(P) przygarnę
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
(P) przygarnę
road booki z Auto Świat 4x4 dot. woj. kieleckiego. przede wszystkim ten z dinozaurami w tytule (nowy Forester na okładce)
mogą być skany.
mogą być skany.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: (P) przygarnę
Roadbooków niestety nie mam, ale dinozaury w Bałtowie są super, polecam turystom od 4 do 104 lat. 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
WiS pisze: polecam turystom od 4 do 104 lat.![]()
Twierdzisz, że tych powyżej 104 lat już nie wypuszczają i trzymają w parku jako okazy?
P.S. Ja bym chętnie przygarnął Subaru, bo już ciężko bez.

w rzeczonym autoświecie (z nowym leśnikiem na okładce) jest właśnie roadbook prowadzący w okolice dinozaurów mniej ważnymi (ale za to bardzo foresterowymi) ścieżkami.
dlatego właśnie go pożądam.
Witek, wiem że łatwo się mówi, ale cierpliwości i konsekwencji życzę. jak się uprzesz i staniesz na głowie to prędzej, czy później Subaru będzie.
dlatego właśnie go pożądam.

Witek, wiem że łatwo się mówi, ale cierpliwości i konsekwencji życzę. jak się uprzesz i staniesz na głowie to prędzej, czy później Subaru będzie.
- Witek
- 6 gwiazdek
damaz, wiem. Muszę po prostu pojechać do remka i go zamęczać, żeby mnie powoził po okolicy. 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Można też wziąć się do roboty, na przykład zacząć wozić Remka.Witek pisze: Muszę po prostu pojechać do remka i go zamęczać, żeby mnie powoził po okolicy.
Ale - to takie konwencjonalne...
- Witek
- 6 gwiazdek
WiS pisze: na przykład zacząć wozić Remka.
Dwa kilometry (cztery dziennie!) permanentnego stresu. Dziękuję, nie lubię nerwicy.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to jest do pracy. Sklep mam okolo 50 metrow od domu, to bedzie razem jakies 20kmWitek pisze: Dwa kilometry (cztery dziennie!)

- Witek
- 6 gwiazdek
remek pisze: Sklep mam okolo 50 metrow od domu
Wydawało mi się, że wspominałeś coś kiedyś o chodzeniu do sklepu oraz baru, a poza tymi przybytkami i pracą to w tej całej Bielawie chyba nic więcej nie ma, poza domami Artiego i Burata?
Baficzka pisze: zdecydowałbyś się ile masz do tego sklepu :P
No, napisał, że 50m, mnie bardziej zastanawia, dlaczego on tam się udaje 160 razy na dobę.

Witek, przecież widać że KtośTu ściemnia.
Po prostu musi jakoś udać, że nie jeździ tam
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 50#p112122
...eee... po papierosy

Po prostu musi jakoś udać, że nie jeździ tam

...eee... po papierosy

Life's too short to get upset.

Oj nic nie rozumiecie. Do sklepu rzeczywiście jest 50m, ale przecież zawsze można do niego pojechać od drugiej strony, np. objeżdżając dookoła całe miasto i okoliczne wsie.
A po papierosy Admin już od dawna nie jeździ sam

A po papierosy Admin już od dawna nie jeździ sam

- Witek
- 6 gwiazdek
damaz pisze: no a co z tym roadbookiem ?
Po pierwsze jesteśmy Polakami, w Polsce, więc pisz po polsku! Itinerer, a nie żaden rołdbóg, po drugie... naprawdę myślisz, że remek, tak błądzi po Bielawie i przez to jedzie do sklepu oddalonego 50m 16 kilometrów, w związku z czym chcesz mu załatwić Itinerer? Wzruszająca jest Twoja troska o admina, ale myślę, że sobie poradzi, zwłaszcza mając barbie u boku. Poważnie!

Baficzka pisze: Po prostu musi jakoś udać, że nie jeździ tamviewtopic.php?f=1&t=13&st=0&sk=t&sd=a&start=2850#p112122
Ale ja beznadziejnie kojarzę.

barbie pisze: objeżdżając dookoła całe miasto i okoliczne wsie.![]()
Ale po co wsie? Przecież tam nie ma lansu, no chyba, że... macie remizę na wsi!

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
przeciez nie bede jezdzic na zimnym silniku 50 metrowBaficzka pisze: Witek, przecież widać że KtośTu ściemnia.

- Witek
- 6 gwiazdek
remek pisze: przeciez nie bede jezdzic na zimnym silniku 50 metrowtrzeba sprawdzic czy wszystko na wsi w pozadku
a, ze czesto jezdze na autopilocie to jakos wychodzi troche wiecej
bo przeciez skoro sklep jest 50m dalej a stacja benzynowa 2km, to po co do sklepu jezdzic po fajki
![]()
A wiesz, że do mojego "50 metrowego sklepu" masz jeszcze dalej? Wpadaj, nie krępuj się, jak dobrze pójdzie i poddasz się tej filozofii, to następnym razem po fajki pojedziesz do Ułan Bator.

EDIT:
Baficzka pisze: remek, The Bielawa Ranger![]()
Przecież nie bez powodu ma kapelusz.

Ostatnio zmieniony 31 lip 2009, o 00:16 przez Witek, łącznie zmieniany 1 raz.