michal pisze: ostatnio boję się czasem otworzyć klapę od kibla bo i tam może się pojawić wiecznie niezadowolona wrocławska królewna
no cos jest na rzeczy

ale wydaje mi się, że mimo wszystko to dobry chłopak jest , możnaby troche odpuścić

michal pisze: ostatnio boję się czasem otworzyć klapę od kibla bo i tam może się pojawić wiecznie niezadowolona wrocławska królewna
esilon pisze: ale wydaje mi się, że mimo wszystko to dobry chłopak jest , możnaby troche odpuścić![]()
damaz pisze: bo znowu emotek nie nawstawiał
znaczy: zakładam, że intencją był żart.
Czy tylko intencją? Mnie się wydawało oczywiste, że to jest żart, a znowu się dwóch ma mnie rzuciło.że intencją był żart
Albo "sp...j chamie".Konto usunięte pisze: Pewnie, że dobry. Tylko, że zamiast powiedzieć "lubię Cię", on mówi, "podrap mnie w lewy półdupek".
Witek pisze: Albo "sp...j chamie".
Poważnie mówiąc, i tak nikt mi nie uwierzy, że tak rzeczywiście jest, więc co mi pozostaje poza graniem roli zła wcielonego?![]()
Bezplatne, bo nie chcesz zaplacic za ich czytanie?Konto usunięte pisze:Bezpłatne porady wujka Dobra Rada
Postaraj sie bardziej.Konto usunięte pisze:gruby, buziak dla Ciebie, że przeczytałeś
Chciałbyśgruby pisze:Postaraj sie bardziej.Konto usunięte pisze:gruby, buziak dla Ciebie, że przeczytałeś
g.
Szczegolnie Dido i te rogi... :PKruszyn pisze:Konto usunięte, potrafisz zaskoczyć ....
Kto to wie...Konto usunięte pisze:Chciałbyś
gruby, Dido, to już nic nie zaskoczygruby pisze:Szczegolnie DidoKruszyn pisze:Konto usunięte, potrafisz zaskoczyć ....
Dziękuję za troskę ale niepotrzebna zupełnie. Na zawał nie umrę a i poczytać bezpłatnie też lubię...gruby pisze:Dido pisze:gruby, Dido, to już nic nie zaskoczy
Wyrazy...
g.