Witam, mam do sprzedania Subaru Legacy 1999 sedan, pojemność 2.0 - 4x4 - 125KM - automat.
Stan idealny, bezwypadkowy, przebieg 70 tys km. Z Niemec ściągał go mój brat od którego kupiłem auto.
Cena 18 tys PLN. W przypadku zainteresowania piszczcie do mnie na [email protected] to prześlę zdjęcia.
Auto jest do obejrzenia w Warszawie.
Sprzadam ciekawe auto
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Sprzadam ciekawe auto
tak to każdy może powiedziećPiotr pisze: Z Niemec ściągał go mój brat od którego kupiłem auto.
Coraz więcej tu spamerów.
jeszcze ten przebieg
Piotr daj lepiej ogłoszenie na allegro i otomoto, tutaj takie coś nie przejdzie.

Piotr daj lepiej ogłoszenie na allegro i otomoto, tutaj takie coś nie przejdzie.
vel misza, Pozdrawiam!
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Cicho, nic nie pisze że w niemczech jeździł nim tylko starszy człowiek i to tylko do kościoła (bo był księdzem) i że auto użytkowane jako 37 w rodzinie, tylko przez kobietę.
Więc znaczy że jest OK

Więc znaczy że jest OK

ale ,że w sensie chłopo-robotnicze?miszozon pisze: pochodzenie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Eeee, no co Ty. W końcu to Subaru. W jakim stanie by nie było i co przeżyło zawsze należy do inteligencji.ale ,że w sensie chłopo-robotnicze?

vel misza, Pozdrawiam!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Odrobinę wiary w ludzi...
Szczególnie - w nowych. A nie tak, od razu, z buta...

Szczególnie - w nowych. A nie tak, od razu, z buta...

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0