CHLEJADY 2009
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: CHLEJADY 2009
Ach....

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Cholera. Nie mam ich aktualnych zdjęć. Dostanę kwadratowe, porysowane jak złe i będziecie mi wmawiać, że takie były.
Nawet umowy notarialnej nie podpisaliśmy. 
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
Cholera no wiesz co... ale pamietaj to nie ja prowadze... 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Przylepka pisze: MAZI napisał(a):NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....MAZI
a jak masz je porysować jak ja jeźdze autem bo nie możesz![]()
he he... to już wiem, kto je będzie rysował
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Moi rodzice wrócili właśnie z urlopowego tournee po kraju i byli również w Srebrnej Górze. Jak się dowiedziałem gdzie są to kazałem im iść pytać o nocleg do Koniuszego. Tak zrobili. Wygadali się, że "syn pana polecał bo klub subaru bla bla bla". Odpowiedź była taka: "Klub subaru? Pani! Ile oni chleją!"
Właściciel przesyła gorące pozdrowienia dla chlejadowiczów i zaprasza ponownie.
Żałuję, że wtedy nie udało nam się z Wami pochlejadować
Właściciel przesyła gorące pozdrowienia dla chlejadowiczów i zaprasza ponownie.
Żałuję, że wtedy nie udało nam się z Wami pochlejadować
pablonas pisze: "Klub subaru? Pani! Ile oni chleją!"![]()
![]()
Mogli odpowiedzieć, że to dlatego, że przez cały rok jesteśmy trzeźwi jak świnie, jak na prawdziwych kierowców przystało, więc raz musimy sobie odbić roczną ilością....
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A ja..... to muszę powiedzieć że kompletnie nie rozumiem co ludzie widzą w piciu do oporu. Szczególnie skądinąd mili, inteligentni, mający swoje ciekawe życie itp.
(wypowiedź celowo prowokacyjna)
(wypowiedź celowo prowokacyjna)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
niepijacy filozof. swiat sie konczy.
(wypowiedz celowo prowokacyjna)
a my to wrazliwi poprostu jestesmy
(wypowiedz celowo prowokacyjna)
a my to wrazliwi poprostu jestesmy
remek, korzystając z okazji, że Cię tu złapałem... Uda Ci się wydębić urlop na 1 września (ew. 2go), żeby pojechać na SJS??
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
akurat bede na urlopie, jeszcze tylko tydzien pracyeMTi pisze: Uda Ci się wydębić urlop na 1 września (ew. 2go), żeby pojechać na SJS??
tylko nie wiem czy dam rade, bo bedziemy przesiadywac pod Moskwa, czyli u Barbie na wsi, a ja mam mocne postanowienie nierobienianic
hmm...no to będziesz miał dalej, niż z Bielawy
Rozumiem w takim razie, że tym razem niestety pasujesz?
Pytam, bo musimy dograć ekipę..
Ostatnio cały czas była nas dopiero czwórka, więc miejsce jest.
Jak by co, to Niuniek jest naszym koordynatorem i on bezpośrednio ustala wszystko z SJS, więc uderzaj do niego, jak by co.
Jak masz ochotę, to zapraszamy jak najbardziej! Cossiego byś wziął, czy jeszcze nie jest na siłach?Azrael pisze: To ja może będę mógł za Remka?
Jak by co, to Niuniek jest naszym koordynatorem i on bezpośrednio ustala wszystko z SJS, więc uderzaj do niego, jak by co.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
eMTi, a jaki jest program wycieczki? Upalanie po torze? czy siadanie za kierownica?
Widzę, że już zapomniałeś, że gadaliśmy o tym w wątku SJSu
To będzie nasze już któreś (dla jednych 3, dla innych 4te) szkolenie, więc siadanie za kierownicą będzie... żeby poupalać na torze... bo bez siadania za kierownicą to tylko jako pasażer można
A tak na serio, to praktycznie nie będzie odprawy teoretycznej, tylko od razu na tor i katujemy 7h.... To już jest któryś stopień zaawansowania, więc jest szybko i poślizgowo. Skręcanie nogami, a nie rękami i takie tam sprawy
Reflektujesz?
Co prawda oni generalnie na wyższe stopnie nie puszczają tych, którzy nie przeszli niższych, ale przy naszym wstawiennictwie i rekomendacji myślę, że nie byłoby problemu :)
To będzie nasze już któreś (dla jednych 3, dla innych 4te) szkolenie, więc siadanie za kierownicą będzie... żeby poupalać na torze... bo bez siadania za kierownicą to tylko jako pasażer można
no to tym bardziej się ładuj! powstaje tylko pytanie, czy nie będziesz się nudził 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
w poprzedzajacy weekend jedziemy na jakis slub pod Olsztyn czy gdzies kolo
dupa zbita. 
o to to! Ostatnio Barbie brała GTeka Vibka, to teraz będzie po równo
Absolutnie.. Generalnie maks 6. W bardzo wyjątkowych przypadkach 7.Azrael pisze: Jak dotąd mi się nigdy nie zdarzyło nudzić. Chyba ze będzie dużo samochodów?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
samotna nie bedzie stala, mam obiecane szuterki - ponoc duzo tego naokolo. Ale jak - Prezes - masz ochote prosze Cie bardzoAzrael pisze: remek, spoko mogę zabrać Wiśnie na SJS za CIebie żeby nie stała biedna samotna![]()
remek pisze: Ale jak - Prezes - masz ochote prosze Cie bardzo![]()
Normalnie nie wierzę.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Na Chlejadach Tobie dalem do upalania, zebys sprawdzil czy wszystko ok z moja malenka.Azrael pisze: Normalnie nie wierzę.
Chcesz bierz, dwojki nie ogol
BTW wiesz, ze Tomo upalal Wisnia?
remek pisze: BTW wiesz, ze Tomo upalal Wisnia?![]()
Wiem i ponoć mówił że cąłkiem OK, wszystkim to mówiłeś już
a tam Az, nie daj się omamić, bierz cossiego i tyle