3miasto?
- tzd
- 2 gwiazdki
- Lokalizacja: Gdańsk Sopot Gdynia, tu wszystko się kończy i zaczyna
- Auto: SF5 2.0T + GC8 STi
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: 3miasto?
Może temat mało spotowy, ale proszę 3miasto i okolice o pomoc.
Potrzebuję namiaru na dobrego blacharza / lakiernika - dostałem na parkingu strzała w tył i mam pogiętą blachę i nie zamykający się bagażnik.
Czy ktoś zna godny polecenia zakład? może obejdzie się na wyciągnięciu elektromagnesem, może wyklepaniu, może nawet bez malowania (na lakierze nie widać [ja nie widzę] uszczerbku).
Pozdrawiam.
Tomek
Potrzebuję namiaru na dobrego blacharza / lakiernika - dostałem na parkingu strzała w tył i mam pogiętą blachę i nie zamykający się bagażnik.
Czy ktoś zna godny polecenia zakład? może obejdzie się na wyciągnięciu elektromagnesem, może wyklepaniu, może nawet bez malowania (na lakierze nie widać [ja nie widzę] uszczerbku).
Pozdrawiam.
Tomek
pozdrów apal bo gdzieś tam właśnie siedzi.....
i koniecznie odezwij sie jak wrócisz
i koniecznie odezwij sie jak wrócisz
Whisky moja żono...

FIREK pisze: bo gdzieś tam właśnie siedzi.....
raczej dalej niż bliżej, i poleguję sobie na leżaczku, od czasu do czasu pluskam się w basenie

...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
oj oj tylko pozazroscic - pozdrawiamy zatem goraco i czekamy na dalsze wiesci 

Whisky moja żono...

Zajrzyj tutaj:tzd pisze:Może temat mało spotowy, ale proszę 3miasto i okolice o pomoc.
Pozdrawiam.
Tomek
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=50988#p50988
Jakby ktoś nie wiedzial to na drugim forum umawiają się w czwartek na piwo.
http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t= ... start=2850
http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t= ... start=2850
Bergen, nie wszyscy moga tramwajem więc na pewno i subaraki sie pojawią 

Whisky moja żono...

No i jak by tu powiedziec? Młody ale słuszną uwagę złozył.
Może by cos zmienić w tym zakresie i rozruszac towarzystwo
Może by cos zmienić w tym zakresie i rozruszac towarzystwo

Whisky moja żono...

- Skwara
- 1 gwiazdka
- Auto: Leszek 2.5xt+kawalki STI=300 spartan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ja chetnie grilla moge zoorganizowac bo kupilem sobie takiego duzego zeliwnego
ale dopiero jak wroce do kraju czyli gdzies po 4.08
spot przy trasie na ostrzyce fajny jest miejsca duzo trafic nie problem
ale powiem szczerze ze spot subaru tak tylko zeby sie napic ..... no nie wiem
wolbym taki ze dzieciaki mozna wiasc ustawic pare gwiazdek pootwierac maski i z hotdogiem w reku pogadac przy wyjacych silnikach
no ale moze po prostu stary jestem
ale dopiero jak wroce do kraju czyli gdzies po 4.08
spot przy trasie na ostrzyce fajny jest miejsca duzo trafic nie problem
ale powiem szczerze ze spot subaru tak tylko zeby sie napic ..... no nie wiem
wolbym taki ze dzieciaki mozna wiasc ustawic pare gwiazdek pootwierac maski i z hotdogiem w reku pogadac przy wyjacych silnikach
no ale moze po prostu stary jestem

Q:How many Subaru Rally Team mechanics is needet to change the light bulb?
A:Depends how much hp it should have
A:Depends how much hp it should have
spoxik, spoxik, takie spociki z wyjącymi maskami (Krzyk?) też są fajne (jak się ma kierowcę lub umie wciągać hot dogi bez popijania i czkawki) 

Za dalekoBergen pisze:Jakoś na Chlejadach byłem jedynym z Wybrzeża

Skwara pisze: wolbym taki ze dzieciaki mozna wiasc ustawic pare gwiazdek pootwierac maski i z hotdogiem w reku pogadac przy wyjacych silnikach
Pewnie że można i taki ogarnąć

No dla mnie ostatni niepijący spot była jak u Niumena musiałem słuchać wycia do Karaoke - uwierzcie mi że bardzo żałowałem, iz na trzeźwo musze tego słuchać 

Whisky moja żono...

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
Tomir pisze: Za dalekoNa Plejadach reprezentacja była liczna dość
![]()
I co przyjechali goście z PKOLu szukać talentów do reprezentacji na kolejną Olimpiadę ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Tomir, brakuje mi miliona złotych i roweru górskiego.
Chodzi mi o to zdanie . Jakieś gierki pomiędzy dwoma forami nie bardzo mnie obchodzą. I możesz Sobie darować.Chloru pisze:Tomir pisze: Za dalekoNa Plejadach reprezentacja była liczna dość
![]()
I co przyjechali goście z PKOLu szukać talentów do reprezentacji na kolejną Olimpiadę ?
W trójmieście informację o wszystkich spotach umieszczane są na jednym i na drugim forum. Każdy jest mile widziany.
- Chloru
- 6 gwiazdek
Tomir, myślę, że mógłbyś poluzować warkocze trochę. Nie piję absolutnie do forumowiczów. No tylko czasami do tych co to lubią robić innym krecią robotę.
Chloru, może zbyt osobiście wziąłem twojego posta. Sorry . O tej kreciej robocie to nie wiem o co chodzi. Siedzę tam gdzie mi lepiej a tutaj udzielam się tylko w wątku "spotowym" Od pewnego czasu staramy się jakoś Subaru w 3mieście ruszyć z coraz lepszymi efektami,ale zawsze może być lepiej dlatego piszemy gdzie się da .
Pokój
Pokój