pomachane - odmachane

Chciał tę świnkę na lusterku przykleić ale mu się omskło... dwa razy - z jednej i z drugiej stronyvibowit pisze: Alek, jak świniak był na parapecie, to bardzo prawdopodobne, że to Przemeq.
Po pijaku naklejał?mały 5150 pisze:Chciał tę świnkę na lusterku przykleić ale mu się omskło... dwa razy - z jednej i z drugiej strony
srnk pisze: Pozdro dla Niedźwiedzia w Fidowym STurbo widzianego dziś rano na Pileckiego.
OdpozdrawiamyWiS pisze:Dido_ i Konto usunięte pozdrawiam, jakoś tak przypadkiem napotkanych w lesie![]()
Żarcie pycha, a ten jogurt... mniam
Grzesiek_67 pisze: Mi tylko caly czas mówi - "gdybyś się z Fidem_ nie pokłócił to bym Go codziennie pozdrawiała"
...i na nic tłumaczenia, że to już Fido_ Dakkarem nie jeździ![]()
Niedźwiedź pisze: odpozdrawiam. A czym Ty jechałeś? Kojarzę zielonego Forka N/A i srebrną Imprezę kombi, którą mijam w zasadzie codziennie na wysokości ślimaka nad Wirażową - najczęściej prowadzi blond kierowniczka
No to ja i moja "przyszła" odpozdrawiamy, Ciebie i żonę Twą. "Moja" już powoli zaczyna też obczajać inne świniaki, a w Wiśniowym pracujemy razem. JeszczeGrzesiek_67 pisze: Niedźwiedź,
Żona Cię pozdrawia, widząc codziennie na parkingu w Wiśniowym Bizens Parku. Jeno Ona, śmiałośći nie ma coby podejść i pozdrowić.![]()
No bo za każdym razem jak moje skanery w oczach ( a mam te skanery stuningowane na +6 w lewym i + 5,5 w prawymKonto usunięte pisze:
Niedźwiedź napisał(a):odpozdrawiam. A czym Ty jechałeś? Kojarzę zielonego Forka N/A i srebrną Imprezę kombi, którą mijam w zasadzie codziennie na wysokości ślimaka nad Wirażową - najczęściej prowadzi blond kierowniczka
Blond kierowniczkę to zapamiętał![]()
O właśnie tym :)Niedźwiedź pisze:A czym Ty jechałeś? Kojarzę zielonego Forka N/A
srnk pisze: Niedźwiedź napisał(a):
A czym Ty jechałeś? Kojarzę zielonego Forka N/A
O właśnie tym :)