dowod rejestracyjny
dowod rejestracyjny
witam mam problem zabrano mi dowod rejestracyjny samochod jest po wypadku i chcialbym go sprzedac lecz nie posiadam dowodu rejestracyjnego co mam zrobic
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: dowod rejestracyjny
Hmmm, ja sprzedałem kiedyś rozbite po rolce auto z zabranym dowodem, tylko to było tak dawno, że za cholerę nie pamiętam, jak to zrobiłem... 

Pewnie na potwierdzeniu wystawionym przez niebieskich, jak Ci rzeczony dowodzik zabrali...jarmaj pisze:Hmmm, ja sprzedałem kiedyś rozbite po rolce auto z zabranym dowodem, tylko to było tak dawno, że za cholerę nie pamiętam, jak to zrobiłem...
Dolce far niente 

jarmaj, Wspaniały rysunek w podpisie. Wreszcie zmierzasz we właściwym kierunku. 

zabrali dowod poniewarz uderzylem w inny samochod.Autko nadaje sie do naprawy ale nie mam czasu zeby zajac sie tym wszystkim i chcialbym sprzedac je w takim stanie jak jest ale nie wiem jak to zrobic bez dowodu
Jeżeli masz potwierdzenie zatrzymania DO przez niebieskich, to może nabywca zgodzi sie z takim stanem rzeczy od Ciebie auto kupić.
Dolce far niente 

Dowód możesz odebrać po przedstawieniu dokumentu potwierdzającego przegląd... 

Ale kolega chce sprzedać auto uszkodzone, więc...szczur75 pisze:Dowód możesz odebrać po przedstawieniu dokumentu potwierdzającego przegląd...

pójście z ważnym przeglądem, to ....

Dolce far niente 

mam potwierdzenie zatrzymania dowodu przez niebieskich jest jeszcze jedno z tego co mi mowili jes 30 dni na to ze mozna na tym potwierdzeniu jezdzic ale nikt nie powiedzial od jakiego momentu zaczyna sie liczyc te 30 dni
Od daty zatrzymania...
Mi w maluchu za urwane lusterko boczne wystawiono na 5 dni. Rok był chyba 1982
.
Mi w maluchu za urwane lusterko boczne wystawiono na 5 dni. Rok był chyba 1982

Dolce far niente 

to teraz juz wiem na czym stoje pytanie tylko czy naprawiac autko czy sprzedac
Najlepiej to zadzwoń do wydziału komunikacji w swoim mieście 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa