rrosiak pisze: A kiedy zły czarodziej ich pozamieniałNo i żeby małego w owieczkę
![]()
A w jakiej skórze go widzisz

rrosiak pisze: A kiedy zły czarodziej ich pozamieniałNo i żeby małego w owieczkę
![]()
Mnie bardziej o płeć się rozchodzi. A skóra?Kruszyn pisze:
A w jakiej skórze go widzisz![]()
kto wieKonto usunięte pisze: A dziewczyny?
Ja tak nie robię, bo tak nie umiem - a szkodarrosiak pisze:Mnie bardziej o płeć się rozchodzi. A skóra?Kruszyn pisze:
A w jakiej skórze go widzisz![]()
To mu pasuje![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=rCkA_OKx ... onse_watch
devlin pisze:A ja właśnie dotarłem do domu, więc jak przypuszczam - już ciut za późno na wizytę, ech...
rrosiak pisze: devlin napisał(a):A ja właśnie dotarłem do domu, więc jak przypuszczam - już ciut za późno na wizytę, ech...
O tej godzinie, to już nawet sprzątać chyba nie było czego
A przy okazji, dziękuję wszystkim obecnym za bardzo miły wieczór![]()
No właśnie ledwo... temperatura ciała powyżej 50 st. C, wyschnięte butelki po wodzie walające się po samochodzie, wściekłe gzy obgryzające wszystkie wystające końcówki...Kruszyn pisze: damazie ,dziękuję bardzo za życzenia i toast . Jak wy daliście radę w taką pogodę po piaskach i błotach się przeprawiać![]()
esilon pisze: dobre zarcie chociaż przygotował ?
esilon pisze: dobre zarcie chociaż przygotował ?![]()
Kruszyn pisze: podłe bo nie bardzo było co sprzątać z półmisków ...
rrosiak pisze: dobrze że nie przyjechałeś
Skoro wszyscy wyszli o drugiej a pozamiatane dopiero o 15, to jak nic były potem ostre baletyKruszyn pisze: dzisiaj, o 15:50:
Chata posprzątana ,drink zrobiony .
esilon pisze: dobre zarcie chociaż przygotował ?
Trzeba będzie Kruszyna podnajmować do cateringuDido pisze: P.S. II Kruszyn, powaliłeś nas na kolana takim menu. Następni jubilaci to dopiero będą mieli pod górkę![]()
Dido pisze: Kruszyn, przyznaj się od razu, co tam się działo![]()
Dido pisze: Wszystko przygotowane własnoręcznie przez Kruszyna i co jedno to pyszniejsze![]()
Dido pisze: na zimno:
sałatka z fasolą (m.in.),
sałatka wieloskładnikowa z białym sosem,
jajeczka faszerowane z kurkami,
jajeczka faszerowane z szynką,
kurki marynowane,
specjalna rybka - lin smażony, potem marynowany a na końcu w galarecie,
na ciepło:
Boeuf Strogonow
skrzydełka faszerowane (a czym to tylko Kruszyn wie)
desery:
makowiec,
sernik na zimno,
ciasto z jagodami,
Wyjechany do zakopca jestemKruszyn pisze: Kruszyn, co robisz 4 grudnia?![]()
O! Jaki cudowny zbieg okolicznościKruszyn pisze: Wyjechany do zakopca jestem![]()