Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
To ja pozdrowię Bilexa, który mnie namierzył dzisiaj na Wisłostradzie jak burczałam sobie miło GT-kiem, pomachaliśmy do siebie, choć minę miał zdziwioną 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
A odpozdrawiam
Bardziej niż zdziwiony byłem nieprzytomny
toż to środek nocy był... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Ja zdecydowanie nie pozdrawiam pana w "śliwkowym"
Foresterze, który robił wszystko by mnie nie wpuścić przed siebie przy zwężeniu na Powązkowskiej. Wiem, wiem, że to z pewnością nikt z forumowiczów, ale musiałem się gdzieś wypłakać.
I zdalnie pozdrowienia dla gregskiego, którego Stasiek (znany Chlejadowiczom) wypatrzył na Openerze.

I zdalnie pozdrowienia dla gregskiego, którego Stasiek (znany Chlejadowiczom) wypatrzył na Openerze.
czarne jest piękne...
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrówki dla kiero czerwonego GT z prosiakiem, wczoraj na Wincentego jakoś po 19.
pozdro dla czarnego STi Drop-eye, na wrocławskich umerach o końcówce GT, zaparkowanego pod aquaparkiem oraz dla oliwkowego forka stojącego dzisiaj pod Magnolią..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pozdrowienia dla Gala, z którym pomachaliśmy sobie po 9.00 przy Rondzie Zesłańców Syberyjskich.
czarne jest piękne...
pozdro dla Forka, który stał za mną na początku Borowskiej, mignęliśmy sobie awaryjnymi :)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
POzdro, w morde wszyscy śpią, a ja sam taki ja palec w pompce ...wstawać udawacze luzaków i ich żony, wstawać przylepce i onaniści, wstawać mamoprzytulacze, wstawaj FUX :-P
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów od Warszawskiego GTeka na białostockich blachach:) oraz pozdrowienia dla niebieskiego gt kombi z nalepkami rajdowymi :D widzianego na modlinskiej 2 dni temu :)
"Albo bokiem, albo wcale"
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
LouCyphre,
Lusferyczny a ja Ciebie, w odpowiedzi na Twe uczuciowe wymagania i anonse, pozdrawiam
Mam nadzieję, par excelance, że zakupu końca dobiegły.
Resztę forumowiczów, oczywizda-pizda, również serdecznie i z atencję w czółko całuję...znaczysja pozdrawiam.
Wiem, wiem, mało triendi jestem, nie wypada odpowiadać na moje aroganckie i zaczepialskie posty
Lusy, do wieczora !
Pozdrawiam
Gwido (może być Kaszub, może być Żyd, może być Ormiaszka).
Ja nie mam nic, Ty nie masz nic... JUST MAKE FUCKING LOVE !
Lusferyczny a ja Ciebie, w odpowiedzi na Twe uczuciowe wymagania i anonse, pozdrawiam

Mam nadzieję, par excelance, że zakupu końca dobiegły.
Resztę forumowiczów, oczywizda-pizda, również serdecznie i z atencję w czółko całuję...znaczysja pozdrawiam.

Wiem, wiem, mało triendi jestem, nie wypada odpowiadać na moje aroganckie i zaczepialskie posty

Lusy, do wieczora !
Pozdrawiam
Gwido (może być Kaszub, może być Żyd, może być Ormiaszka).
Ja nie mam nic, Ty nie masz nic... JUST MAKE FUCKING LOVE !

Brak podpisu.
Rowno o 13 zaczales? ;)Grzesiek_67 pisze:Wiem, wiem, mało triendi jestem, nie wypada odpowiadać na moje aroganckie i zaczepialskie posty![]()
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
gruby,
piszesz pamiętnik ?
Nie, zacząłem po skończeniu 1500 m2 koszenia trawnika.
Jeżeli powyższa odpowiedz pozwoliła Ci wreszcie na ogarnięcie życia w jego 227 kolorach, to odpowiedź z mojej strony była frajdą.
Gruby, chudniesz ?

PS. Ale Gruby, cenię Twoją odwagę cywilną, tak czy siak
piszesz pamiętnik ?

Nie, zacząłem po skończeniu 1500 m2 koszenia trawnika.
Jeżeli powyższa odpowiedz pozwoliła Ci wreszcie na ogarnięcie życia w jego 227 kolorach, to odpowiedź z mojej strony była frajdą.
Gruby, chudniesz ?

PS. Ale Gruby, cenię Twoją odwagę cywilną, tak czy siak

Brak podpisu.
eMTi pisze: AP Racing, zawiecha proflexa no i mapy na 410KM... Ot takie tam wozidełko...![]()
410 KM? A kto takie bajki opowiada?
Nie mówię, że mieliście jakieś podejście sprzętowe, ale za niedługo będą krążyć legendy o 500KM i 700Nm

411KM @ 575Nm
Nie moge. Wieczorem nie jestem w stanie, a rano nie pamietam co robilem wieczorem.Grzesiek_67 pisze:piszesz pamiętnik ?![]()
I tak kosic te hektary o suchym pysku??? Jak tak mozna!!!Grzesiek_67 pisze:Nie, zacząłem po skończeniu 1500 m2 koszenia trawnika.
Ja jestem chudy!Grzesiek_67 pisze:Gruby, chudniesz ?
Prawie.
;)
Przy calej checi za grosz nie rozumiem o co chodzi z ta cena i odwaga.Grzesiek_67 pisze:PS. Ale Gruby, cenię Twoją odwagę cywilną, tak czy siak
PS. Fajnie, ze jeszcze dychasz!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
gruby,
no właśnie, słusznie napisałem,
że SERDECZNIE CIĘ POZDRAWIAM.
Sam koszę kurna. Nikt mi nie pomaga, nikt mi nie przeszkadza. Znaczy się - nirwana
Pozdrawiam Cię Gruby naprawdę z całego mego, pijackiego serca
Ahoj
Gwido
PS. Wrzuciłem 7kg, 3 miechy nie jarałem....
no właśnie, słusznie napisałem,
że SERDECZNIE CIĘ POZDRAWIAM.
O widzisz, to łazimy po podobnych rewirach. Że też się jeszcze nie zderzyliśmy - ryj to ryjgruby pisze: Nie moge. Wieczorem nie jestem w stanie, a rano nie pamietam co robilem wieczorem.

gruby pisze: I tak kosic te hektary o suchym pysku??? Jak tak mozna!!!
Sam koszę kurna. Nikt mi nie pomaga, nikt mi nie przeszkadza. Znaczy się - nirwana

Pozdrawiam Cię Gruby naprawdę z całego mego, pijackiego serca
Ahoj
Gwido
PS. Wrzuciłem 7kg, 3 miechy nie jarałem....
Brak podpisu.
Widac nie te meliny.Grzesiek_67 pisze:O widzisz, to łazimy po podobnych rewirach. Że też się jeszcze nie zderzyliśmy - ryj to ryj![]()
Ja ostatnio kolo Bufetowej mam bufet ;)
Ostatnio jak bylem na wywczasach u rodzinki, to mialem skosic.Grzesiek_67 pisze:Sam koszę kurna. Nikt mi nie pomaga, nikt mi nie przeszkadza. Znaczy się - nirwana![]()
Slonce grzalo.
Tak sobie na tego trawnika spojrzalem.
Dala mu Bozia rosnac, to niech se rosnie pomyslalem.
Otworzylem browara, przycialem komara
i poczulem, ze jeszcze zyje.
Nikt tak pijaka nie zrozumie jak drugi pijak. Trzymaj sie cieplutko!Grzesiek_67 pisze:Pozdrawiam Cię Gruby naprawdę z całego mego, pijackiego serca
Ale znowu palisz?Grzesiek_67 pisze:Wrzuciłem 7kg, 3 miechy nie jarałem....
Ja od marca przestalem.
I kurna tak przestalem, ze jak ide chlac z takimi co pala, to tez pale.
A ze z takimi co pala, to pije codziennie...
Ehhh...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
gruby pisze: Dala mu Bozia rosnac, to niech se rosnie pomyslalem.
Otworzylem browara, przycialem komara
i poczulem, ze jeszcze zyje.
Chełmońskim zalatuje

Palę, nie palę, palę , nie palę. Od jutra nie palę bo nie mam kasy na fajki. Zero wyboru, zero stresugruby pisze: Ale znowu palisz?
Ja od marca przestalem.
I kurna tak przestalem, ze jak ide chlac z takimi co pala, to tez pale.
A ze z takimi co pala, to pije codziennie...
Ehhh...

gruby pisze: Nikt tak pijaka nie zrozumie jak drugi pijak. Trzymaj sie cieplutko!
Cisza, jak ta.....aaaa....

Jeszcze raz,
z letnim ahoj przygodo
lataj nisko i powoli
Twój Gwid
Brak podpisu.
Nog nie umylem przed zasiadnieciem na komputerowym siedzisku i taki smrodek zostal.Grzesiek_67 pisze:Chełmońskim zalatuje![]()
Wybacz!
Podziwiam. Ja tak nie umiem.Grzesiek_67 pisze:Zero wyboru, zero stresu
Jak pale, to pale bo chce, a nie moge. Jak pije, to pije bo chce, a nie moge.
Sytuacja zebym nie mial na jedno lub drugie mnie przeraza - a bywa tak, ze nie pale dlugo i (rzadziej) nie pije rowniez dlugo.
A potem komu dzwonia...Grzesiek_67 pisze:Cisza, jak ta.....aaaa....![]()
Ale Pan...
Znaczy ponizej linii drzew i na przeciagnieciu?Grzesiek_67 pisze:lataj nisko i powoli
Odezwij sie czasem.Grzesiek_67 pisze:Twój Gwid
g.
Aleście się CHopaki poprzytulali fiu fiu. Aż korci żeby zasiać jakieś ziarno rozpierduchy ... 

LouCyphre pisze:Aleście się CHopaki poprzytulali fiu fiu. Aż korci żeby zasiać jakieś ziarno rozpierduchy ...
Siej. Siej. Siej.
:>
Zeby dobry byl dzien!
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
gruby pisze:
Siej. Siej. Siej.
Ale on już nie umie. Zestarzał się i zamiast kłów sztuczna szczęka mu pozostała.

Łooooo, ależ załoga się zebrała w wątku
Grzesiek_67, gruby no nareszcie! Fajnie Was poczytać
Pozdrawiam serdecznie zielonego passata ze świnio na tylniej (
) klapie, rej. WBR.... zaparkowanego wczoraj późnym popołudniem na Lipkach w Zakopanem 

Grzesiek_67, gruby no nareszcie! Fajnie Was poczytać

Pozdrawiam serdecznie zielonego passata ze świnio na tylniej (

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
owoc, Ty nie fikaj, bo jesteś ciepła klucha - miałeś na 99% być na tym SJSie i się wykruszyłeś..owoc666 pisze:eMTi pisze: AP Racing, zawiecha proflexa no i mapy na 410KM... Ot takie tam wozidełko...![]()
410 KM? A kto takie bajki opowiada?
Nie mówię, że mieliście jakieś podejście sprzętowe, ale za niedługo będą krążyć legendy o 500KM i 700Nm.