COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
najgłośniejszy wydech (tu nasze białe Evo z SJS mogło by stanąć w szranki).. i dyno test na największy chwilowe HP na rolkach... Rodem z ju-es end ej 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Najbardziej błyszczące spinnery?jarmaj pisze: Najgłośniejsze caraudio? Obrazek
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ooo i byłbym zapomniał. Konkurs na najbardziej francuski piesek.
Ale tu już dożywotnią nagrodę ma typ, który przyjechał eveliną na Chlejady i zdegustowany żenującymi warunkami noclegowymi wrócił w ten sam dzień do domu!
Ale tu już dożywotnią nagrodę ma typ, który przyjechał eveliną na Chlejady i zdegustowany żenującymi warunkami noclegowymi wrócił w ten sam dzień do domu!

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Intak - głos rozsądku forum Evo - http://evo.org.pl/viewtopic.php?p=41316#41316 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
"sluchajcie ustalmy moze co oznacza +1 zeby bylo jasne ?
Jezeli dopisujemy +1 mamy na mysli dziewczyne, zone, kolezanke natomias jezeli ktos chce zabrac kolege niech pisze +1M zeby bylo wiadomo jak przydzielac pokoje bo nie ma samych dwojek"
ciekawe, czy tylko do tego im ta wiadomość potrzebna
Jezeli dopisujemy +1 mamy na mysli dziewczyne, zone, kolezanke natomias jezeli ktos chce zabrac kolege niech pisze +1M zeby bylo wiadomo jak przydzielac pokoje bo nie ma samych dwojek"
ciekawe, czy tylko do tego im ta wiadomość potrzebna

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
A jak inaczej ustalić, ile Mentosów ze składkowego kupić?eMTi pisze:ciekawe, czy tylko do tego im ta wiadomość potrzebna

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
sie smiejcie. Pare ladnych lat temu Jurek Bajno wyglosil teorie, ze nawet w rajdach najwazniejsza jest umiejetnosc jak najszybszego pokonywania prostych. Cos w tym jest, nawet jak sobie przypomne Jarmaja* na Jodlownikujarmaj pisze: Główna atrakcja zlotu EVO.... wyścig na 1/4 mili, masakra

A chlopaki cwicza

*Jarek nie bij, chodzi o jak najszybsze rozpedzenie auta w zakrecie i jak najpozniejsze hamowanie. Czyli tam gdzie ja redukuje do 2, Ty zapinasz 4

- leinad
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx,legacy diesel
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To mam chyba zwycięzcęNajgłośniejsze caraudio?

Pewnie jak ma takie granie to wreszcie może powiedzieć, że lepiej "gra" od subaru.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=XTszUITcrjI
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Tak na moment przechodząc w serio w tym zabawnym opise zlotu evo, to ja akurat uważam (tyle że oczywiście co ja tam wiem, raczej mówię o tym co chciałbym wiedzieć) że to jest najtrudniejszy element jazdy samochodem. Reszta w porównaniu z tym to pestka.remek pisze:i jak najpozniejsze hamowanie.
Na pewno wyścigi na 1/4 mili pozwolą trenować też ten element. No z pewnością pozwolą.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mozna wprowadzic SH - tak to sie chyba na popularkach nazywalojarmaj pisze: Na pewno wyścigi na 1/4 mili pozwolą trenować też ten element. No z pewnością pozwolą.![]()

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
"Polak, Wegier - dwa bratanki"
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Tylko po kiego, jak pokazuje tylko audio, to jeszcze pokazuje heble?leinad pisze: Pewnie jak ma takie granie to wreszcie może powiedzieć, że lepiej "gra" od subaru.![]()

I to cały tuning show? Jedno evo pod garażem? Swoją drogą jak ma dobre audio, to sobie może nagrać dzwięk subaru i puszczać przez otwarte szyby

- Intak_i_nie
- 1 gwiazdka
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mam nadziej że ten zlot się nie skończy tym że będzie 30 aut.... z tego 15 to Subaru :PChloru pisze:Intak - głos rozsądku forum Evo - http://evo.org.pl/viewtopic.php?p=41316#41316
Chyba się zapisze bo to u mnie pod domem prawie planują tą imprezę.

a ja właśnie wpadłem na pomysł... trzeba dać adres do tego wątku niejakiemu lukimowi.... Może jest jeszcze jakieś wolne miejsce w grafiku MOSiRu nad J. Białym i mógłby im zorganizować pro zlot, a nie taki badziew, jak sami sobie organizują
Tylko tam asfaltu chyba nie starczy na 1/4mili 

Mnie ręce opadły jak na evo.org, ktoś skwitował propozycję ustawienia próby "OS-owej" stwierdzeniem, że szkoda zawieszenia czy coś w ten deneń...
Dla mnie to już nawet nie jest śmieszne.

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
WRC fan pisze: Mnie ręce opadły jak na evo.org, ktoś skwitował propozycję ustawienia próby "OS-owej" stwierdzeniem, że szkoda zawieszenia czy coś w ten deneń...
A pomyśleć, że ja się śmiałem, jak ktoś na Plejadach II zrezygnował z jazdy STiajem (twierdząc, że taka próba to skandal!) powolnej próby przez szutry, "bo sobie porysuje lakier o krzaki".

Niektórzy kupują estiaje nie po to, żeby się taśtać po szutrach tylko żeby się przemieszczać po drogach i jestem w stanie zrozumieć ich niezadowolenie z racji prób szutrowych.
- Witek
- 6 gwiazdek
michal pisze: Niektórzy kupują estiaje nie po to, żeby się taśtać po szutrach tylko żeby się przemieszczać po drogach i jestem w stanie zrozumieć ich niezadowolenie z racji prób szutrowych.
To był piasek i rok 2005 (więc to były dopiero początki kupowania STi dla lansu), a zresztą późniejsze Plejady, pokazały, że lepszy szuter niż beton (pamiętasz okolice Białego stoku i tamten wyryp na próbach?). Jedna, krótka próba, z piaskiem chyba jednak nie jest gorsza od tego co się z autem dzieje na polskich drogach, a Plejady (trasa szosowa) były kiedyś zlotem dla osób, które dały się uwieść rajdowemu etosowi subaru, a nie lansowi, jaki robiły złote felgi pod cyną.

Skoro ktoś nie chciał się autem mocniej bawić, to po co przepłacał i koupwał STi

Zresztą i tak przecież napisałem, że te obawy są bardzo poważne i uzasadnione przy obawach o zawieszenie EVO podczas czasówek po zakrętach (po polskich drogach to pewnie owo EVO jest wożone na lawecie

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dokładnie tak było na ostatnim SJS'ieWitek pisze: (po polskich drogach to pewnie owo EVO jest wożone na lawecie).
![]()

- Witek
- 6 gwiazdek
So What! pisze: Dokładnie tak było na ostatnim SJS'ie![]()
SJS ma powiązania z SIPem, więc robiąc skrót myślowy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Nie zabieraj boksu dachowego jak jedziesz na safari 
Link: http://www.youtube.com/watch?v=uk3xNnWDcmY

Link: http://www.youtube.com/watch?v=uk3xNnWDcmY
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Masz rację. Proponuję podesłac im linka do jakiegoś BMWforum. Może się zaprzyjaźną...?WRC fan pisze:Mnie ręce opadły jak na evo.org, ktoś skwitował propozycję ustawienia próby "OS-owej" stwierdzeniem, że szkoda zawieszenia czy coś w ten deneń...![]()
Tak, tak, wiem że parę Beemek z dobrymi kierowcami się teraz i RSMP ściga, chodzi mi o tę masę dresów

Fajny pomysł na rozładowanie emocji w tym ważnym dniu 
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLE ... r_embedded

Link: http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLE ... r_embedded
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Doxa, świetne!!
aż się wzruszyłam 

Life's too short to get upset.