Zamierzam zebrać grupę osób na zakup zegarów.
No wieć wskaźniki, które chce zamówić to 3 in 1 firmy Sgear. Tak wiem zaraz pojawią sie posty ze to badziewie z taiwanu, takie jak "auto gauge" czy inne szmelce na polskim rynku. Mam do testów jeden licznik 3 in 1 i pomiary są w 100 % zgodne z rzeczywistością a przy tym bardzo dobre wykonanie produktu. Polecam lekturę na australijskich forach SUBARU lub SKYLINE, wszyscy polecają te liczniki a przy tym cena nie jest kosmiczna jak za DEFI (wiem defi to inna półka ale za 600 PLN kupimy jeden zegar DEFI)
Pierwszy model:Fim z you tube:
Dostępne są dwa zegary (minimalna ilość zamówienia 20 SZT - ja biorę 2 sztuki wieć jeszcze 18 ):
3 in 1 Boost + EGT + Intake Temp. cena za taki gauge z pilotem 600 PLN -630 PLN (z przesyłką do kraju)
3 in 1 Oil Pressure + Oil Temp + Water Temp + Voltage: cena za taki gauge z pilotem 500 PLN - 530 PLN (z przesyłką do kraju)
Sensors and Bracket are all included.
Tu niestety nie mogę wkelić fotki bo jest zbyt duża ale film pokazuje jak to działa. na życzenie fotka z katalogu na maila.
Przesyłka za 20 SZT to około 130 USD - ta cena już jest wliczona w cene wskaźnika (130 USD / 20 SZT = 6,5 USD za jeden wskaźnik)
Cene jeszcze nie była negocjowana i może się zmienić, oczywiście na naszą kożyść. W cenach niestety nie została ujęta akcyza czy podatek, ale udało mi się dogadać z dostawcą ze wyśle to jako SAMPLE więc nie powinno być dodatkowych opłat, ale jeżeli coś będzie napewno nie będą duże (10 PLN-20 PLN na szt.) (jeszcze się dowiem jakie koszta trzeba by doliczyć)
Koszt przesyłki w kraju zależy od ilości zegarów. W Warszawie i okolicach odbiór free, reszta polski normalna opłata pocztowa.
Drugi model (mogę dobrać po jednym więc pozostaje 15 do dobrania)
Tych też trzeba by zamówić 20 szt żeby poszła paczka. Poniżej ceny
- sg35000 Remote: 25 PLN (suitable for all the Crenate II products)-
- sg35001 Boost: 184 PLN/set
- sg35002 Oil pressure: 220 PLN /set (pressure sensor if from Texas Instrument)
- sg35003 Oil temp: 155 PLN/set
- sg35004 Water temp: 155 PLNset
- sg35009 EGT: 220 PLN/set
Przesyłka za 20 SZT to około 130 USD - ta cena już jest wliczona w cene wskaźnika (130 USD / 20 SZT = 6,5 USD za jeden wskaźnik) tu ta sama historia co przy tamtych.
Jeżeli uda się zebrać więcej niż 20 to napewno będzie jeszcze taniej. Myślę że oferta jest dość konurencyjna i godna uwagi.
Jak zamawiać/zgłaszać chęć.
Umówmy się tak. Jeżeli ktoś coś będzie chciał pisze w temacie. np:
1. stankiew STI -
3 in 1 Boost + EGT + Intake Temp x1
3 in 1 Oil Pressure + Oil Temp + Water Temp + Voltage x1
czyli ze chce zamówić po jednym z każdego rodzaju 3 in 1 gauge.
Po wpisaniu sie na forum przesyła mi na maila adres do przesyłki oraz swoje pełne dane z nr tel. (po otrzymaniu maila będe dzwonił zeby wszystko potwierdzić) i czekamy aż zbierze się 20 zegarów. Potem wpłacacie mi zaliczkę na konto (ustalimy w trakcie prowadzenia tematu i będzie zależna od ilości i łacznej sumy) i ja już zamawiam zegary, czas w jakim zegary będą w Polsce to około 14 dni roboczych.
Żeby nie było obaw podam oczywiście wszystkie swoje dane, bo nie mówimy to o kwotach 100 PLN czy 200 PLN tylko mogą nawet być to kwoty dochodzące do 2000 PLN.
Moje dane kontaktowe [email protected] lub tel.791 009 792
Powiedzcie znajomym, nie muszą sie logować na forum wystarczy mail z zamówieniem, dopisze do listy na forum.
Trzeba ustalić jeszcze do kiedy ciągniemy wątek, i jeżeli nic z tego nie wyjdzie to kasujemy temat.
Pozdrawiam i czekam na wasze zgłoszenia.
Maciek