Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Ojj , szkoda pieska , wyrazy współczucia 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
przykra sprawa z tym zwierzakami
współczuje.
Ale czasem lepiej podjąć taką decyzje, niż zwierzak ma się męczyć - my na szczeście tylko raz musieliśmy.
U mnie cały ogródek jest pełen kotów, chomików, papug, zeberek, rybek, jeży, wróbli, gołębi. Każde jedno ma swoje miejsce.
Nie rozumiem ludzi, którzy potrafią wyrzucić ukochane zwierze do śmietnika...lub nawet to nie kochane.

Ale czasem lepiej podjąć taką decyzje, niż zwierzak ma się męczyć - my na szczeście tylko raz musieliśmy.
U mnie cały ogródek jest pełen kotów, chomików, papug, zeberek, rybek, jeży, wróbli, gołębi. Każde jedno ma swoje miejsce.
Nie rozumiem ludzi, którzy potrafią wyrzucić ukochane zwierze do śmietnika...lub nawet to nie kochane.
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Doxa, współczucia!
Mój sąsiad zrobił to samo... Pomyśl, że mogłabś mieszkać w bloku i nie mieć ogródka...Doxa pisze: W efekcie, mam grób we własnym ogródku.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kochani, bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa, są mi teraz bardzo potrzebne
.
Wiedziałam, że rozstanie z nią będzie ciężkie, ale nie spodziewałam się, że aż tak bardzo
.
Miałam już kilka psów, i wiem że są takie, które w szczególny sposób zapadają w serce. I ona taka właśnie była.
Nie wiem, co bym wtedy zrobiła
.
Mały piesek, czy kotek to jeszcze jakoś przejdzie, ale moja Aurelka ważyła 70 kg, więc pochowanie takiego zwierza w przydomowym ogródku to lekkie przegięcie
, no ale nie miałam specjalnie wyboru
.
Noszę się z zamiarem napisania jakiegoś pisma w tej sprawie do burmistrza, bo to jest po prostu karygodne. Rozmawiałam też z TOZ-em. Powiedzieli, że mnie poprą.

Wiedziałam, że rozstanie z nią będzie ciężkie, ale nie spodziewałam się, że aż tak bardzo

Miałam już kilka psów, i wiem że są takie, które w szczególny sposób zapadają w serce. I ona taka właśnie była.
eMTi pisze:
Doxa pisze: W efekcie, mam grób we własnym ogródku.
Mój sąsiad zrobił to samo... Pomyśl, że mogłabś mieszkać w bloku i nie mieć ogródka...
Nie wiem, co bym wtedy zrobiła

Mały piesek, czy kotek to jeszcze jakoś przejdzie, ale moja Aurelka ważyła 70 kg, więc pochowanie takiego zwierza w przydomowym ogródku to lekkie przegięcie

Noszę się z zamiarem napisania jakiegoś pisma w tej sprawie do burmistrza, bo to jest po prostu karygodne. Rozmawiałam też z TOZ-em. Powiedzieli, że mnie poprą.
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Dziś rano szkodnik zgłosił ból brzucha, a o 13 był już na bloku operacyjnym z zapaleniem wyrostka 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak, współczuję .Ale chociaż będzie maił młody spokój .
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
będzie dobrze i będzie spokój... miałem to samo w 2 klasie podstawówki.. Zdrowia dla szkraba!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
O qrcze , to trochę nerwów zjadłeśrrosiak pisze: Dziś rano szkodnik zgłosił ból brzucha, a o 13 był już na bloku operacyjnym z zapaleniem wyrostka

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
rrosiak, uściski dla Szkodnika. Niech zdrowieje szybko :)
A Ty się niemartw, za dwa dni będzie szalał jak dawniej, albo i jeszcze bardziej
A Ty się niemartw, za dwa dni będzie szalał jak dawniej, albo i jeszcze bardziej

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Robert całe szczęście, że szybko postawili trafną diagnozę. Lepiej nie myśleć, co by było, gdyby jakiś mądry lekarz zbagalitezował narzekania dziecka. Każdy pobyt w szpitalu to dla rodziców trauma, więc trzymam kciukirrosiak pisze: Dziś rano szkodnik zgłosił ból brzucha, a o 13 był już na bloku operacyjnym z zapaleniem wyrostka![]()

u mojego kolegi lekarz leczył grypę jelitówkę i wiele nie brakło ,żeby się woreczek nie rozlał
powodzonka dla szkodnika
będzie dobrze

powodzonka dla szkodnika

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Dziękuję w imieniu szkodnika, z tą diagnozą to nie było tak hop. Przede wszystkim szacunek dla pediatry w przychodni, która od razu dała skierowanie do szpitala. Niestety w szpitalu chirurg nie za bardzo był w stanie określić o co biega, nikłe podejrzenie pojawiło się dopiero po USG. Tak naprawdę to cięli trochę w ciemno, więc tym bardziej były nerwy, bo operacja miała trwać do godziny, a trwała 1:20 i myśleliśmy, że to jednak coś poważniejszego.
Na szczęście już jest po, teraz czeka mnie tylko kilka nocy w szpitalu nieprzystosowanym do przebywania rodziców
No i oczywiście planowany urlop trzeba przełożyć na przyszły rok, ale to drobiazg
Na szczęście już jest po, teraz czeka mnie tylko kilka nocy w szpitalu nieprzystosowanym do przebywania rodziców

No i oczywiście planowany urlop trzeba przełożyć na przyszły rok, ale to drobiazg

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Wyrazy współczucia wszystkim doświadczonym przez Los.
A moje małe nieteges: przestałem być oryginalny w swoim mieście, pojawił się na ulicach drugi Yarek TS na tutejszych numerach, na szczęście - niebieski.
Jakieś laski nim jeżdżą...
A moje małe nieteges: przestałem być oryginalny w swoim mieście, pojawił się na ulicach drugi Yarek TS na tutejszych numerach, na szczęście - niebieski.

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
rrosiak, współczuję stresu. Teraz już powinno być z górki, za co trzymam kciuki.
Zamieńcie się.

WiS pisze: na szczęście - niebieski.
Zamieńcie się.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Płciami czy samochodami?Witek pisze: Zamieńcie się.

Pierwsze odpada, nie zniósłbym okresu i ciąży, a faceci to świnie.
Drugie też niekoniecznie, bo raz, że złote są szybsze, a dwa, że mój jest po prostu mój i już, wreszcie trzy - od przedwczoraj ma męsko skancerowaną facjatę i nie wygląda już tak metroseksualnie

rrosiak, super że wszystko dobrze się skończyło. 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
rrosiak,
szybkiego powrotu do pełni zdrowia życzę szkodnikowi...
a rodzicom, żeby się szybko otrząsneli ze stresu.
Pal sześć wakacje,
na emeryturze odpoczniecie!

szybkiego powrotu do pełni zdrowia życzę szkodnikowi...
a rodzicom, żeby się szybko otrząsneli ze stresu.
Pal sześć wakacje,
na emeryturze odpoczniecie!

Znam przypadki szkodnikow, co to kilka razy byly o wlos od ciecia w ciemno, a dalej maja swoj wyrostek.rrosiak pisze:Dziękuję w imieniu szkodnika, z tą diagnozą to nie było tak hop. Przede wszystkim szacunek dla pediatry w przychodni, która od razu dała skierowanie do szpitala. Niestety w szpitalu chirurg nie za bardzo był w stanie określić o co biega, nikłe podejrzenie pojawiło się dopiero po USG. Tak naprawdę to cięli trochę w ciemno
Ciesz sie, ze juz masz za soba ;)
g.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
No to pierwsza noc za nami, spanie na twardej podłodze najwyraźniej mi nie służy
Ale najgorsze jest co innego, skończyły mi się już pomysły na tłumaczenie szkodnikowi, dlaczego nie dostanie nic do picia, a najpewniej dzisiaj też jeszcze nie dostanie

Ale najgorsze jest co innego, skończyły mi się już pomysły na tłumaczenie szkodnikowi, dlaczego nie dostanie nic do picia, a najpewniej dzisiaj też jeszcze nie dostanie