Oglądałeś Delicatessen? ;)Azrael pisze: Prezerwatywy po użyciu też odkładasz na później?
r.
Oglądałeś Delicatessen? ;)Azrael pisze: Prezerwatywy po użyciu też odkładasz na później?
firma:MISIEK062006 pisze:powiedz jak nowe hankle jaka firma i czy zatrzymują autogootek pisze:(...)
carfit pisze: RC6, RC8 to super klocek ale zabija tarcze w tempie ekspresowym, mi dosłownie seryjną BREMBO SPORT hartowaną , zabiło na drodze N.Sącz - Kielce
Barbie ma cos takiego, napisalbym wiecej ale Az sie dzisiaj ze mnie smial, ze tak wolno jezdze, ze tarcze mi pekaja z przegniciaPiter 35 pisze: K-SPORT BRAKE KIT - 8 POT 330MMX32MM![]()
remek pisze:bo chyba nie wymienialem przez 12 lat tarcz
Niech Cię bromem poi...Piter 35 pisze: a i moja kochana ma się czuć bezpiecznie
to wpadnij jak bedziesz podejmowac decyzje. Barbie ma D2, ja mam prawie serie, zobaczysz i porownasz, ale imho na codzien seria jest zupelnie ok.Piter 35 pisze: A wiesz Remek, zbieram informację co by tu zamontować jak będzie co nieco
, a chciałbym mieć takie ,ze jak depnę to będzie odpowiedni efekt a i moja kochana ma się czuć bezpiecznie
![]()
![]()
Nie myślałeś, żeby zacząć jeździć w flat-tracku? ;) Fakt, że owal (ale dłuższy niż żużlowy), ale:jarmaj pisze: I słusznie, hamulce są dla mięczaków.![]()
Ja tam zawsze byłem fanem Rossiego. I jakie nie raz walił boczury....remek pisze:Juz widze jak Jarmaj sklada scigacza niczym McCoy z przeciwkontry do mostkow na jodlowniku
To masz, spodoba Ci się. Oni też są hardkorami, chociaż mają hamulce :)jarmaj pisze:I wszystko pasi. No może poza brakiem boczurów. No bo mięczakiem to z pewnością jestem....![]()
Rossiego tez lubie, nawet mialem walnac #46 na auto, ale nie chcialem sie z moto-kamikaze utozsamiac. I tylko tych dwoch znam, ale to McCoy wynalazl jazde power slide'm po torzejarmaj pisze:
Ja tam zawsze byłem fanem Rossiego. I jakie nie raz walił boczury....![]()
Ja kupiłem Francę od Rossi-maniaka. Oczywiście #46 było na tylnej klapieremek pisze: nawet mialem walnac #46 na auto
Masz coś do bębnów z tyłuWRC fan pisze: Na domiar złego mam z tyłu bębny :/