3miasto?
Re: 3miasto?
no co? wysepki lewa stroną nie mozna myknąc ? liczy sie efekt! turbinka zakreciła i Tomirek został z tyłu 

Whisky moja żono...

- Skwara
- 1 gwiazdka
- Auto: Leszek 2.5xt+kawalki STI=300 spartan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eh a ktos by (me) pomyslal ze to cos naprawde hardcorowego bylo
a to PHI wysepka
kazdego kto mysli ze jest pirat drogowy zapraszam do turklandu zeby zobaczyl jak sie jezdzi naprawde ostro
zero kierunkowskazow tylko gaz do dechy obojetnie czy to nowa 911 czy zabytkowa dacia i gdyby nie betonowe ploty zamaist pasow zieleni to wyprzedzali by na 5
ale ogolnie to fun tu pojezdzic a potem wrocic do kraju i nagle wszystko jest takie powolne i przewidywalne
tak btw to zbieram zdjecia samochod po tureckim tunningu ,to dopiero jest ubaw
a to PHI wysepka
kazdego kto mysli ze jest pirat drogowy zapraszam do turklandu zeby zobaczyl jak sie jezdzi naprawde ostro

zero kierunkowskazow tylko gaz do dechy obojetnie czy to nowa 911 czy zabytkowa dacia i gdyby nie betonowe ploty zamaist pasow zieleni to wyprzedzali by na 5
ale ogolnie to fun tu pojezdzic a potem wrocic do kraju i nagle wszystko jest takie powolne i przewidywalne

tak btw to zbieram zdjecia samochod po tureckim tunningu ,to dopiero jest ubaw

Q:How many Subaru Rally Team mechanics is needet to change the light bulb?
A:Depends how much hp it should have
FIREK pisze: Tomirek został z tyłu![]()
To tak się nazywa heblowanie żeby tylko "pan starszy się zmieścił" ?

Skwara pisze: ak btw to zbieram zdjecia samochod po tureckim tunningu ,to dopiero jest ubaw![]()
To obowiązkowo wstawiaj na forum

śmiesznie jest dopiero jak jedziesz lewą stroną wysepki a prawą jedzie kawalkada ciągnąca się za policją.... bo skąd miałeś wiedzieć, że oni tak się za niebieskimi wloką 

- Skwara
- 1 gwiazdka
tutaj jest tak ze jest ograniczenie do 60 srodkowym pasem jedzie radiowoz na sygnale oczywiscie 60 na godzine a z prawgo i lewego pasa nawet nie zwalniaja ze swoich 140 

i fajnie się po rondach jeździ
pojeździłam na wycieczki autokarem, jak teraz byłam na wakacjach, to się zdeczko zdziwiłam,
bo oznakowania są takie jak u nas, ale pierwszeństwo już nie
za to liczniki nad sygnalizatorami na większych skrzyżowaniach mają superowe:

pojeździłam na wycieczki autokarem, jak teraz byłam na wakacjach, to się zdeczko zdziwiłam,
bo oznakowania są takie jak u nas, ale pierwszeństwo już nie

za to liczniki nad sygnalizatorami na większych skrzyżowaniach mają superowe:

...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Te liczniki mówią ile jeszcze się będzie świecić światło, czy może określają prędkość? (druga teoria nie bardzo pasuje do czerwonego
)

odliczają czas światła, w sekundach
w dół oczywiście

w dół oczywiście

przed rondem stoją takie znaki jak u nas, ale pierwszeństwo ma wjeżdżający na rondo
niezły zonk

niezły zonk

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
apal pisze: przed rondem stoją takie znaki jak u nas,
to znaczy jakie

apal pisze: ale pierwszeństwo ma wjeżdżający na rondo
jeśli przed wjazdem na rondo nie ma znaku ustąp, to u nas jest dokładnie tak samo

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

skrzyżowanie z ruchem okrężnym i ustąp pierwszeństwa (zastosowałam rzeczywiście skrót myślowyrrosiak pisze: to znaczy jakie

znaki A-7 i C-12

a interpretacja jest turecka, podobnie jak umownie traktują kolor światła na sygnalizatorze

więc jak

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
apal pisze: znaki A-7 i C-12
No to faktycznie zonk

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

heh, widziałem dla odmiany światła umieszczane za skrzyżowaniem. efekt: masz 200m do świateł, nie hamujesz. 100m - nie hamujesz, 30-40m jesteś na skrzyżowaniu, heble w podłodze. 
Do tego: nie szpecą przodu auta tablicą rejestracyjną, jest tylko jedna z tyłu. fotoradary tym samym walą w plecy

Do tego: nie szpecą przodu auta tablicą rejestracyjną, jest tylko jedna z tyłu. fotoradary tym samym walą w plecy

Tomir pisze:FIREK pisze: Tomirek został z tyłu![]()
To tak się nazywa heblowanie żeby tylko "pan starszy się zmieścił" ?![]()
![]()
![]()
Oj Tomir Tomir

Whisky moja żono...

FIREK pisze: Oj Tomir Tomir Ty się kiedyś doigrasz "Panie szczyl"
Dobra, dobra

Jak wróce to Ty sie pierwszy dowiesz jak zobaczysz niknacego forka przed Toba na zakretach 

Whisky moja żono...

FIREK pisze:Jak wróce to Ty sie pierwszy dowiesz jak zobaczysz niknacego forka przed Toba na zakretach
Niech zgadne , teguile piłeś ?

Cały czas ją sobie sączę i jestem przekonany ze tez za nią juz tesknisz 

Whisky moja żono...

- Skwara
- 1 gwiazdka
kto sie lubi ten sie czubi
robiliscie cos wspolnie w weekend?
bo ja bylem na ..... i teraz zagdaka co to jest?

robiliscie cos wspolnie w weekend?
bo ja bylem na ..... i teraz zagdaka co to jest?

- Skwara
- 1 gwiazdka
podpowiedz ten w czarnym to Harry a ten ubrany na czerwono to polkrwi "ksiaze" a ta panna w bialym to wrozka zebuszka
Tomir wygrales, nagrode wybierzemy w ciagu nastepnej pieciolatki ,ale najprwadopodobnie bedzie tojakies piwo
cala uroczystosc trwala 20 min razem ze zdjeciami
a na wesele nie poszedlem bo bylem bez partnerki a tak to nie wpuszczaja ,a jak spytalem czy jak mialbym 12 lat to tez bym musial z partnerka a oni ze nie ale mam wiecej niz 12 i jestem "nieturecki" wiec kij im pod ogon
bawilem sie z grupa ozzies w jakims dziwnym lokalu i skonczylismy w niedziele po poludniu ,zdjec nie wrzuce bo zona moze to czytac
Tomir wygrales, nagrode wybierzemy w ciagu nastepnej pieciolatki ,ale najprwadopodobnie bedzie tojakies piwo

cala uroczystosc trwala 20 min razem ze zdjeciami

a na wesele nie poszedlem bo bylem bez partnerki a tak to nie wpuszczaja ,a jak spytalem czy jak mialbym 12 lat to tez bym musial z partnerka a oni ze nie ale mam wiecej niz 12 i jestem "nieturecki" wiec kij im pod ogon

bawilem sie z grupa ozzies w jakims dziwnym lokalu i skonczylismy w niedziele po poludniu ,zdjec nie wrzuce bo zona moze to czytac

ja widziałam 2 wesela tureckie w zeszłym roku, zorganizowane w naszym hotelu, na boisku do piłki nożnejSkwara pisze: a na wesele nie poszedlem

niezłe przedstawienie

no jak to co robiłem w łykkkkkeeeeeeeeeeeeeendddd????????
Od piątku do niedzieli w nocy śaczyłem Tequile w Koszalinie opijając imieniny Anetki i moje spóźnione urodziny
Była ryblka z wędzarni i kurczaczek i cytrynka i nawet kacyk maly znalażł swoje miejsce
Generalnie standart
teraz ciężka tyrka no i w piatek znowu chyba czas imprezę zacząć aczkolwiek chyba gorzej bedzie bo własnie się dowiedziałem że jakieś zajęcia na morzu mam w sobotę
Od piątku do niedzieli w nocy śaczyłem Tequile w Koszalinie opijając imieniny Anetki i moje spóźnione urodziny
Była ryblka z wędzarni i kurczaczek i cytrynka i nawet kacyk maly znalażł swoje miejsce

Generalnie standart
teraz ciężka tyrka no i w piatek znowu chyba czas imprezę zacząć aczkolwiek chyba gorzej bedzie bo własnie się dowiedziałem że jakieś zajęcia na morzu mam w sobotę

Whisky moja żono...