jak na takiego bialego to zapomnij.FUX pisze: Piter mnie na bugeaya naciąga; wteedy wilk byłby syty i owca cala.
On jest moj

jak na takiego bialego to zapomnij.FUX pisze: Piter mnie na bugeaya naciąga; wteedy wilk byłby syty i owca cala.
Spoko. Na pewno w tym roku na zakupy się nie wybiorę...remek pisze: On jest moj
FUX, ponoć tak, a w praktyce sprawy sa nieco bardziej skomplikowane.FUX pisze:Na forum mitsu doczytałem, że mozna jakiś box dołożyć, ktory podnosi moc. Ponoc z wypowiedzi duża poprawa tak w osiągach jak i spalaniu.
Az. Gdy będziesz coś wiedzial, to także poproszę o info.Azrael pisze: gootek, wyślij mi info dokładnie jakie to Pajero a ja zbadam sprawę.
Bez sprawdzania mogę Ci powiedzieć, że do wersji 3-drzwiowej nie wejdą. To znaczy do bagażnika, bo do wnętrza auta - tak.FUX pisze:gootek, czy byłbys uprzejmy sprawdzić, czy do tyłu po skosie wejdą narty o długości 170cm?
Tak sobie wlaśnie wysokość bramy zmierzyłem i wyszlo, że z boxem mogę mieć problem się zmieścić...
FUX, moim zdaniem długie Pajero za duże i za ociężałe do miasta jest. gootek mnóstwo życia spędza w trasie, więc ma inny punkt siedzenia. poza tym jest jeszcze jeden problem. mój stary misiek trochę podniesion jest i mierzy 190cm. zmierzyłem, bo musiałem. w niektóre garaże czy inne galerie nie mogę wjechać. w Warszawie wjazdy do podziemi oscylują pomiędzy 190 właśnie a 220.FUX pisze:Tak sobie wlaśnie wysokość bramy zmierzyłem i wyszlo, że z boxem mogę mieć problem się zmieścić...
No ale chyba nie całą. Z resztą pojęcie "płyta podłogowa" jest chyba nie do końca jednoznaczne.FUX pisze: Co do OBK. Zobaczymy, jak będzie na żywca wyglądał. Płytę ma od avensisa
Tak mnię w autoryzowanym salonie Subarbu poinformowano...WRC fan pisze:No ale chyba nie całą. Z resztą pojęcie "płyta podłogowa" jest chyba nie do końca jednoznaczne.FUX pisze: Co do OBK. Zobaczymy, jak będzie na żywca wyglądał. Płytę ma od avensisa
wiesz, mnie poinformowano w jednym z warszawskich multisalonow, m.in. Subaru, ze Subaru ma tylko w najbogatszych wersjach dobry naped, a tak to haldexFUX pisze: Tak mnię w autoryzowanym salonie Subarbu poinformowano...![]()
Ja sobie nie wyobrażam płyty podłogowej z auta FWD w 4WD, no chyba, że to są jakieś "puzzle" i mam o tym błędne wyobrażenie.FUX pisze: Tak mnię w autoryzowanym salonie Subarbu poinformowano...![]()
o to, to!WRC fan pisze: Jarmaj by się przydał
Dla wyjaśnienia - ja mam właśnie 3 -drzwiowego. I prawda jest taka, że w mieście taki jest lepszy, bo mogę parkować tam, gdzie bym wjechał przeciętną osobówką. Wersja 5-drzwiowa jest o pół metra dłuższa i to już robi różnicę. Z drugiej strony, jeśli 3-drzwiówką jeździ się w 4 osoby to już nie ma prawie miejsca na bagaż.damaz pisze:moim zdaniem długie Pajero za duże i za ociężałe do miasta jest. gootek mnóstwo życia spędza w trasie, więc ma inny punkt siedzenia.
Interesująca wydaje mi się wersja silnikowa 2.5GT (265KM).WRC fan pisze:Prospekt Legacy MY2010 US'spec:
http://www.subaru.com/content/downloads ... legacy.pdf
a wlasnie. Na dyzla to trzeba sie legitymowac jakas karta rolnika traktorzysty?gootek pisze: A za to będzie inny silnik turbo: 2.0 (150 KM)
Nie, wystarczy jak będziesz miał krawat w biało-czerwone paskiremek pisze: a wlasnie. Na dyzla to trzeba sie legitymowac jakas karta rolnika traktorzysty?![]()