Fajne są, felg nie brudząSo What! pisze: Masz coś do bębnów z tyłu![]()

Fajne są, felg nie brudząSo What! pisze: Masz coś do bębnów z tyłu![]()
Ja dzisiaj założyłem. Zobaczymy jak to działa...szczur75 pisze:No dobra. Zamówiłem DBA...
jarmaj pisze: Ja dzisiaj założyłem. Zobaczymy jak to działa...![]()
owoc666 pisze:2 tygodnie?
jarmaj, te z EVO to takie właśnie wredne są, a ten to już w ogóle...jarmaj pisze: A nie mógł Ty tego trochę wcześniej napisać?????![]()
jarmaj pisze: A nie mógł Ty tego trochę wcześniej napisać?????![]()
mały 5150 pisze: jarmaj, te z EVO to takie właśnie wredne są, a ten to już w ogóle...![]()
Tego by jeszcze brakowałoowoc666 pisze: A to ja z EVO? :)
Kwestia czasu :)mały 5150 pisze: Tego by jeszcze brakowało![]()
Domyślam się, że tarcze pogięły się w EVO gr1zlaka
No dobra, czas na weryfikację.owoc666 pisze:2 tygodnie?
owoc666 pisze:Ile kosztowały?
To przepłaciłeś...jarmaj pisze:owoc666 pisze:Ile kosztowały?
Ha. I to nie jest tak prosto powiedzieć, bo była to sprzedaż powiązana, realizowana w swoistym handlowym trójkącie.
W sumie tarcze kosztowały mnie:
- shortblock po stopieniu się jednego tłoka i totalnej ogólnej demolce tym spowodowanej
- 4 wałki rozrządu z tego silnika
- popękaną jedną głowicę
- 500 zł
I dlatego jeździsz jakimś wiśniowym parchem po remoncie, zamiast nowiutką, białą, Vectrą z nowoczesnym, ekonomicznym silnikiem. ;)jarmaj pisze: Nigdy nie miałem ani krzty żyłki do handlu.
Boże, gdzie Ty tak jeździsz?mały 5150 pisze:Próbowałem też skatować na trasie dohamowując kilka razy z ponad 200 do 100-120 i nic, dalej dobrzePolecam
do zwykłej zapewne tak, chociaż zdaje się, że te najprostsze Brembo się dość łatwo gieły.Draha pisze: Czy Tarcze brembo za ok 150 zl za sztuke dadza rade ?? Pozdrawiam.