rozumiem ze 4T nie bedzie zminiac planów napisanych przez Artiego