Ja również nie, ale latać bokami potrafi, więc i na szutrze dał by pewnie radę... Choćby było efektownie, a niekoniecznie efektywnieAzrael pisze:
Ne przypominam sobie żeby te jeźdizł po szutrach.
Rajdy 2009
Re: Rajdy 2009
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
WRC fan pisze:eMTi pisze: Co prawda nie ma jeszcze oficjalnych wyników z Pike's Peak, ale póki co Gronholm w swojej 800KM Fieście 11:28.963
5 km przed metą miał awarię turbo.
http://www.autoklub.pl/25496,news.html
A Vatanen przy tym jechał na pamieć, sam, a Groszek z dyktowaniem.
Nic nie ujmując Groszkowi oczywiście, ale....
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
jarmaj, nie znasz się. Groszek jest widowiskowy przynajmniej... strzelił dacha na Słomce 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
No tak, to też fakt.Azrael pisze:No ale Vatannen nie był debiutantem...
A wie ktoś, jak tam wygląda zapoznanie? Jest limitowane? Ile przejazdów?
jarmaj pisze: A wie ktoś, jak tam wygląda zapoznanie? Jest limitowane? Ile przejazdów?
Są treningowe jazdy na kawałkach trasy i potem chyba w piątek na całej.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
To bardzo mało jak na taką długą trasę kilkunastu km. Czyli nawet będąc tam wcześniej, to prawie jazda na to co widać.
Tym bardziej chwała Vatanen i tym podobni!
Tym bardziej chwała Vatanen i tym podobni!
No to mimo, że było już pierdyliard razy i każdy zna na pamięć, to i tak warto przypomnieć
Link: http://www.youtube.com/watch?v=edLnXzAwHVc
Arrrri!!
Link: http://www.youtube.com/watch?v=edLnXzAwHVc
Arrrri!!
a czasem nie widać, bo Słonko świeci... Vatanen zasłania sobie elegancko rączką... prawie jak "zimy łokieć"jarmaj pisze: Czyli nawet będąc tam wcześniej, to prawie jazda na to co widać.
No i choć to nie rajdy, to wyrazy współczucia i otuchy dla Felipe
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Całkiem ciekawa lista startowa się na Rzeszowki zrobiła przez połączenie z mistrzostwami Słowacji, parę A8, nawet Oktawia WRC
http://www.rajd.rzeszow.pl/cms/upload/e ... zostwa.pdf
hmmm, może bym się tak wybrał?
http://www.rajd.rzeszow.pl/cms/upload/e ... zostwa.pdf
hmmm, może bym się tak wybrał?

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Pomyślę, dziś/jutro postaram się zdecydować.
Masz może jakieś sprawdzone namiary na noclegi w tym rejonie?
Masz może jakieś sprawdzone namiary na noclegi w tym rejonie?
jarmaj, nie, jak byłem ostatnio na rzszowskim to po prostu byłem na wakacjach jakieś 80km od trasy rajdu.
Mogę popytać odnośnie noclegów jak będzie potrzeba. Pytanie ile osób byłoby chętnych no i czym jedziecie bo niektóre miejsca z niskim zawiasem mogą być trudno dostępne.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Azrael, no dobra, zdecydowałem się jadę. Wchodzisz w tego interesa?
inquiz, jak możesz coś polecić, to bardzo chętnie. Ale raczej dojazdy wymagające Jeepa odpadają. Coś przy drogach.
inquiz, jak możesz coś polecić, to bardzo chętnie. Ale raczej dojazdy wymagające Jeepa odpadają. Coś przy drogach.
jarmaj, napisz ile osób byłoby chętnych. Może dałbym radę u siebie ogarnąć jakbym w rodzinne strony zawitał. A najlepiej podeślij nr tel. na PW to się odezwę.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
inquiz, no na razie to tylko ja i wstępnie Az (który musiałby potwierdzić) więc kameralna grupa. No chyba że ktoś dołączy? Miejsce w aucie jest. WRCfan, nie chcesz? Przez Kraka będę jechał.
jarmaj to powinniśmy dać radę bez kombinacji, nocleg w Rzeszowie albo 7 km pod, poczekamy czy się Az zdeklaruje. Ja będę się wybierał do Rzeszowa w piątek po pracy z Wwy i wracam w niedzielę, co do wyboru odcinków i dobrych widokowo miejscówek to nie doradzę bo nigdy na rajdzie nie byłem. W sobotę mogę się z wami zabrać aby zobaczyć jak to na żywo wygląda.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Właśnie wróciłem z Banovców, wstępnie jestem chętny ale na 100% dopiero w połowie tygodnia mogę potwierdzić.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
inquiz, świetnie, w takim razie zdaję się z noclegiem na Ciebie.
A, tylko będzie jeszcze charlie, czyli w sumie trzy osoby (jak Az potwierdzi).
A, tylko będzie jeszcze charlie, czyli w sumie trzy osoby (jak Az potwierdzi).
no to ma dowód, że F1 to nie rajdy... I niech nikt nie mówi, że kierowcy F1 to najlepsi kierowcy na świecie, bo tor w porównaniu do OeSów to jak piaskownica